Şimdi Ara

3 Ayda 25 Kilo Verilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük 1 saat yüzme özürlü gibi içinde dolanma değil gitgel yapma falan

1-2 saatde yürüyüş

Yemekte şöyle

10-11 gibi qerez bi kahvaltı

saat 4-5 gibide biftek köfte tavuk göğsü vs

böyle beslenirsem kg verirken yüzme vucudumu şekillendirir mi ?
    yürüyüşte bacak kası yapsa qerez olur

Salona gitmek istemiyorum çünkü ayı gibi şişmemin güzel oldugunu düşünmüyorum vucud şekillenecekse yüzmeyle şekillensin

Salona ne zaman giderim ?
    75 kg ye düşerim biraz kollar güçlensin diye 1-2 ay giderim şişirme değil güç kazansın diye o kadr
    Sonra belki güzel bi mekan bulursam kick boksa giderim en azından savunmayı öğrenecek kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önemli olan beslenme. Sen istersen 2 saat yüz gidip hamburger vb yersen bi poka yaramaz. Boyun kilon kaç yazmamışsın o yüzden bi şey diyemem ama iyi beslen.

• Night King kullanıcısına yanıt
    1.78

0.11 ton

• verilir ama kaç kg olduguna bağlı. ayda kilonun %3 ünden fazla vermek sağlıklı değil.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    110 kiloyum gardaaaşşşşşğ

• Amma saçmalamışsın

• Mide ameliyatı falan olmadigin surece ya da tamamen yemek yememe uzerine saglıksız bir diyet uygulamadigin surece verilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 ayda 24 desen ayda 8kg yapar 4 haftada 8 haftada 2 yapar

Haftada 2 veremiyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı

110 kiloyum gardaaaşşşşşğ
    o zaman 3 ayda 3.3 * 3 3 ayda 10 kg vermen mantıklı.
    https://fr-fr.facebook.com/Vox/videos/909151085939161/ vermek önemli değil. Almamak önemli. kalıcı olması önemli 25 verip 30 alırsan tüm acı boşa ve vucuda zarar.

Bir diyet bul o diyet olmaktan çıkana kadar uygula. bu hangisi olursa olsun. ideal kilonun sırrı bu
  • 25 kg =250000 kkal

Gunde 2700 kkal açık bırakan lazım

Hiç boş durmazsan ve yedigin aynı kalırsa belki mümkün ama hayvan gibi acikacaksin bitkin duseceksin bu tempoyu 3 ay devam ettiremezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kg 7000 kaloridir

25*7000=175000

Günde 1944 kalori eder

• Verilse bile saçma. Zamanında 15-20 kg arasını hızlı da yavaş da vermiş bir insan olarak çok farklı sonuçları olduğunu söyleyebilirim. Günlük aldığım kaloriyi çok aza indirerek kilo verdiğimde ciddi bir kas kütlesi de kaybetmiştim, fakat sabah 3 yumurta, akşam da gayet güzel porsiyonlarda tavuk/köfte vs yiyip her gün spor yaparak 6-7 ayda verdiğimde as kütlem sadece 3 kg civarında azalmıştı. İlk bahsettiğimde methodda göbek gitmişti ama karnımdaki kaburga kemikleri ortaya çıkmıştı ve kötü duruyordu, ikincide o kemikler ortaya çıkmadı ve kollarım çırpı gibi kalmadı.

Diyeceğim odur ki böyle yarış moduna girmeden, bunu diyet şeklinde görmeden hayat tarzını sağlıklı yaşam olarak değiştir ve yavaş yavaş ver, hedefine ulaşınca da durma, zaten az yemezsen sadece spor yaparsan ideal kilonun altına da düşmüyorsun.

Yukarıda tam bahsetmediğim ama aşırı önemli olan ve kesinlikle uygulaman gereken şöyle bir şey var ama: Çok az yemeyeceksin, iki tane doyurucu öğün yapacaksın ama su/soda/ayran dışında hiçbir içecek içmeyeceksin, içinde şeker/hamur işi/her türlü ekmek/makarna/pirinç olan şeyler yemeyeceksin ve paket ürün (cips, diyet ürünler ne olursa) yemeyeceksin. Bunları yemezsen abartılı yemediğin sürece zaten sporsuz bile kilo veriyorsun, spor da işlemi hızlandırıyor ve kas kütleni koruyor.

• Daha fazlasını bile verirsin inan
  • Günün hayrolsun sevgili dostum.

Eğer acil bir durum söz konusu değil ise bu kadar hızlı kilo vermen sana zarar verebilr.

Sana naçizane tavsiyem biraz daha zamana yaymandır.

Başka bir konuda görüşmek dileğiyle.
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    vucud 3000 kalori yakıyor

1 saat yürüyüş 400

gün içi zart zurtla 700-800 yaksam

3800 yapar 2000 kalori alsam veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Smurf

Bir kg 7000 kaloridir

25*7000=175000

Günde 1944 kalori eder
    1kg ne? demir mi? pamuk mu?
  • bu kg yi verirsen bil ki kesin cok fazla kas da kaybetmissin. Bu da olabilecek en kötü senaryo cünkü kas kaybı = düsük metabolizma hızı uzun vadede beslenmen az olsa bile kilo verememene sebep olur. Bu yüzden ani kilo verenlerin cogu belli süre sonra sonra az beslenmenlerine ragmen kilo veremeyince moral bozukluguyla beslenmelerini bozuyorlar ve eskisinden de fazla kg alıyorlar. En dogrusu sporunu yap beslenmeni abartmadan kıs haftada 1 kg vererek ilerle böylece minimum düzeyde kas kaybedersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verirsin ama kafana göre diyet yapma orantısız kilo verirsin.

Vücudunun şekillenmesini istiyosan kiloyu %100 yağdan verirsen zayıfladıkça kasların çıkar.

İnsan vücudunda ağırlıkla orantılı kas oluyor 50 kg luk biriyle aynı olsaydık kendimizi taşıyamazdık.

Mesela benim yağsız vücut ağırlığım 76 kg sağlıklı bi şekilde kilo verebilsem kas kaybetöeden ne kadar güzel olur ama zor bende hiç diyet uygulamıyorum.

Ayrıca %3 kilo vermek sağlıklı falan boş işler onlar tlc izliyosan bilirsin oradaki doktor belki dünyanın en iyilerinden ama 200 kg luk adamın 20-25 kg vermesine birşey demiyor bizim doktorlar boş yapıyor.

Bana diyetisyen diyet listesini uygula ayda rahat 10 kg verirsin demişti.

• zayıflamak istiyorsan diyet spordan daha önemlidir, sporsuzda kilo verilir ama sporsuz çok zor kilo verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

Önemli olan beslenme. Sen istersen 2 saat yüz gidip hamburger vb yersen bi poka yaramaz. Boyun kilon kaç yazmamışsın o yüzden bi şey diyemem ama iyi beslen.
    Dalga mı geçiyon ya :D
    Madem fikriniz yok lütfen tavsiye vermeyin arkadaşım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.