Şimdi Ara

300 liraya alınacak en iyi nokia telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sıfır telefon alacağım ve 300 ü geçmesin geçersede 10-20 geçsin çünkü fazla param yok şuan için şimdi sizden istediklerim mp3 çalan bir tel olsun kardeşlerim kamera en önemli şey benim için kesinlikle iyi olmalı

şimdi ben nokia istiyorum ama 300 e mp3 çalan çok iyi çeken pek sanırım nokia yok ama en iyisini siz bilirsiniz bişeyler önerin olmazsa başka markalar olmaz hele samsung hiç

şimdiden teşekkürler

• peki kamera iyi olmasa mp3 olsa yok mu hiç 300 liraya kadar mp3 çalan bir sıfır nokia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 27 Mayıs 2007; 13:28:56 >

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • Öyle bir Nokia aklıma gelmiyor...
    Daha Fazla Göster
  • k750i uyar sana.

canon eos 5d, canon canonet gl17 giii, lomo smena symbol, canon powershot a460, konica revio z3, jvc picsio, canon ef 17-40mm f/4 l usm, canon ef 70-300mm f/4-5.6 is usm, canon ef 40mm f/2.8 stm, sigma 24mm f/2.8 super wide macro, carl zeiss tessar 50mm f/2.8 jena ddr, industar 50-2 50mm f/3.5, helios 44m 58mm f/2, meyer-optik görlitz domiplan 50mm f/2.8, jupiter 9 85mm f/2, jupiter 37a 135mm f/3.5, prinzflex auto reflex 28mm f/2.8, kenko 2x pro 300 dg
  • sony alıp pişman olma joystick elınde kalıcakmıs gıbı duruyor

6151 guzel secim

...................Bizim eLimiZiN uLa$tıĞı YeRe OnLaRıN HaYaLLeRi BiLe uLa$aMaZ.................
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozckaraman

samsung e-250 gider sana

Samsung olmaz demiş arkadaş.

Ben sana dediğin fiyata yakın önerebileceğim bir telefon buldum.Fiyatı Kdv dahil: 307,98 YTL.Hemde mp3 çalar ve fm radyosuda mevcut.:

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok5200

Ama ben sana üstüne biraz daha ekleyip Nokia 6230i almanı tavsiye edeceğim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6230i

6230i fiyatı Kdv dahil:380,20 YTL.Belki biraz eski bir model ama hala güncelliğini koruduğu da bir gerçektir.Satış rakamları yalan söylemez.

• 6230i tercih etmem biraz kullanma fırsatım oldu hiç beğenmedim acayip yavaş bide ekranı çok küçük :S

6151 kardeşim 360 lira kdv dahil 404 naptın sen yaa

samsung kesinlikle almam bi işe yaramıyor

@karizmatic1

5200 bana uyar mı ya bizim sınıfta bi kızda var kız telefonu olmasın aman
    eğer siyahını bulursam bunu alırım bluetooth var mp3 var sanırım kamerada iyidir teşekkürler bu önerim için

sana bişey sorcam peki bu kameranın hiç resim çektiğini gördün mü nasıl ki kamerası ?

Orjinalden alıntı: nolamaz

k750i arkadaşlar buda 390 a falan vuruyor kdv dahil beni batırcaksınız

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=70&ref=akakce&v=1.13.6

335YTL

• arkadaşlar nokia dan vazgeçmem ben diğerleri çok karışık ve saçma geliyor bana

5200
    6600
    6085

Orjinalden alıntı: nolamaz

k750i arkadaşlar buda 390 a falan vuruyor kdv dahil beni batırcaksınız

samsung kesinlikle almam bi işe yaramıyor

@karizmatic1

5200 bana uyar mı ya bizim sınıfta bi kızda var kız telefonu olmasın aman
    eğer siyahını bulursam bunu alırım bluetooth var mp3 var sanırım kamerada iyidir teşekkürler bu önerim için

sana bişey sorcam peki bu kameranın hiç resim çektiğini gördün mü nasıl ki kamerası ?

Ben bu telefonla çekilen resimleri görmedim ama kullanıcı yorumlarından anladığım kadarı ile bu telefonun kamerası daha iyi olabilirmiş sanki. Eğer fotoğraf kalitesine önem veriyorsan biraz daha bütçeni zorlaman gerekli diye düşünüyorum. Ayrıca kız telefonu olarak düşünmüyorum ben bu telefonu.
    Nokia 5200 telefonun kayan kapak olması belki bir dezavantajdır.Kayan kapaklı telefonlarda sorun çıkarma olasılığı her zaman mevcuttur.Her marka için geçerlidir bu durum.Şunuda unutmamak lazım teknoloji işi birazda şans işidir.Başkasında hemen bozulan bir ürün sizde sorunsuz olarak senelerce kullanılabilir.

Sonuç olarak bu fiyata sıfır alınabilecek ve özellikleri açısından gayet kullanışlı bir ürün olan 5200 markasınında arkasına sığınarak alınabilecek bir telefondur.Bence

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.