Şimdi Ara

30000tl Honda vtec2 es alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 2007 model diğer markaların temiz c sınıfı modellerine de o paraları istiyorlar. tek farkı honda da donanım eksik olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Florya'ya gelmem 12-13 saatlik yol demek. Ayrıca hiçbir şey fabrika çıkışı gibi olmaz. Ayrıca 8500 tllik hasar neden olmuş bunu bilmek gerek. Önden kaza, sütunların zarar görmesi, aksın veya şasinin yamulması geriye zor döndürülür.

Yazıyor ilanda zaten hasarın neden olduğu.

Servis sanayi gibi iş yapmaz. Fabrika çıkışı gibi iş yapar. Saatine 70 lira alıyorlar, bırakta olsun o kadar.

Hem temiz iş yapar, hemde garantili iş yapar.

Benim araca sağ önden çok sert bir şekilde vurdular. Sütuna zarar gelmedi ama şanzımanına kadar değişti her şey. Hiçbir fark da yok araçta, her gün sürüyorum bir fark olsa illaki anlardım.
  • Fazla gibi geldi.Paranız çoksa neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

2006 2007 model diğer markaların temiz c sınıfı modellerine de o paraları istiyorlar. tek farkı honda da donanım eksik olacak.

Honda da donanım eksik ama motor ve şanzıman diger araclara gore daha sorunsuz.
    benim hinda dusunmemde ki en buyuk sebepte bu acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros

32.000'e 2004-2005 honda ne demek. Artık iyice abarttılar. O fiyata focus, leon vs aklına gelecek tüm C segment araçların 2008 civarı modelini alırsın. 2008 bir leonda 1.4 125 hp tsi motor yağmur, far, park, lastik basınç sensörleri vs aklına gelecek tüm donanımlar standart. Gidip vtec var diye günümüz araçlarına göre teneke sayılabilecek bir arabaya o para verilmez. Ayrıca Vtec dediğin de 1.6 160 olanlar olsa bari çakma ekonomi amaçlı 110 hp motorlar.

Budur..

• Cruze filan denmis de Cruze bildiğin essek olusu. Dunyayi yakiyor. Daha bir tane yakitindan memnun olan duymadim..

Onun haricinde arkadasimda 2005 Bej renkli manuel sunrooflu Es vardi. Gecen hafta aracini pesin 32 bin TL'ye satti. Araci tek parca değişen olmasina ragmen.

Tanidik bir abim Ramazan bayrami oncesi 2006 beyaz,manuel,sunrooflu, orjinal darbesiz degisensiz, 60 kusur bin km'deki ES'i 33.750'ye aldi.

Bu araclar tutuluyor. 1.5 sene evvel baska bir arkadasim 2010 model Civic Premium'unu 35'e zor satti. Simdi duzgun Vtec2'ler o parayi ediyor. FD kasa Civic'ler 40'tan kapi aciyor.

Sozun ozu; biniciyse alinir. Kullanimi rahat ve gercekten masrafsiz; sorunsuz araclar bu Vtec2'ler. Edeceginiz tek masraf aksesuar seviyorsaniz o olur. Aldiginiz paraya da satilir. Cunku piyasada Honda'lar epey fiyati cikti. Millet de aliyor. Ozellikle citirdan jant-lastik vs atinca arabaya milletin daha cok hosuna gidiyor. Fiyat da artiyor. :)

5 senedir 2002 ES kullaniyorum. 180 bin km'ye dayandı. Yag-filtre-balata degisiminden baska islem yapmadim araca.

Ayrica askerdeyim su an. Nisan ayinda 2 parca degisen(sag camurluk+motor kaputu) ve toplam 3 parca boyali (sag on camurluk, kaput, sol on camurluk) aracima 23.000 TL verdiler gelip dukkana. Satmayi dusunmuyorum dedim. Durum bu halde yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 1 Eylül 2013; 23:47:17 >

• honda araçlar piyasanın fiyat şişkinliği konusunda rakip tanımayan araçlarıdır.bende hondayı çok severim ama bu fiyatlara alınmaz bence.

tamam honda otomatik şanzımanda en iyidir.ancak tam otomatik aldınızmı zaten çoğu iyidir.

iyi güzel arabada olsa bu fiyatlardaysa dizel b segmenti arabaların daha yenisini bulabilirsiniz

örneğin polo 2008 dizel 24 bin tl..hondalarda ise 2003 modeller bu fiyatlarda üstelik 2 katı yakıt tüketimi var hondanın.
  • Sıfır fiyatı bile o kadar değildi yapmayın etmeyin...
  • Şaka mı bu 2004 model Honda 30bin TL'miş... Biraz daha eklenerek BMW alınabilir...
    Ayrıca 2010-2011 model Astra'lar var o paraya rahat rahat. Kusura bakmayın da Honda piyasası sapıtmış eğer böyleyse...
  • bu civic leri gereğinden fazla abarttılar ..balon. . .
  • Güncel arkadaşar, yorumlarınızı bekliyorum.
  • 2004 modelini 40000Km kullandım. Ne kadar sorunsuz ne kadar sağlamda olsa o araçlara en fazla verilecek rakam 25-26 dır.
    Oda 2005-2006 model ES otomatik olması şartıyla.
    Abartmaya gerek yok.
  • Sizi bilirsiniz tabi ama bence gereksiz pahalı bir araç.Belki gülebilirsiniz ama maksimum 22 ederi var bu aracın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

2004 modelini 40000Km kullandım. Ne kadar sorunsuz ne kadar sağlamda olsa o araçlara en fazla verilecek rakam 25-26 dır.
    Abartmaya gerek yok.

iyide hocam 2005-2006 modellerin fiyatı 28-32 arası.
    25-26bin tl ye nerden bulacağız temizini.
    sahibinden com piyasayı şişirmiş iyice.
  • Arkadaşlar konu hala güncel.
    Yorumlarınızı rica etsem.
  • 26-27 bine daha güvenli ve daha konforlu bir otomobil alıp , kalan 3000'i benzin ve velev ki masraflar için ayırır , arta kalan 1000 lirayı da bozdurup tükürükleyerek 10 tl 10 tl , ama bu araç çok sorunsuz diyenlerin alnına yapıştırırım.
    Not : düşük cümle oldu ama ne demek istediğim gayet net anlaşılmıştır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 14 Eylül 2013; 3:39:41 >
  • 30.000 Nedir 2004 civic bide makyajsız kasa , helal olsun vallaha o arabaya o parayı verenlere.Bide golf e 70.000 verilirmi diyorlar sonra , gelde isyan etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

quote:

Orijinalden alıntı: mgzgn

2004 modelini 40000Km kullandım. Ne kadar sorunsuz ne kadar sağlamda olsa o araçlara en fazla verilecek rakam 25-26 dır.
    Abartmaya gerek yok.

iyide hocam 2005-2006 modellerin fiyatı 28-32 arası.
    25-26bin tl ye nerden bulacağız temizini.
    sahibinden com piyasayı şişirmiş iyice.

Bekle arkadaşım illaki denk gelir. 30000TL fazla o araç için.
    Yanlış anlamayın aracı kötülemiyorum 40000Km kadar 2004 makyajsız kasa manuel kullandım. Çokta memnundum ama bu paralar yüksek. 30000 TL gibi bi paraya 2007 makyajlı kasa Avensis bulunabilir. Keza Accord bulunabilir alternatif çok.

• 2004 yılında makyajlı sunrooflu es'i 30 bin liraya vereceklerdi.Arabadan anlamadığım için donanımı daha çok diye pug 307 almıştım.Bilseydim honda alır 9 sene biner aynı fiyata satardım....

Honda kullanıcısı olarak bu kadar abartmanın gereği yok bence.Abartılacak bir araba değil,insanlarda nirvana olmuş honda

• rakamlar çok ama çok yuksek fakat diğer araçlara bakıyorum piyasasına göre onlarda yuksek lanet olsun bu sisteme diyorum,

vtec 2 ye gelince

bana bir tane daha 9 saniyede 100e ulaşan 2,0 benzinlilerle ara hızlanmaları aynı olan ve lpg ile 140 km sabit hızda 7,5 litre tuketen bir araç daha gösterin hemen gidip vtec2 yi satıp o aracı alacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.