Arkadaşlar 30.000 tl bütçem var. ABS Si olan alabilceğim araçlar nelerdir. |
30.000 TL Ye alınabilcek en mantıklı araç.

-
-
Yerinizde olsam asla bu paraları hiç kimseye kaptırmam araba almam. Benim de 100.000 TL dişimden tırnağımdan fedakarlık ederek biriktirdiğim param var araba almak için yalnız hiç bir güç bana aldıramaz. 1 sene önce hayalimdeki araba 100.000 TL idi ,şimdi oldu 200.000 TL ee benim param sabit kaldı hayellerimden uzaklaşmış oldum . Başlarım böyle işe...
-
Hangi model o hayalinizde ki araba reisquote:
Orijinalden alıntı: DüşbazYerinizde olsam asla bu paraları hiç kimseye kaptırmam araba almam. Benim de 100.000 TL dişimden tırnağımdan fedakarlık ederek biriktirdiğim param var araba almak için yalnız hiç bir güç bana aldıramaz. 1 sene önce hayalimdeki araba 100.000 TL idi ,şimdi oldu 200.000 TL ee benim param sabit kaldı hayellerimden uzaklaşmış oldum . Başlarım böyle işe...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
Hangi model o hayalinizde ki araba reis
Alıntıları GösterHonda Accord
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Toros alın. Hayat ondaquote:
Orijinalden alıntı: DüşbazHonda Accord
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tofaş alın geçin
R9
-
Bu araba olmaz Renault 19 olur broadway olur Uno olur corolla efsane 1.3 olur hyundai exel olur ama bu clio olmaz çünkü parça sıkıntısı var kaporta vs parça bulunmuyor
3-5 sene önce 5-6 bine alınan tenekeler şimdi 30 bin olmuş. -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-aile-araci-902602804/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-degisensiz-makam-arabasi-898557622/detay
Hiç değilse sürerken yorulmazsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 23 Şubat 2021; 12:31:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakim bey
3-5 sene önce 5-6 bine alınan tenekeler şimdi 30 bin olmuş.2017'den beri eski arabalar pahalı, Subaru Justy'ler 2018'de 15-20 idi.
30'a tavsiyem Forman olur, geniş, ustası bol.
30'a 10 daha koyup 97-98 Felicia alabilir konuyu açan arkadaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
Tofaş alın geçinTemiz Doğan SLX'ler 60 bin olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CETemiz Doğan SLX'ler 60 bin olmuş.
Alıntıları GösterOnların çoğu reklam amaclı acılan ilanlar
Mondeo mantıklı geldi
-
ABsli olmaz onu geçelim de arkadaşların dediği gibi şöyle 85_95 model Toros az curuklu bulunursa kaçmaz.Mondeoyu bırak europe bile yok o bütçeye .Ee ne ka ekmek o ka köfte di mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 20 Şubat 2021; 20:34:59 >
30 bin TL az para değil 4.000 euro yapar kabalama.
2005-2006 Mercedes W211 bulunursa alınır yoksa alınmaz hiç alma boşver
-
2000 model skoda felicia temiz bir araç bulmaya bakın
2000-2005 model lada vega
2000-2004 model lada samara ( içlerinde en uygunu ve yürütme maliyeti düşük olanı)
2000 model altı araçlar için ise Renault 9, 11 ve 12 iyice araştırıp, orta temizlikte yürürü güzel birşeyler bulunabilir.
Tofaş piyasasını hiç bilmiyorum ama 90-2000 model aradı bakılabilir anlayan birilerine danışarak
Bir de o dönem ithal edilen mitsubishi, mazda, kia, suzuki, hyundai, daewoo modellerine bakın yukarıdakilere göre donanım ve konfor olarak uyguna görece çok el değiştirmeden kalan araçlar bulabilirsiniz.
Avrupa araçları 30000₺ ye biraz zor gibi, belki fransız citroen pejonun bir kaç modelinde 90 ve 2000 lerin başından araç bulabilirsiniz ama çok temiz olurlar mı emin değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: quatrrosBu araba olmaz Renault 19 olur broadway olur Uno olur corolla efsane 1.3 olur hyundai exel olur ama bu clio olmaz çünkü parça sıkıntısı var kaporta vs parça bulunmuyor
Büyükşehirlerde parça sorunu yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimBüyükşehirlerde parça sorunu yok.
Alıntıları GösterKaporta parçaları sıkıntı hocam büyük şehir de olsa broadway rni tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- a180 kronik sorunlar
- ford f-max neden tutulmuyor
- toyota yaris yorumları
- fiat linea 1.3 multijet
- fiat punto paket sıralaması
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X