Şimdi Ara

2005 model 7000 Km de Otomatik Toyota Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar otomatik toyotadan memnun musunuz ? Ankara da bir ilan var , hatch back olacak otomatik olacak . 29000 TL istiyor satıcı ilk el , araç hiç kullanılmamış. Corollalar otomatik de sorun çıkartıyorlar mı ? Deneyimleriniz benim için çok önemli , lütfen yardım edin.Birde auris mi corolla mı ?
    Saygılar..

• kardeş benzinli tam otomatik vitesse alınır. ben 7 yıldır otomatik araba kullanıyorum,otomatik vites araba alınacaksa 2 araba var 1.toyota-2.honda zaten başkasınada bakma derim.auris mi corollamı kesinlikle corolla.aurisin garantisi 2 yıl,corollanınki 3 yıldır.(mmt vites kesinlikle alma )
  • Ne yazdınız okuyamadım Ferit bey ?
  • Tam otomatik vitesler bakımları zamanında yapılırsa sorun çıkartmıyorlar.Sadece düzlere göre biraz fazla yakarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit 01

kardeş benzinli tam otomatik vitesse alınır. ben 7 yıldır otomatik araba kullanıyorum,otomatik vites araba alınacaksa 2 araba var 1.toyota-2.honda zaten başkasınada bakma derim.auris mi corollamı kesinlikle corolla.aurisin garantisi 2 yıl,corollanınki 3 yıldır.(mmt vites kesinlikle alma )

mmt vites sıkıntılı mı ?
  • Mmt vites benzinlide değil de dizel de sorun çıkarttığı çokça söyleniyor.
  • Benzinliler Otomatik Vites
    Dizeller MMT Vites

1.4 D-4D MMT için;
    Şehir içi: 5.5
    Şehir dışı: 4.3
    Ortalama: 4.7

2005 hangi paket ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KD69 -- 29 Mayıs 2012; 13:06:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Benzinliler Otomatik Vites
    Dizeller MMT Vites

1.4 D-4D MMT için;
    Şehir içi: 5.5
    Şehir dışı: 4.3
    Ortalama: 4.7

2005 hangi paket ?

Corsa otomatik benzinli aldım arkadaşlar , teşekkürler ilginize.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Hayırlı olsun

Teşşekkürler. Otomatik 2009 model 1.4 corsaya tüp öneriniz var mı acaba ?
  • Opel'in resmi anlaşmalı olduğu firma Landi Renzo. Ben de imzamdaki aracıma 24 nisan'da taktırdım. Çok şükür sorun yok.Olmaz da inşallah.

http://www.landirenzolpg.com/ sitesinden bakabilirsiniz.
  • Kaliteli olsun derseniz Brc
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-doktordan-otomatik-corolla-hb-sol-92441798/detay/

ablamın arabası.. km'si kesinlikle orjinal, doktordan satılık.. 25,500 TL.. 41bin km'de.. içi tertemiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.