Şimdi Ara

3-0 Yenerler miş miş miş miş !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahçe'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan Deivid, Galatasaray'ı 3-0 yeneceklerini söyledi.
    Brezilyalı yıldız, "Galatasaray ile aramızdaki puan farkını açtığımız için çok mutluyuz.. Ama bunu önemsemeyip, farkın daha açılması için çalışmalıyız. Galatasaray maçı için tahminim, 3-0 biz kazanırız. Ama golleri kimin atacağını bilmiyorum. Ben oynarsam, ben atarım. Yengeç dansı çok tutmuştu ama biraz eskidi. Çevremden farklı danslar konusunda baskı var. Bu yüzden oynayıp gol atarsam, sürprizlerim olacak" ifadesini kullandı.

FAVORİLERİ ARDA VE SEMİH

Deivid, "Daum Türkiye'yi çok iyi tanıyor. Onunla iyi bir çıkış yakaladık. Bu sezon forma giyemememin sebebi ayağımdaki platinler değil, hocanın tercihi. Ona da saygı duymak gerekir" dedi. Sambacı, Türkiye'de en beğendiği futbolcular olarak Arda ve Semih'i gösterirken Semih için "İki ayağını da çok iyi kullanıyor. Onunla aynı takımda oynadığım için gurur duyuyorum" yorumunu yaptı.

FURKAN VE ÖZER'E ALKIŞ

Fenerbahçe, Gaziantep hazırlıklarını dün A2 takımıyla maç yaparak sürdürdü. Karşılaşmayı A Takım, 3-1 kazanırken 3 gol de Furkan'dan geldi. Alex'in bölgesinde oynayan Özer de beğenildi.

11.10.2009
    Kaynak : Sabah

• Çok mu kızdın bakıyım sen
  • 3-0 yenersek bu topik şahane olur.
  • Rijkaard yine hücum oynattırsın takımı sürekli 3-0 dan bile rezil bir skorla dönebiliriz kadıköyden.Hesapta defans bölümüne transfer yapıldı.Uğur uçar gibi kabiliyetsiz bir oyuncuyu bile oynatmak zorunda kalıyosak defansın solunda bizim defans anlayışımızdan şüphe duyarım.Tamam atak oynamak iyidirde ilk önce defansını güçlendir.Kaliteli bir stoper al Kaliteli bir sol bek al.Her maçta Barosun gününde olup olmamasına göre gol atma yüzdemizi belirlemeyelim.Bir bakıyosun sahada yok bir bakıyosun maçın adamı baros.Sürekli oyuncu lazım forvete.
  • Yattığı yerden ne diyo o
  • Deivid,semih,rc bu üçünden çekiniyorum bu sene çoğu maç yedek oldular inşallah bizim maçta da yedek olurlar tek dileğim o
    Ayrıca alex kart görürsen gözüme gözükme valla sen olmayınca fark yiyip gidiyoz
  • quote:

"G.Saray'ı 3-0 yeneriz"

Çok iyide olur, çok güzelde olur taam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cas hızı 9-11 çok fark eder mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Deivid,semih,rc bu üçünden çekiniyorum bu sene çoğu maç yedek oldular inşallah bizim maçta da yedek olurlar tek dileğim o

4-0 yendiğimiz maçı hatırlıyor musun ?
    Hah işte onda Alex oynamıştı,hatta golü ve asisti bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.
    Bu arada Güiza sakat ve oynamayabilir,yerine Semih oynar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Deivid,semih,rc bu üçünden çekiniyorum bu sene çoğu maç yedek oldular inşallah bizim maçta da yedek olurlar tek dileğim o

Bi de selçuk Kazma bi oyuncu ama GS'ye karşı 10 kaplan gücünde. Carlos da şu leo franco'yu bi yoklasın bakalım aşırı hız yapan serbest vuruşları ile.

• sturm graz a karşı oynadığımız gibi oynarsak malesef gerçekleşme olasılığı yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal3ty

sturm graz a karşı oynadığımız gibi oynarsak malesef gerçekleşme olasılığı yüksek

Maçtan önce bi de duş aldıkmı tamamdır. 3 yeriz 4 atarız.
  • Beyler bütün GS'liler maçtan önce ben bile duş alıcam ona göre.
  • selçuk yine zidane gibi oynar

deivid 40 metreden havaya bakık sevgilisini düşünerek topa vurur top 2 direğe çarpar gol olur

fener yine maçı alır
  • Hacı sana bişey diyim mi ? 3-0 'a razıyım ben
  • selcuk en son macta inzaghi gibi gol atmıstı kornerden
    cidden bizimkiler farklı oynuyor ya gs bizim defans kötü hep hücum ederiz derse cidden 3-0 olur yani ama defansif oynarsa biraz ortada gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMetalciPanda

Beyler bütün GS'liler maçtan önce ben bile duş alıcam ona göre.

Gün boyunca şiddetli yağmurda yağsa pek şansımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: BlackMetalciPanda

Beyler bütün GS'liler maçtan önce ben bile duş alıcam ona göre.

Gün boyunca şiddetli yağmurda yağsa pek şansımız yok.

• bu sene o staddan biz galip çıkacağız. demedi demeyin.
  • Ne kadar gereksiz açıklamalar yapıyorlar yau
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

selçuk yine zidane gibi oynar

deivid 40 metreden havaya bakık sevgilisini düşünerek topa vurur top 2 direğe çarpar gol olur

fener yine maçı alır

ya da 65 pas yapıpta atabilir Fener ne dersin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.