Şimdi Ara

30 Yaş Üstü Bekar Kim Var? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayd

20 yaşında evlenip 20,5 yaşında çocugu olan arkadaşlarım var.
    23 yaşındayım 25,67 de evlenirim

6 ayda çocuk ha...süper performans..yada erken aşılı almış :))

Orijinalden alıntı: tavakspor

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

20 yaşında evlenip 20,5 yaşında çocugu olan arkadaşlarım var.
    23 yaşındayım 25,67 de evlenirim

6 ayda çocuk ha...süper performans..yada erken aşılı almış :))

zorunlu evlilik neden belli

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

bi kızla tanışırken gerçekten hemen evliliğe geliyor konu özellikle küçük şehirlerdeseniz flört hayatınız bile gizli saklı oluyor hep ama bide şu durum var cinsel hayat düzenli cinsel hayat olmadan olmuyor gerçekten o bu kıza takıl yağ yap vbişeyler için buda olmuyr bi süre sonra bi yaştan sonra cinsel hayat olmadımı psikolojik sorunlar başlıyor ciddiyim artık tamamen cinselliğe odaklanılıyr evlenmenin amacı budur aslında o kadar uğraş,masraf yapıyorsun ama sonucu aynı yere varıyor ayrıntılı düşünen biri beni anlayacaktır.Ben 25 yaşındayım heralde 5 sene daha evlenmesem etraf bu **** heralde diyecek :) sonuçta Londrada yaşamıyoruz ev tutalım sevgilimizi yanına alalım adamlar tabi 35 yaşında evlenir Türkiyedede rahatca kızla erkek aynı evde kalsa kimse evlenmek istemezdi hem masrafta yok.Ama evlenmek için bende bi yabancıyı trcih ederdim ama Türkiyede yaşıyoruz tabi ama gerçekten bizim kızlar çok acımasız ve paragöz evlendikten sonra bile iyi bi cinsel hayattan emin olamıyorsun bunlar benim için önemli.

Haklısın gerçekten.Konu hemen evliliğe geliyor 1 yıl kadar tanıma süresi vermiyorlar.Sanki memleketin durumu süperde iş,güç kolay bulunuyorda tek sorun evlenmek.Bizim milletin kızları kendi durumuna bakmadan herşeyi istiyor sanki ünlü biriyle evleniyorsun.Geçmişinin sorulmasını istemiyor sanki biz neler yaptığını bilmiyoruz.Benimde yaş 25 yakında arkamdan dedikodular duymaya başlarım aynı senin gibi 30 yaşına kadar evlenecek gibi değilim zaten belli bir yaştan sonra takılacak kız bulmak zorlaşıyor.Kızların iyileri evleniyor kasada kalan çürükler bize kalıyor.

Calpiiiiiii dostum yine sen ve yine aynı fikirdeyiz kanka olalım ya biz yaşta aynı ikimizde açıköğretimdeyiz bu arada sınavın nasıl geçti :) ya evet dediğin gibi ingiltere gibi bi ülke olsak eyvallah madem o kadar altın set istiyorsunuz gidin bi ingiliz erkeği bulun bu ülke böyle ben anlammıyorum benm annem kaç yaşında heln çalışıyor hemde evle ilgileniyor şimdiki çoğu kız diyiyor erkeğim 3 milyr alsın onu bunu alsın bende sadece ona cinsellik vereyim yeter diyior hayat böyle bu ülkede evlenecez cinsel doyumda olduktan sonra ölümü bekliyecez gerçektende örf adet diyede yolmayın be erkekleri artık bu örf adet kırınrtılarınıda bırakın bizim kılzarın hiç kafası çalışmıyor ben pahalı bi düğün yapacağıma aile arasına düğünü yapar o parayada tatile giderim yurt dışına ama dediğim gibi beyni çok küçük bizim kızların.

Aöf sınavı gümbürtüye gitti hocam.Üniversitedeki vizelerle çakışınca yeterince çalışamadım.Zaten detaylardan soru sormuşlar.
    Bizim ülkedeki kadınlar kendilerini prenses gibi görüyor.Erkek herşeyi alacak evi hazırlayacak o sadece gelip orada yaşayacak kendini nimetten sayacak.Ben geçen sene işe girdim işyerinde benden büyük küçük 6 kız vardı.İlk 2 ay boyunca onlara bayılıyorum sandılar.Hepsinin çıktığı var ama peşlerinden koşacak enayi arıyorlardı.Hiç ilgilenmedim bir gün patron sorunca yabancı birini bulacam dedim.Vay bunu sen misin diyen kızlar eleştirilmedik yerimi bırakmadılar sanki onlara küfür ettim.Onlarla ilgilenmediğimi 5 ayda anacak anladılar.Pahalı bir düğünü kendileri için değil çevreye,arkadaşlarına gösteriş yapmak için istiyorlar.Hayatında nescafe içmemiş kızın kahveden çok anlarmış gibi starbuckstan çıkmaması gibi.Millet onu orada görsün yeter.Vallaha bu şartlar altında birini
    çok iyi tanımadan elime ayda 3-4 milyar geçse bile zor evlenirim.Ayrılması daha zor ayrıldığında nafaka,tazminat veriyorsun.

Calpi çok haklısın öyle diyincede şimid Türk kızları sana yğz vermiyor beğenmiyor diye öyle söylüyorsun diyiyor :)) bizimkiler cinselliği vajinayı silah olarak kullanıyorsun ee okadar ev düzecen prenses gibi yaşatacanki kızca sana en değerli şeyini versin :)

• evlenmek, kendi özgürlüğünüzden vazgeçip, sürekli başkalarını mutlu etmek için yaşamakmış gibi geliyor bana..
    30yaşını devirdim ama ben de özgürlüğümden henüz vazgeçebilmiş değilim..
    kaçarı yok. evlilik yolu ilk saatlerde açılıyor.
    olumsuz bir milyon şeye rağmen her şey kendiliğinden oluyor.
    yaşın önemi yok. önemli olan doğru kişinin çıkmasıdır karşına.
    yazmışsa kader, yanlış kişi çıkarsa onla da evlenirsin ama.
    kimse umutsuz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Avrupa' da ortalama evlilik yaşı. Men= Erkekler, Women = Kadınlar. (İngilizce bilmeyenler için yukarıdan aşağıya ülke isimleri İspanya, İsveç, İsviçre, Finlandiya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye)

# Spain: 33.6 for men, 32.9 for women. (2008)
    # Sweden: 33.2 for men, 30.6 for women. (2001)[5]
    # Switzerland: 30.8 for men, 28.2 for women.
    # Finland: 30.5 for men, 28.3 for women.
    # Italy: 32.6 for men, 29.8 for women. (2005)
    # France: 31.9 for men, 29.7 for women. (2005)[5]
    # Germany: 32.6 for men, 29.6 for women. 31 final average. (2006)[6]
    # Turkey: 26.1 for men, 22.8 for women.(2006)

Yani; 30' lar geç değil merak etmeyin

bu biraz sacma ,gavurlarin 60% beraber oturur evlilik olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

evlenmek, kendi özgürlüğünüzden vazgeçip, sürekli başkalarını mutlu etmek için yaşamakmış gibi geliyor bana..
    30yaşını devirdim ama ben de özgürlüğümden henüz vazgeçebilmiş değilim..

bırak hoca bu özgür kız ayaklarını 10 sene sonra 20 yaşında bi kız aramaya başlarsın oda komik olur
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • Ben varım, yaş 31 şu an. Sevgilim yok da o yüzden bekarım. Birikimim de yok. Asgari ücretle kira, fatura, harcamalar vs. derken birikim olmuyor, üstelik tek kalıyorum, ev arkadaşlarından bıktım çünkü artık. Birikimim vs. olmadığı için de ömür boyu bekar kalcam

belki 8 9 sene sonra ne olacak bu mesajı görürsem hüzünlenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 26 Eylül 2018; 5:28:59 >
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE
  • 34 üm;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yaşındayım. 7 senedir seks yapmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semih pakel

Bu mesaj silindi.
    Neden olmadı hocam sen mi aramıyorsun hiç.

bu devirde evlilik : intihar
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.