Şimdi Ara

3.2 GTS Opel Vectra Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar,ilandaki araç 300 bin TL ye alınır mı ? Haftada 200km yapıyorum. LPG taktırabilirim.

https://www.sahibinden.com/s/iFLnSfws

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar konu ciddi,duruma göre almaya gideceğim,chatgptye sordum alınabilir diye onay verdi bir sürü artı ve eksilerini saydı.

• zevkli araba olur. kaporta aksamında zorlanmassın, sadece belli başlı motor parçalarında sıkıntı yaşarsın bulurken. ama genel olarak diğer 1.6 modelleriyle aynı kaporta, aynı mekanik aksamlar var.

• MagmaMugen kullanıcısına yanıt

Motoru da daha yeni sıfır toplanmış,faturası vs herşeyi var. Almamak için hatrı sayılır bir sebep bulamıyorum,yakıt olayını da LPG ile çözmeyi düşünüyorum.

• Bu araba özel bir araç yürütme maliyetlerini düşünüp öyle almak gerekir.
    LPG bu araçta olmaz kapında bu araç varsa yemini düşünmeyeceksin. Koşması gerektiğinde kırbacı çekinmeden vuracaksın.
    Cebindeki son kuruşla hava atmak için alıyorsan sanayi yollarında volta atarsın.
    Alınmaz değil her araba alınır. Mesele o arabayı yürütmekte bu gün yollarda ne arabalar geziyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .

Sürüş dinamikleri açısından zayıf bir otomobil. Çok fena önden kaymaya meyilli, dümenlemesi zayıf bir otomobil. Onun haricinde motor zevk verecektir.

ancak bu bütçelerle böyle otomobiller bence riskli.

• alınmaz bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT SİENA 1.2 alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Otomatik vites olarak ne alabilirim 300-400 arasına ?

Suanki 1.2m aracımı satıp model düşüreceğim, arabaya para bağlamak istemiyorum.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Otomatik vites olarak ne alabilirim 300-400 arasına ?

Suanki 1.2m aracımı satıp model düşüreceğim, arabaya para bağlamak istemiyorum.

• ccc123 C kullanıcısına yanıt

şuan ne kullanıyosun araç olarak? 1.2 m satacağım demişsin.

lpg kesinlikle olmaz. hem verim alamazsın hem opel lpg sevmez. bu araba benzinde 15 litre yakarsa lpg de 20 litre yakar. hemde verimsiz olur.

• alınır.

• MagmaMugen kullanıcısına yanıt

Şuanda 2022 Corolla otomatik var. Şehir dışı gibi kullanıyorum genelde arabayı,İzmir Foça arası. Onun haricinde 250cc naked motorsikletim var onunla takılıyorum.

Aile aracı olacak haftada maks 200km yapacak araç.

Corolla o kadar fazla yatıyor ki ne gerek var arabaya para bağlamak diye düşündüm.

Lpgyi komple siliyorum kafamdan o halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 11 Temmuz 2025; 6:57:23 >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Hocam görüşlerini detaylıca yazarsan çok mutlu olurum 🙏

Bence o bütçeye otomatik değil düz vites bir araba bakın derim. İlle de otomatik olsun diyorsanız model öneremem ama mümkün olan en az vitesli ve en hantal şanzımana sahip olan modellere bakarsanız sağlam bir şey çıkma ihtimalini artırmış olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Arada nadiren de olsa evdekiler de kullandığından otomatik olması şart, ilandaki aracı neden almamalıyım onunla ilgili net bir bilgi alamadım kimseden açıkçası. Kullanıp yorum yapacak kimse yok galiba.

Bu arada ilandaki aracı alıp sürekli dip gaz gezmeyeceğim, gideceğim hız maksimum 120-140 cezalar çok fazla bir de yüksek hızla aram yok. Yani bu arabaya muhtemelen karma tüketimde 10 lt yaktırırım 100kmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 11 Temmuz 2025; 8:26:32 >
    Sebep şu, 20 yaşında v6 bir spor sedanın bakımını, onarımını yapmak zaman, para ve ilgi ister. Mazlemesi her yerde bulunmaz. Bunları göze alırım diyorsanız ilanın da doğru olduğunu varsayarsak bakımları yapılmış ne güzel araba.

Ama bunları göze almayı kabullenmeden sadece yakıta odaklanmak hata olur. Yakıt en az dertsiz kısım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

her türlü pişman olursun. o rakama otomatik olmaz, olanı pişman eder. 2022 model demişsin araban. dertsiz başına dert alma.

Selamlar arkadaşlar Corolla 2023 aracımız var.Altının alçaklığı sebebiyle değiştirmek istiyoruz.1.3 milyon TL bütçe ile Suv ne alabiliriz ? Sorunsuz olması ve düşük km olması yeterli bizim için, model yılı pek farketmiyor.

Önce bir karar ver de arabayı kim alacak niye alacak

Sonra 3.200 cc arabayı 300k ya alıp LPG takarsın

• en1gma kullanıcısına yanıt

Fikir değiştirdim konu açtım,sana ne oluyor ?

o arkadaş forumun delisi şerlok holmsu. işi gücü olmadığından üyeleri takip ediyor.  togg alacam deseydin seni çok severdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.