Şimdi Ara

30 Nisan Batıkent METRO açılış fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• nerde açılıyor bu metro yav. bende batıkentteyim görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

nerde açılıyor bu metro yav. bende batıkentteyim görmedim

istanbul yolu ayaş yol ayrımında(şaşmazı geçtikten sonraki ayrım)
  • İstanbul yolu eryaman-sincan sapağında hemen sağ tarafta
  • yahu sıcak olanları söyleyin bırakın broşürü
  • şöyle bir göz attım elim hiç sıcak birşeye değmedi açılış denilince az üründe olsa insan %40 falan bekliyor yani hayal kırıklığı
  • Bugün önünden geçtim, çoğu gitmiş azı kalmış.

Bunca alışveriş merkezi ne b.ka yarayacak diye düşünüp heyecanlandım birden.

Bu da böyle bir anımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bugün önünden geçtim, çoğu gitmiş azı kalmış.

Bunca alışveriş merkezi ne b.ka yarayacak diye düşünüp heyecanlandım birden.

Bu da böyle bir anımdır.

Ekonomi çöktüğü zaman ayakta kalamayanlar hastane olacak..
  • Niğde Gazozu piyasaya göre 10 Krş daha ucuz, süper. Kesin sıra olur açılış günü.

Millet ne buluyor bu Metro'da hiç anlayamadım, poşeti bile para ile veriyorlar, dizayn ve işletme anlayışı da kötü, fiyatlarıda kesinlikle ucuz değil.
  • şimdi kdv'li fiyatımı geçerli bunun? samsung 1000 küsürlük laptop'u alınırmı?
  • Metro müşteri anlayışı sıfır
  • geçen sene pendikte kitaplarda %50 indirim vardı bu sene %25 yapmışlar.
  • zaten metro kazık biyer, bide kdvsiz göstermesi ayrı bir illet ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talip333

zaten metro kazık biyer, bide kdvsiz göstermesi ayrı bir illet ...

aynen...açılıştan sonra da 2.sınıf elektronik ürünler gelir..büyük firmaların fason markaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Yarın gideceğim kendime göre cazip fiyatlı ürünler buldum

anladık kendine de paylaşsaydın da başkasına da olabilseydi keşke, paylaşmak ne güzel değil mi
  • kaçda açılıyor bu metro?
  • Metro aslında dün açıldı zaten. Bugün haftasonu olduğu için resmi açılış var.
    Metro diğer alışveriş marketlerinden farklı olarak toptancı ve esnafa yönelik satış yapıyor. O yüzden bizim gibi parakendeciler için pek cazip olmayabilir.

Bu arada dün kardeşim gezmiş, balık reyonu çok güzelmiş. Çok sayıda balık canlı istakoz vs varmış. Bilginize.
  • Bence bütün marketler poşeti parayla vermeli. Okyanusların belirli yerlerinde çok büyük çaplarda poşet çöplükleri oluşmuş durumda. Parayla verdikleri poşedi de çok sağlam ayrıca defalarca kullanılabilir.
  • Bugun büyük bir kalabalık vardı.. bana çok ucuz gelmedi fiyatlar ama insanlar bedava gibi alıyorlardı.. giyim fena değil gibiydi ama yine de çok bişi beklemeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Bugun büyük bir kalabalık vardı.. bana çok ucuz gelmedi fiyatlar ama insanlar bedava gibi alıyorlardı.. giyim fena değil gibiydi ama yine de çok bişi beklemeyin..

batıkentteyim ben de, son gideceğim marketlerden biri gibi geliyor bana, gezmek için ideal yalnız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.