Şimdi Ara

30 Yaş Üstü Bekar Kim Var? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlilik büyük sorumluluk. Öncelikle yeterli bir işin olması gerek. Önce iş sonra aşk derim herzaman.

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

5 yıl önce deseydin; ben de sendendim.

Kaç yaşında evlendiniz peki..
  • Yay burcuyum haliyle hala bekarım

Var mı bekarların arasında Yay burcu olan..En zor evlenen kesimdir

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

5 yıl önce deseydin; ben de sendendim.

Kaç yaşında evlendiniz peki..

Senin yaşında, yani 33.
    Umudunu kaybetme bence.

Orijinalden alıntı: noteb00k

Avrupa' da ortalama evlilik yaşı. Men= Erkekler, Women = Kadınlar. (İngilizce bilmeyenler için yukarıdan aşağıya ülke isimleri İspanya, İsveç, İsviçre, Finlandiya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye)

# Spain: 33.6 for men, 32.9 for women. (2008)
    # Sweden: 33.2 for men, 30.6 for women. (2001)[5]
    # Switzerland: 30.8 for men, 28.2 for women.
    # Finland: 30.5 for men, 28.3 for women.
    # Italy: 32.6 for men, 29.8 for women. (2005)
    # France: 31.9 for men, 29.7 for women. (2005)[5]
    # Germany: 32.6 for men, 29.6 for women. 31 final average. (2006)[6]
    # Turkey: 26.1 for men, 22.8 for women.(2006)

Yani; 30' lar geç değil merak etmeyin

bu ne saçma bi mantık yabancıya göre niye hesaplıyorsun adamların ortalaması 40 olsa 40 geç değildirmi diyeceksin türkiyede 30 yaş geç bi rakamdır bende 25 yaşındayım şu an için evlenmeyi düşünmüyorum ama 30uda bulmayı hiç düşünmüyorum her şeyimizide yabancıya göre hesaplamıyalım

• Ben geçen yıl 33 yaşımda evlendim. Eşim yabancı uyruklu ve benim için yaşadığı ülkesini ve tüm arkadaşlarını geride bırakıp İstanbul' a yerleşti. Şahsen özellikle Slav kadınlarının eş ve annelik konusunda daha başarılı olduklarını hem gördüm hem de tecrübe edindim. Aslında evlenmeye niyetim yoktu ama ailem "Evlenmekten korkma. Biz sana bakarız" deyince ben de hemen evlendim.
    İşin, kendine ait bir evin var ve inandığın bir aday varsa evliliği uzatmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 5 Nisan 2010; 13:03:41 >

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben geçen yıl 33 yaşımda evlendim. Eşim yabancı uyruklu ve benim için yaşadığı ülkesini ve tüm arkadaşlarını geride bırakıp İstanbul' a yerleşti. Şahsen özellikle Slav kadınlarının eş ve annelik konusunda daha başarılı olduklarını hem gördüm hem de tecrübe edindim. Aslında evlenmeye niyetim yoktu ama ailem "Evlenmekten korkma. Biz sana bakarız" deyince ben de hemen evlendim.
    İşin, kendine ait bir evin var ve inandığın bir aday varsa evliliği uzatmamak lazım.

OO hocam zaten alttaki en son satır herkeste yok ondan evlenemiyo :D insanlar 35 sene senin o son satırda dediklerini gerçekleştirmek için yaşıyor zaten

• bende evlenmiş için olmak için evlenmeyen gruptan birisi olarak 32 yaşımda evlendim, iyikide beklemişim

6 tane evlilik yaptım haftaya düğünüm var beklerim

Yaş 21 benim.Şu anda muhabbetini döndürmeye başladılar bizimkiler yok evlilk falan filan.

Bende hemen askerlik,eğitim,iş falan bahane ediyorum.

Askere gidip geldim mi iş buldum mu hayatım kaydı demektir.

Ben geçen yıl 33 yaşımda evlendim. Eşim yabancı uyruklu ve benim için yaşadığı ülkesini ve tüm arkadaşlarını geride bırakıp İstanbul' a yerleşti. Şahsen özellikle Slav kadınlarının eş ve annelik konusunda daha başarılı olduklarını hem gördüm hem de tecrübe edindim. Aslında evlenmeye niyetim yoktu ama ailem "Evlenmekten korkma. Biz sana bakarız" deyince ben de hemen evlendim.

30 Yaş Üstü Bekar Kim Var?

senin değil mi bu fotoğraf?.. mutfak robotu bile var hey allahım..

• bende aynı durumdayım bekar mod
  • aga evlilikmerkezi diye bir site var ise yarar bir seye benziyor. uye olurken uzunca bir anket dolduruyorsun verdigin cevaplara gore sana adaylar buluyorlar. onun disinda oyle arama motoru falan yok sitede. internetten bulma olayina karsiyim ama 30 u gectikten sonra hala aday yoksa yontemleri cogaltmak gerek bence.

Orijinalden alıntı: War Ensemble

quote:

30 Yaş Üstü Bekar Kim Var?

senin değil mi bu fotoğraf?.. mutfak robotu bile var hey allahım..

• 20 yaşında evlenip 20,5 yaşında çocugu olan arkadaşlarım var.
    23 yaşındayım 25,67 de evlenirim

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • evlenicek kız yok.

biriyle daha yeni tanışıyorsun, hemen ilk fırsatta evlilik konusu açıyor. bi punduna getirip, "kazandığını yer misin yoksa tasarrufta bulunur musun" vb dolaylı sorularla, köşede birikmişin var mı gibi her şeyi sorguluyorlar. koca adayını yatırım analisti gözüyle inceliyorlar. e ama ben de düşünüyorum ki, önceden onla bunla gezmiş tozmuş, eğlenmiş ve benden önce tespih tanesi gibi erkekleri sıraya dizmiş. şimdi bana gelince mi yatırımcı ruhun harekete geçti ve hemen aklına evlilik geldi? yalan vaad ya da umut verme falan gibi huylarım olmadığı için de hemen evlilik mevzularına girenlerden uzak duruyorum.

sonuç olarak fikrim değişmiyor. evlenicek kız yok...
  • bi kızla tanışırken gerçekten hemen evliliğe geliyor konu özellikle küçük şehirlerdeseniz flört hayatınız bile gizli saklı oluyor hep ama bide şu durum var cinsel hayat düzenli cinsel hayat olmadan olmuyor gerçekten o bu kıza takıl yağ yap vbişeyler için buda olmuyr bi süre sonra bi yaştan sonra cinsel hayat olmadımı psikolojik sorunlar başlıyor ciddiyim artık tamamen cinselliğe odaklanılıyr evlenmenin amacı budur aslında o kadar uğraş,masraf yapıyorsun ama sonucu aynı yere varıyor ayrıntılı düşünen biri beni anlayacaktır.Ben 25 yaşındayım heralde 5 sene daha evlenmesem etraf bu ibne heralde diyecek :) sonuçta Londrada yaşamıyoruz ev tutalım sevgilimizi yanına alalım adamlar tabi 35 yaşında evlenir Türkiyedede rahatca kızla erkek aynı evde kalsa kimse evlenmek istemezdi hem masrafta yok.Ama evlenmek için bende bi yabancıyı trcih ederdim ama Türkiyede yaşıyoruz tabi ama gerçekten bizim kızlar çok acımasız ve paragöz evlendikten sonra bile iyi bi cinsel hayattan emin olamıyorsun bunlar benim için önemli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.