Şimdi Ara

3 ay Bedava VPN Programı SecurityKISS Tunnel Jadeite (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
34
Favori
45.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırf reklamsız olduğu için bile tercih edilir hızı bana gayet iyi geldi. sunucudan kaynaklı yavaşlama olabilir. farklı sunucu seçip deneyin, nasıl olsa listede farklı ülke ve şehirlerde bir sürü sunucu var sonuçta ücretli hizmet
  • son 1aydır çok yavaş ve kopma çok fazla oluyor.önceki gibi çalışmıyor nedense.
  • şimdi ben bununla okulun kayıt sistemini geçip internete çıkışımı yapabilirmiyim ?
  • Aylık 50 GB kotalı ama bedava olması gayet güzel, hızda fena değil.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 15 Aralık 2012; 20:01:47 >
  • hidemyass kullanıyorum. denedim free olmasına rağmen hız o kadarda kötü değil. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • VPN deyince Hamachi tarzı bir program sanıp inceledim başlığı. İnternet üzerinden sanal LAN kurmak için. Ama bu tünel programıymış :)

Bu arada, programın mantığı güzel. Her PC ye özel üretim olayı sağlammış. Güzel paylaşım..
  • Bu kampanya da bitti. Sık sık kampanya yapmayı seven bir marka bunlar. Yeni kampanya bilgileri elime geçerse buradan paylaşırım arkadaşlar.
  • 3 aylık almıstım dünde format atmıstım bugun kayıtlı mailden girip indirdim ve devam ediyormus süresi. Yok olurda bilgilendiriyim, format atıp tekrar 3 ay sürümden devam etmek mümkün.
  • Beyler Christmas promosyonu felan yok mu? :s Yılbaşı geldi ama adamlarda tık yok
  • kaçırdım ben ya,üst baş parfüm telefon derken unutuyoruz bunları,hiç yakıştıramadım kendime
  • Ne yavaşı arkadaşlar? Server seçim ekranında, Avrupa'dan en boş olanları seçin canavar gibi çalışıyor. Torrent bile kullanıyorum ben bununla. Streaming sitelerde geziyorum. Genelde Liverpool ve Kiev favorim. Balkanlardan daha da iyi verim alabilirsiniz belki ama genelde yoğunluk oluyor.

3 ay bedava verdiler paralı 50 GB paketi. Kopma falan da olmadı ben de 2 kez dışında. Onda da sunucu değiştirip devam ettim. Bu adamları takip edin sürekli kampanyaları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Ne yavaşı arkadaşlar? Server seçim ekranında, Avrupa'dan en boş olanları seçin canavar gibi çalışıyor. Torrent bile kullanıyorum ben bununla. Streaming sitelerde geziyorum. Genelde Liverpool ve Kiev favorim. Balkanlardan daha da iyi verim alabilirsiniz belki ama genelde yoğunluk oluyor.

3 ay bedava verdiler paralı 50 GB paketi. Kopma falan da olmadı ben de 2 kez dışında. Onda da sunucu değiştirip devam ettim. Bu adamları takip edin sürekli kampanyaları var

+1
  • devam eden kampanya var mı arkadaşlar, bana acil lazımda
  • bu seferkini kaçırmışım, tam da diğeri bitmişken yapmışlar :((
  • yahu gelen maıl sılınıyor mu ? kayıt oldum maıl geldı fakat ındırmedım 1-2 hafta sonra baktım maıl yok ? nasıl yapabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

yahu gelen maıl sılınıyor mu ? kayıt oldum maıl geldı fakat ındırmedım 1-2 hafta sonra baktım maıl yok ? nasıl yapabılırım

üye girişi >> forgot password
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

yahu gelen maıl sılınıyor mu ? kayıt oldum maıl geldı fakat ındırmedım 1-2 hafta sonra baktım maıl yok ? nasıl yapabılırım

üye girişi >> forgot password

• Arkadaşlar VPN adil kullanım kotasına yakalanıyormu ücretlisini alsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

3 aylık almıstım dünde format atmıstım bugun kayıtlı mailden girip indirdim ve devam ediyormus süresi. Yok olurda bilgilendiriyim, format atıp tekrar 3 ay sürümden devam etmek mümkün.

Laptoba format attım ama linkten exe dosyasını indiremiyorum. upload edebilecek birisi çıkarsa çok makbule geçer. kampanya dönemi kayıt olmuştum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.