Şimdi Ara

3 ayda Tyler DURDEN oluyoruz beyler içeri***** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
15
Favori
26.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyorsunuz ki zayıf kaslı, yağlanması gerek

valla 1. resimdeki gibi olsam, karşıma birisi geldiğinde kendimi güçsüz hissetmem zayıf da hissetmem
    bir spor dalında vs. kaslarım vücudumu daha kolay çeker
    kızlar baktığında zaten bi b.k anlamazlar

ne için yağlanayım daha yapılı olmak için mi ? 1. resimdeki gibi olsak da çok fazla insandan önde olmuş oluruz bu da yeterli bence
  • bulunan mesajım
  • yerimizi alalım
  •  3 ayda Tyler DURDEN oluyoruz beyler içeri*****
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

tip ne olacak ?

Yavaş yavaş hepsi olacak.
  • EE beyler 1 yıl geçmiş olabilen var mı
  • Bu adam kadar zayıfım 6-7 ay fitness yapsam çıkar gibi geliyor bu adam gibi olmak istiyorum zaten
  • Adamin vucudu kotu kolayca yaparim diyenler var. Bu isten anlamadiklarindan dolayi bir sey demiyorum ama o kol, gogus supplementsiz, ilacsiz 6 ayda cikacak bir sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Beyler ben 1 yılı aşkın süredir bu sporla profesyonel ilgileniyorum,o vücuda bırakın 3 ayda gelmeyi,düzenli beslenme,düzenli uyku,düzenli çalışmayı bir sisteme oturtup disiplinli şekilde yürütmezseniz 2 yılda bile gelemezsiniz.örneklerini çok gördüm.

Nihayet gerçekçi bir yorum.

Ve ekliyorum o VÜCUT sırf öyle çalışma-beslenme-dinlenmeyle de olmaz kardeşlerim.

Kaçımızda BRAD PİTT' in iskelet yapısının, kas yapısının kalitesi var ?

Kaçımızda bu 1.80 lik adamın vücut oranları var ?

Adamın herşeyi orantılı fiziğinde, millet çalışıp öküze de benzeyebiliyor gayet.

Yukarıda bir resim konulmuş KASLI ADAM diye, incecik bel, şişik duran bicepsler...Kalsın öyle kaslı vücut... Birde Bradd Pitt' in TROY pozuna bakın, filmi izleyin, Fight Club da da zayıf durmuyor ayrıca hiç, o resimde öyle geliyor, canlı bi izleyin adamakıllı filmi önce, zayıfmış... Taş gibi filmde ne zayıfı, yağ oranı aşırı düşük o kadar.

Olay genetiktir kardeşim herşeyden önce, burada çok çok az insan O Troy da ki gibi estetik ve orantılı bir şekilde gelişmiş vücuda sahip olabilir o yüzden. Adam TROY da sütun gibiydi, yunan heykeli gibiydi, nereye oluyonuz siz öyle o genetik olmadan.

Ne kadar çok çalıştığın yada beslenip dinlendiğinden önce iskelet yapının orantılı olması, genetik yapının güzelliği ile alakalı O vücuda ulaşabilme durumu.

O kaslı diye koyulan adamın vücudu Brad Pitt' in Fight Club da ki halinin yanında halt etmiş resmen, neden ? Kassız mı, yoo, Brad Pitt' in genetiği çok daha düzgün de ondan, çok daha estetik herif, beli kız beli gibi incecik durmuyor vücudunun gerisine oranlar mesela.

Kolları ve omzu çok daha sert ve parçalı duruyor o adamın yuvarlak hatlarından. O fotoya bakmayın, filmi açın izleyin anlarsınız ne demek istediğimi.

3500 kere tercih ederim Fight Club Brad Pitt fiziğini her hangi bir göze hoş gelmeyen sözde gelişmiş fiziğe.

Yağ oranı % 3 bu arada o filmde Brad' in, özel bir diyet uygulanmış, geçici bir durum, film bittiği gibi kilo almaya başlamış bilerek. Çünkü % 3 sağlık sınırıdır vücut yağ oranında. % 2 nin altında ölüm riski vardır.

Hiç kendinizi kandırmayın sizin 3 ayda elde ettiğinizi sandığınız şey Brad Pitt' in Fight Club da ki fiziği olamaz.

3 ayda yapılacak şey değil o. 1 senede yapılacak şeyde değil 2 senede de. Sıfırdan başlayan biri için diyorum bunları. ( düzenli olarak 2 sene sürekli yapmamış kişiler )

Ha geçmişinde senelerce spor yapmış ve formunu korumuş adamlarda sanki sıfırdan yapıyormuş tribiyle yazmasınlar bir zahmet.

Onlarda zaten Brad Pitt genetiğine sahipler ya muhtemelen...

Özetle arkadaşlar genetiğiniz benziyorsa, vücudunuz zaten estetikse, kas yapınız ve iskelet yapınız genetik olarak düzgün ve orantılıysa öyle yada böyle yapılır zaman içerisinde Brad Pitt vücudu, Troy olsun, fight Club olsun....

...genetiğiniz benziyorsa, vücudunuz zaten estetikse, kas yapınız ve iskelet yapınız genetik olarak düzgün ve orantılıysa...

Eh bunlar yoksa ne yaparsanız yapın o Troy, Fight Club estetiğine, oranına ulaşamazsınız zaten.

O yüzden herkes kendi olmaya baksın bence.

Ha ayrıca bilmeyenlere gelsin : Curls for Girls.

Sert parçalı ve kalın duran kas yakışır erkeğe.

Ön kol çalışmayıp da bicepsini Tricepsini hayvan gibi geliştirip kolunu beyzbol sopasına çevirmeye hevesli arkadaşlar şunu bilsin...

Komik duruyor o kollar öyle.

Brad Pitt' in Hugh Jackman' in falan o vücutları o filmlerde ki sıfırdan 6 ayda olan şeyler mi sanıyorsunuz.

O adamların hayatları fitness be. Olayları o.

Gerçekçi olun iki.

Zayıf bir ergen 1 senede falan sadece onlara benzediğini sanar, o kadar. Kolay mı sandınız siz o vücudu yapmak.

Açın bi bakın bakalım Fight Club' a, Troy' a, Wolverine' e falan.

Zayıf insanda çıkacak olan şey zayıflıktır kardeşim 6 aylık sporla ne yaparsa yapsın, kolay değil o öyle hemen 3 aymış 6 aymış.

Şişko kadında büyük göğüs neyse zayıf adamda adonismiş karın kasıymış falan da odur.

Kandırmayın kendinizi.

Brad Pitt zayıf falan değil iki filmde de.

Tey yarebbim...

Ayrıca Brad Pitt FİGHT CLUB DA 36 YAŞINDADIR ARKADAŞLAR.

Durdu durdu çöp gibi hiç spor yapmamış adamken 6 ayda mı öyle oldu sanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urazs -- 25 Ağustos 2012; 8:37:54 >

• tyler durdenin olayı adonistir yoksa onun zayıflığında birinin zaten öyle kasları olur olmasa bile çok kolay çıkar
  • DH de olduğumuzu tekrar hatırladım.2 günde yok 1 ayda şöyle olurum gibisinden beklenen yorumlar , aynaya bakmadan sidik yarıştırmak bu olsa gerek Güldürdünüz len
  • Fight Club ile Troy arasında ki kas kütlesi farkı ne kadar biliyor musunuz ?

5 kg ! Az mı geldi ?

5 kg kas kütlesi ne kadar zamanda yapılır biliyor musunuz ?

Kolay mı sanıyorsunuz yağlanmadan 5 kg kas kütlesi kazanmak ?

Neyse...

Bütün zayıf gençlik bir Brad Pitt olmaya 3 ay bilemedin 6 ay uzaklıkta !

Hadi bakayım, hemen başlayın çalışmaya !
  • mesaj otlansın
  • Arkadaşlar yapmayın 2-3 ay faalan.Zayıf ve kol hacimlenmiş diyosunuz,kola hacim verip belden o ölçüleri almak kolay değildir.Genteğiniz müsaitse 6ay-1 sene arası ağırlık ve kardiyo antremanlarıyla öyle olabilirsin.Değilse en az 2 yılda yaparsınız o vücudu
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Tyler Durden ne ki
    Ben 1 ay çalışsam öyle olurum zaten. Adam çöp gibi şuna bak.

Kıskandı
  • Bilginiz olsun Brad Pitt Troy filminde steroid li
  • tyler durdenim soruları alayım
  • Ben de yakında başlayacağım. İlk kez gideceğim gym'e. Bakalım nasıl olacak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.