Şimdi Ara

30 Bin bakım malzemelerini nerden alabilirim 2016 Model Opel Astra K Dizel için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel servisin 1750 TL fiyat çekmesinden sonra 30 bin bakım + balatalar parçaları alıp gidip sanayide bir ustaya yaptırmayı düşünüyorum.

Opel parçaları satan bir kaç site buldum ama ürünler nerdeyse aynı fiyat. Hiçbir avantajı kalmıyor.

Yeni araç olduğu için parçalarını nerden bulurum ya da hangi marka parçalar önerirsiniz ?

Yağ önerisi
    filtre
    Balata

Şimdiden sağolun

• Aloparca.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 km balatalar için erken değilmi? Ben 2000 motor dizel audi a4 için 30.000 ve 45000 bakımına 1100 tl verirken fiyat çok astronomik geldi

• maşallah güzel yol yapmışsınız....
  • Periyodik bakım için 1750TL mi? Bir de Doğuş'a kazıkçı derler.

• Özçelik Opel

Car plus

Hepsiopel com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığınız yer İstanbul'sa Teknik Oto Sanayi'ye bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.sileceksepeti.com/Astra-J-16-CDTI-2014-2016,LA_6024-2.html#labels=6024-2

filtre grubunu buradan alıyorum güzel güvenilir bir site tavsiye edrim.
  • Parcafilosu.com dan da bakabilirsiniz

• Orijinal parçaları servis dışında zor bulursunuz. Astra K lar piyasaya çıkalı 3 seneyi geçmedi. 3 seneden sonra yan sanayi parçaların üretimine izin veriliyor diye biliyorum(tam emin değilim). Yani orijinal parçaya eliniz mahkum. Ben kendi aracım için servisten parça alıp dışarda yaptırdım. Zaten serviste en çok işçilikten öpüyorlar.

• Servisler işi iyice abarttılar artık. Buna bir dur denilmesi lazım. Çizelgede belirtilen bakımları yaptırıp belgelemek yeterli olmalı garanti için.

• Nasil 1750 TL yuhh?

Dur yarin bir arayip sorayim bakalim Antalya'dakileri kac para diyorlar.

1750 TL'lik ne is yapiyorlarmis?

• Oooo hem dizel hem otomatik araç bir dal öpülme alırım.dizel otomatik keyfi tuzlu olacak normal aynı aracın bi de benzinli 30 bin bakımını da bi paylaşın

• http://www.onlineyedekparca.com/kategori/opel-astra-k-yedek-parca#labels=946-2

Güvenilir bir sitedir. Sürekli alış veriş yapıyorum aracım için. Şuana kadar ürün konusunda ve teslimat konusunda sıkıntı yaşamadım. Bir inceleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Oooo hem dizel hem otomatik araç bir dal öpülme alırım.dizel otomatik keyfi tuzlu olacak normal aynı aracın bi de benzinli 30 bin bakımını da bi paylaşın

Az once Antoto ile gorustum.

30 bin bakimlari icin:

1.4 TURBO otomatik Astra 1020 TL

1.6 CDTI otomatik Astra 1080 TL

1.3 CDTI Easytronic Corsa 960 TL

Antalya icin Antoto'da servis fiyatlari bu sekilde Gunlas'a ulasamadim. Gunlas da bir miktar daha ucuz olabilir.

• Periyodik bakımı servise yaptırmayıp dışarda yaptırınca araç garantiden çıkıyor mu beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 9 Kasım 2017; 12:12:49 >
  • Ben daima N11 gibi sitelerden aldım parçaları GOLF IV aracım için, tabi garanti diye bir derdim yoktu. Yine de fiyat aldığım yerlere göre %70 daha ucuza mal oluyordu, sadece işçilik onlara ait oluyordu bu şekilde. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Periyodik bakımı servise yaptırmayıp dışarda yaptırınca araç garantiden çıkıyor mu beyler ?

Aslında bu sorunun cevabı evet. Fakat servislerin tavrına göre de değişebilen bir durum açıkçası. Mesela geçen sene 24 bin kmde 2015 model bir VW Polo satın aldık. İlk sahibi yüksek fiyatlardan dolayı ilk bakımını özel serviste yaptırmış. 30 bin bakımı için yetkili servise gittiğimizde servis danışmanı, bunun garanti açısından bir problem olmayacağını belirtti. Garanti süresi dolana kadar garanti uzatma da yapılabilir dedi, ve otomobille ilgili herhangi bir parçasında vb şikayetiniz olursa duruma göre o kısmın ücretsiz değişimi veya onarımı yapılacağını belirtti.

• quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Oooo hem dizel hem otomatik araç bir dal öpülme alırım.dizel otomatik keyfi tuzlu olacak normal aynı aracın bi de benzinli 30 bin bakımını da bi paylaşın

Az once Antoto ile gorustum.

30 bin bakimlari icin:

1.4 TURBO otomatik Astra 1020 TL

1.6 CDTI otomatik Astra 1080 TL

1.3 CDTI Easytronic Corsa 960 TL

Antalya icin Antoto'da servis fiyatlari bu sekilde Gunlas'a ulasamadim. Gunlas da bir miktar daha ucuz olabilir.

Bi de 1.6 115 edition yokmu o kasada atmosferik onu da alsaydınız turbo tabi ki pahalı ben atmosferik varsa tabi onu paylaşın dedim

• İyi bir usta bul aracinibsanayiye birakma motor ve sanzimani 1 milyon km deki taksi cikmasiyla degistirebiliyormllar malum dolandiricilik serbest turkiyede.

Ustan zaten parcacidan fiyat alir sana bildirir sende oklersin. Cok fiyat farki olmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.