Şimdi Ara

30000tl Honda vtec2 es alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun suredir sorunsuzluk, lpg uyumu ve otm sanzuman iyi olmasindan dolayi 2005-06 vtec2 es dusunuyorum.
    Arastirdigim kadariyla temiz bi civic icin 30-32bin tl istiyorlar.
    Sizce bu fiyat gercekten piyasasimi?
    Degermi bu kadar para vermek?

Su anda max 30bin butcem var.
    Otm ve lpg uyumu veya dizel olmak kaydiyla baska hangi araci dusunmeliyim.
    Her turlu onerinizi bekliyorum.

Hondada km si 150bin vs dert etmiyorum. Ama baska araclarda 100bin ustu nedense cok geliyor.
    Yanlismi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat006 -- 31 Ağustos 2013; 1:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi ciddi o kadar pahalandı mı ya?

30 bine kralı alınması lazım.

Mesela benim 2004 otomatik ES, satsam en fazla 32'e koyarım pazarlıkla 30 a düşürürüm ki inanılmaz temiz bir araç. Arabadan anlayanlar gördüğü zaman "Döşemeler bile sıfır araba gibi." der.

Bence 30 dan fazla vermeyin.

Şayet 32 vereceksem Cruze alırım 2. el. Daha performanssız araba alırım ama daha donanımlı olur sonuçta. Yılı da yüksek olur.

(Cruze ların 2. ellerini de bilmiyorum 40 50 bin lira olduysa bilemicem artık)
  • Aha mesela buldum 1 tane

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-honda-civic-1.6-vtec-otomatik-sunroof-71.000-km-de-bakimli-135881853/detay

Aha buda 2. si

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-otomotik-vites-sunroflu-94000-kmde-ilk-sahibinden-lpg-li-135714568/detay

8500 liralık kazası boyası olduğuna vs bakmayın. Sonuçta mis gibi Honda serviste sıfır parçalarla değişmiş.

Sanayide yapılsaydı sıkıntıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 31 Ağustos 2013; 1:23:35 >

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    30.000 e cruze rahat alınır hocam, piyasası durgun ikinci elde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

30.000 e cruze rahat alınır hocam, piyasası durgun ikinci elde....

Açıkcası Honda fanatiği olduğum halde 30 bin versem Cruze alırdım o zaman aynı fiyatsa. (Deri kaplamalıysa)

Zaten e-5 de 70 den fazla gidemiyoz. Işıklarda da kalkarken gaza daha fazla basarım, yokuş çıkarken gazı köklerim ama daha donanımlı olur + modeli de yüksek olur.

Bakım zamanı gelmesine rağmen hep erteliyorum, ona rağmen sorun da çıkartmadı şu ana kadar.
  • O fiyatlara accord varken bu civicçilerdeki kafayı çözemiyorum ben. Adam 2006 model arabaya 35 bin falan yazıyor allah akıl fikir versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

O fiyatlara accord varken bu civicçilerdeki kafayı çözemiyorum ben. Adam 2006 model arabaya 35 bin falan yazıyor allah akıl fikir versin

Yalnız şunu da belirtelim,

O fiyata olan Accordların da km'si 170 binden aşağıya olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    0km CLIO 5 Touch alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Megane 2 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

O fiyatlara accord varken bu civicçilerdeki kafayı çözemiyorum ben. Adam 2006 model arabaya 35 bin falan yazıyor allah akıl fikir versin

Yalnız şunu da belirtelim,

O fiyata olan Accordların da km'si 170 binden aşağıya olmuyor.

Motorda oynama falan yoksa 1 milyona kadar yolu var onların

• Dostum su ana kadar 3 aracim oldu ama aklimin bir kosesinde civic hep vardi. O yuzden civic tercihler de agir basiyor.

cruse larada bakiyorum, donanım olarak civicten daha iyi oldugu kesin.
    Bildigim kadariylasa astra h kasalarda ki ecotech motoru kullaniyor.
    yakit olarak cogu kisi lpgde olmasina ragmen memnun degil.
    Ikinci el piyasasida cok onemli.

arac almak gercekten cok zor.

• Hocam accord tabiki civic den daha ustun.
    ama isin icine yakit vergi bakim masraflari girdiginde civic daha cazip oluyor.
    benim tercihim ve dusuncem bu sekilde acikcasi.

• quote:

+1

Millet sıyırmış artık, piyasanın durumunu cozemiyorum.
  • Alınmaz mı birkaç yıldır istediğim arabadır kendileri ama işte şartlar

• 32.000'e 2004-2005 honda ne demek. Artık iyice abarttılar. O fiyata focus, leon vs aklına gelecek tüm C segment araçların 2008 civarı modelini alırsın. 2008 bir leonda 1.4 125 hp tsi motor yağmur, far, park, lastik basınç sensörleri vs aklına gelecek tüm donanımlar standart. Gidip vtec var diye günümüz araçlarına göre teneke sayılabilecek bir arabaya o para verilmez. Ayrıca Vtec dediğin de 1.6 160 olanlar olsa bari çakma ekonomi amaçlı 110 hp motorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_eros -- 31 Ağustos 2013; 14:22:34 >
  • Adam aşırı Hondaci beyler. 8500 hasar kaydı var aracın, serviste yapılmış diyor hala :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros

32.000'e 2004-2005 honda ne demek. Artık iyice abarttılar. O fiyata focus, leon vs aklına gelecek tüm C segment araçların 2008 civarı modelini alırsın. 2008 bir leonda 1.4 125 gp tsi motori yağmur, far, park, lastik basınç sensörleri vs aklına geleck tüm donanımlar standart. Gidip vtec var diye günümüz araçlarına göre teneke sayılabilecek bir arabaya o para verilmez. Ayrıca Vtec dediğin de 1.6 160 olanlar olsa bari çakma ekonomi amaçlı 110 hp motorlar.

Civic fiyatları neymiş böyle ya başallah 2004-2005 30.000 TL çekiyorlar hemde kilometrelerde çoğunlukla 100.000 km üstü ilginç.

www.sahibinden.com
    Honda Civic 1.6 VTEC ES Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    http://www.sahibinden.com/honda-civic-1.6-vtec-es

• 2004 vtec2 es sahibiyim. 30bin tl hiç düşünmeden verirdim ama motoruna lpg değmiş bir vtec2ye vermezdim. En fazla vereceğim 25 bin olurdu. 30 Bin tlyi gözden çıkardıysanız lpg olmayanlara bakın lpgsini siz kendiniz taktırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Adam aşırı Hondaci beyler. 8500 hasar kaydı var aracın, serviste yapılmış diyor hala :D

Benim arabamda 14.500 liralık kaza hasarı var. Gel Florya'ya göstereyim sana arabayı, 1 gün de sürdüreyim. Kazasızdan farkını bul, marine'de akşam yemeğini ısmarlayayım.

Aşırı Hondacı olsam "O fiyata Cruze alınır." demem.

Yorum yaparken mantığının süzgecinden geçir, öyle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Dostum su ana kadar 3 aracim oldu ama aklimin bir kosesinde civic hep vardi. O yuzden civic tercihler de agir basiyor.

cruse larada bakiyorum, donanım olarak civicten daha iyi oldugu kesin.
    Bildigim kadariylasa astra h kasalarda ki ecotech motoru kullaniyor.
    yakit olarak cogu kisi lpgde olmasina ragmen memnun degil.
    Ikinci el piyasasida cok onemli.

arac almak gercekten cok zor.

Yakıt olarak otomatik Civic'den fazla farkı yok Manuel Cruze'un.

İkinci el piyasası çok önemliyse hiç düşünmeden Civic'e yönelin o zaman. Attığım ilandaki araçlar temiz gibi görünüyor.
  • Kesinlikle 30 bin etmez.

Milletin abartmasına inanıp o paraları vermeyin.

2.el önemliyse Focus, Corolla, Golf, Megane, Astra hepsinin 2.eli kuvvetlidir.

Ayrıca 25-26 bin liraya da Civic Esler mevcut onlara yönelin.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Florya'ya gelmem 12-13 saatlik yol demek. Ayrıca hiçbir şey fabrika çıkışı gibi olmaz. Ayrıca 8500 tllik hasar neden olmuş bunu bilmek gerek. Önden kaza, sütunların zarar görmesi, aksın veya şasinin yamulması geriye zor döndürülür.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.