Şimdi Ara

300 liraya alınacak en iyi nokia telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nolamaz

arkadaşlar nokia dan vazgeçmem ben diğerleri çok karışık ve saçma geliyor bana

O zaman en iyi secim nokia 6085 olacaktir..kapakli, s1k, kaliteli bir cihaz..fiyati garantili 295 ytl civarinda..fiyatina gore ozellikleri mukemmel..kisaca yaziyorum: 262 bin renk, 128x160 piksel ic ekran, mavi renkli dis ekran, video mms, email, instant mesaj, wap 2.0 xhtml, gprs, EDGE, 64 kanal poli melodi, stereo mp3, aac, mp4, wma destekli muzik calar, stereo fm/gorsel radyo, ekolayzir, sesli arama, ses kayit, handsfree, 640x480 vga kamera, 4x zoom, video kayit (3gp, 176x144 piksel, 15 fps), 3gp/mp4 video oynatma, video streaming, yenilenmis s40 v3 arabirim, aktif bekleme ekrani, hizli menuler ve tepki suresi, bluetooth v2.0, A2DP profili (bluetooth stereo kulaklik destegi), usb 2.0, ucus modu ve hatsiz mod ozelligi, macromedia flash lite 2.0 (flash destekli oyun ve uygulamalar icin), yuklenebilir temalar, java 2.0 destegi, 3D java oyunlar, 4 mb dahili hafiza, 2 gb kart destegi, kaliteli ve yuksek ses cikisi (hoparlorde), uzun batarya omru.. eksileri: ekran coz.lugu ve kalitesi dusuk, dahili hafiza az ve beraberinde kart verilmiyor, kizilotesi yok, kamera vga, foto, video kalitesi vasat..yine de 300 ytl ye alabilecegin en iyi nokia, kesinlikle 6085 dir..siddetle tavsiye ediyorum..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• arkadaşlar 6085 biliyorum benim x650 den pek tip olarak bi farkı yok ve açılır kapanır kapakları hiç sevmemişimdir pederin 6131 var harika bir telefon almıyor kendin al diyor o yüzden kendi paramla alcam.6131 gibi düüğme ile açılmıyor ve kullanışsız olarak görüyorum ve açmak ççoğu zaman sorun oluyor

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Nokia 6630 bence en iyi seçim olur

yahu arkadaşım 6630 492 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 28 Mayıs 2007; 13:56:42 >

bu telefon 250 lira aynı fiyata ve aynı özelliğe göre nokia alsan rahat 350-400 lira

Orjinalden alıntı: Mushmula

lg kg200: 1.3 mp , artrılabilir hafıza bence sana göre en iyisi bu

bu telefon 250 lira aynı fiyata ve aynı özelliğe göre nokia alsan rahat 350-400 lira

yani kaliteli olduğu için aynı özellikte ki bir telefonla dağlar kadar fark var bu yüzden nokia alacağım

nokia hariç olmaz olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

• arkadaşım sen 10 günde 1 tel mi deiştiriosun?

10 gün önce yazmamışmıydın 200 ytlye tel arıorum die....

http://forum.donanimhaber.com/m_14375718/mpage_1/key_//tm.htm#14375718
    En uzun koşuysa elbet Türkiye'de de Devrim O, onun en güzel yüz metresini koştu En sekmez luverin namlusundan fırlayarak... En hızlısıydı hepimizin, En önce göğüsledi ipi... Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun sana çocuk, Aşk olsun...
    Can YÜCEL
  • haklısın orda bir problem oldu ve bir yerden 100 ytl daha buldum o zaman hiç bir seçeneğim yoktu aradım para buldum 300 e çıkardım malum öğrenciyiz ne olacağı belli değil bu konu için özür dilerim
    2001 Servis Kontrat şartname ve şablonu 2002 2.el alım satım şartname ve şablonu 2006 Garanti Belgesi ve Tüketici Şartnamesi 2008 Tüketiciler Birliği, Mobil Testör, Dergi Editörlüğü 2012 E-ticaret Uzmanlığı
  • arkadaşlarıma da sordum geçen gün 5200 nasıl diye tek şikayetleri kamera sanırım bide çocukca bir menüsü var diyorlar doğru mu yoksa tüm nokia lar gibi mi ?

6230i

fiyatı nekadar bilmiorum ama bi ara bizim burda 330 a vardı spotdu sanırsam ama normali 370 falan şuanda

bena kalırsa temiz bi 2.el tel almalısın 320e faln çok güzel teller bulabilirsin
    En uzun koşuysa elbet Türkiye'de de Devrim O, onun en güzel yüz metresini koştu En sekmez luverin namlusundan fırlayarak... En hızlısıydı hepimizin, En önce göğüsledi ipi... Acıyorsam sana anam avradım olsun Ama aşk olsun sana çocuk, Aşk olsun...
    Can YÜCEL
  • quote:

quote:

lg kg200: 1.3 mp , artrılabilir hafıza bence sana göre en iyisi bu

yani kaliteli olduğu için aynı özellikte ki bir telefonla dağlar kadar fark var bu yüzden nokia alacağım

nokia hariç olmaz olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sen bilirsin o zaman al iyi bi telefon nokiadan 500'e

• 2.el 6630 al

Orjinalden alıntı: ylmzdry

Hımm o zamn sen 5200 al diecem ama bence 5200 ın 6600dan pek farkı yok gibi kamera vga olması lazım mp3 olayınıda 6600 program yükleyerek çözersin ...

6230i

fiyatı nekadar bilmiorum ama bi ara bizim burda 330 a vardı spotdu sanırsam ama normali 370 falan şuanda

bena kalırsa temiz bi 2.el tel almalısın 320e faln çok güzel teller bulabilirsin

2.el almam bi aldı arkadaş başı çok yandı zaten genelde bozulunca satılıyor telefonlar mesela benim x650 var samsung bozuldu onu satacam 2.ele düşecek alan kişinin sorun yaşama ihtimali çok yüksek bu yönden bakıyorum ben

yoksa 2.el 300 liraya harika telefonlar var

• o zamn senn telide stınca 300+ satcaın tel 400 bulur heralde 400 iii tel albilirsin
    Can YÜCEL
  • kardeşim niye almıyon şu gül gibi lg kg200ü git hepsiburada ya bak yorumları oku

Orjinalden alıntı: ylmzdry

o zamn senn telide stınca 300+ satcaın tel 400 bulur heralde 400 iii tel albilirsin

onu 150 ye alıyorlar hesabım ona göre

arkadaşlar aklım çelinmeye başladı 340 a k750i harika görünüyor

aşık oldum resmen

kardeşim niye almıyon şu gül gibi lg kg200ü git hepsiburada ya bak yorumları oku

bluetooth yok bitti o tel benim için

aşık oldum resmen

K750i super bir tercih olur arkadasim.. fiyat/perf. mukemmel.. ekran, kamera, foto, ses, batarya, hiz, menu kullanimi, hafiza her seyi cok iyi.. siddetle tavsiye ediyorum..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
  • kardeşiim aynı kullanmıi gibi konuşdun biraz kasarım bir ay sonrada az daha düşer beklerim 1 ay daha alırım sanırım bunu çünkü aşık oldum tipine ve özelliklerine herşey var yahu 2,0 mp o bile yeter sanırım kullanmışsın bildiğim kadarıyla ve yorumları okuduğum kadarıyla joystik hemen bozuluyormuş doğru mu güzel kullanırsam da mı bozuluyor bu joystikler bide şu var nokia kadar hoş mu menüleri örneğin klasör açma türkçe karakter sorunu falan var mı klasör üstüne klasör açılabiliyor demi

biraz anlatır mısınız ?

aşık oldum resmen

Yahu sende ne yanar döner adammışsın Nokia dan başka telefon olmaz olamaz dedin şimdi SE ye aşık oldum diyorsun.

Hakkında hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.