Şimdi Ara

400-450 YTL ARASI ALINABİLECEK EN İYİ TELEFON HANGİSİ SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K700 DÜŞÜNÜYORM AMA HAFIZASININ ARTTIRILAMAMASI BENİ SOĞUTUYOR!!!

DAHA İYİ Bİ FİKRİNİZ VAR MI??

CİDDİYİM, 1 HAFTA İÇİNDE DEĞİŞTİRCEM BENİM TAKOZ 3510i'Yİ (TAKOZ MAKOZ 300 MİLYON'A ALMIŞTIM ZAMANINDA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Push The Tempo -- 11 Eylül 2005, 23:04:17 >

SIFIR ALICAM!!!
  • bence taksitle alacaksan k750 al bendede k700 var aslında hafıza yetmiyor değil ama artırılamaması kötü bende w800 yada k750 almaı düsünüyom alıp ta hafızayı yine dolduramıcam da işte maksat olsun belki bi gün lazım olur

Orjinalden alıntı: harbyci

bence taksitle alacaksan k750 al bendede k700 var aslında hafıza yetmiyor değil ama artırılamaması kötü bende w800 yada k750 almaı düsünüyom alıp ta hafızayı yine dolduramıcam da işte maksat olsun belki bi gün lazım olur

TABİ GÖNÜL İSTERKİ K750 ALAYIM. AMA GEL GELELİM DURUM TAMAMEN DUYGUSAL
    İLERDE BELKİ AMA, BANA BİR HAFTA İÇİNDE LAZIM!!!
  • doğru diyon bende para bulmaa çalısıyom olmuyo ama k700 iyidir alcaksan merak ettiin bişeyi varsa sor bide o fiyata nokia6670 yada 7610 belki vardır 6600çok sıktı artık başkada düzgün bir alternatif hatırlamıyorum

KULLANAN VARMI Kİ?? FİYAT 435 YTL Bİ DE DEDİĞİNİZ GİBİ 6600 SIKTI HAKKATEN!! ONU DA Bİ ARA EPEYCE DÜŞÜNDÜM, KULLANANLAR MEMNUN AMA "KABA BİRAZ İŞTE"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Push The Tempo -- 11 Eylül 2005, 16:12:22 >
    Daha Fazla Göster
  • hafıza kartı yok heralde onda 32mb miydi neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasoykcomputer -- 11 Eylül 2005, 16:44:47 >
    Bıkmadan usanmadan devam yola
  • Bence şimdi bekle yıl sonunda N-serisi çıksın 6630 iyice düşer... O zaman 6630 al

Orjinalden alıntı: añgelus

k700i mükemmel bi telefon... hafizasi sorun degil çünkü bt war...

PARDON "bt" ne demek ve ne işe yarıyor???
  • Nokia 6230
  • sikildikça degistirebilirsin sarkilari... sonuçta temalar, melodiler çok fazla yer kaplamiyo.. tek yer tutan sey sarkilar, benim telde 50ye yakin tema, 150ye yakin resim, 10a yakin oyun, 70-80 tane melodi ve 7 tane mp3 war... buna ragmen 3.5 mb bos yer war su anda... ayrica mp3 kesme programi war sarkilari kisaltip 20ye yakin sarki yükleyebilirsin telefona, zaten radyosu da war, sarkilar yetiyo yani... k700i en
    iyi seçim aramiza bekleriz senide... resmi k700i topici:http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_17/tm.htm

Orjinalden alıntı: thedevourer

K700i yada 6230 alabilirsin yada 6630 un fiyatı düştü 630 lara falan alabilirsen onuda alabilrsin !

EVET 6230 DA GÜZEL Bİ TELEFON ASLINDA.

AMA K700i DEN DE VAZGEÇEMİYORUM. İNSAN BU KADAR MI KARARSIZ OLUR BE KARDEŞİM. YUH YAA

Orjinalden alıntı: añgelus

sikildikça degistirebilirsin sarkilari... sonuçta temalar, melodiler çok fazla yer kaplamiyo.. tek yer tutan sey sarkilar, benim telde 50ye yakin tema, 150ye yakin resim, 10a yakin oyun, 70-80 tane melodi ve 7 tane mp3 war... buna ragmen 3.5 mb bos yer war su anda... ayrica mp3 kesme programi war sarkilari kisaltip 20ye yakin sarki yükleyebilirsin telefona, zaten radyosu da war, sarkilar yetiyo yani... k700i en
    iyi seçim aramiza bekleriz senide... resmi k700i topici:http://forum.donanimhaber.com/m_3400037/mpage_17/tm.htm

BU ARADA SENİ DE TEBRİK ETMEK LAZIM. ADETA BİR İNANÇ ABİDESİ DEMEK Kİ K700i ARTTIRILAMAYAN AMA YETERLİ Bİ HAFIZAYA SAHİP!!

• ben sadece yardimci olmaya çalismistim, dalga geçmene gerek yoktu... sonuçta "se" den komisyon almiyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.