Şimdi Ara

2v1 Hangi Heroyla Yararım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krofessional

Takım arkadaşlarımdan biriyle küçük bir sürtüşme sonucu ben teklif ettim ama ne yapcam bilmiyorum :) Biri güzel oynuyor 3 herodan birini alcak talon,urgot,nocturne.Dieri daha yeni öğrendi.aslında ogrenemedi kendisi takımımız ın feederıdır sürekli ona vurup kesmeyi düşünüyorum :) gragas olmazmı dersiniz ?

renekton al,5-6 leveldan sonra gerçekten double kill alabilir,ama canını yüksek tutacaksın ve karşıdakinin canı da %50 civarında olucak,exhaust olcak.ikiside büyük ihtimal ad alcak sen cloth armorla başla 5 pot al yanında minion kes biraz,5-6 levelda canları senden düşükse fury 100 ise üstlerine atlayıp q atıp sonra w atıp kesebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Takım arkadaşlarımdan biriyle küçük bir sürtüşme sonucu ben teklif ettim ama ne yapcam bilmiyorum :) Biri güzel oynuyor 3 herodan birini alcak talon,urgot,nocturne.Dieri daha yeni öğrendi.aslında ogrenemedi kendisi takımımız ın feederıdır sürekli ona vurup kesmeyi düşünüyorum :) gragas olmazmı dersiniz ?

3'ü de ad. Yeni öğrenen de ad alırsa anti-ad champion al. Jax mesela.

Alıntıları Göster
    bence sion 100% life steal ulti.

• Hexteche gelen nerften sonra iş yapar mı ki denemedim..
  • quote:

Hexteche gelen nerften sonra iş yapar mı ki denemedim..
    Olaf derim.WW ulti atınca sende ulti at.Yeni patchde artık kurtululabiliyorsun ultisinden.Off-Tank kasacaksın.

Not:Düşündümde blitzcrankda süper gider.Yeni başlayanı kule altına çek.Öldür sonra diğerine dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 1 Kasım 2011; 18:55:11 >
  • Tekrar sorayım tanky ap gragasla olmazmı bu is internetten videolarıni izledim.gayet yarıyordu.Sanırım 10 kill alan takım kazanacak öyle bir kural düşündüm :)
  • quote:

Tekrar sorayım tanky ap gragasla olmazmı bu is internetten videolarıni izledim.gayet yarıyordu.Sanırım 10 kill alan takım kazanacak öyle bir kural düşündüm :)
    2v1 e girmem ama 'Garen' isem onları keserim tamam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valagnar

2v1 e girmem ama 'Garen' isem onları keserim tamam mı ?

Alıntıları Göster
    İkiside ad ise Jax al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: villager

İkiside ad ise Jax al.

Alıntıları Göster
    aliciksin veigarı kule altında bekliyiciksin..olmadı..shen aliciksin turret altında ikisinide öldiriciksin..ama shen farm-zaman ister.onun dışında graves yada vayne..karşıda stun varsa hiçbir şekilde 2vs1 yapamassın..onun dışında bazı ihtimaller var fiddle kennen amumu gibi aoe ultiler ile" belki " karşıdakilerin oyun seviyesine göre 2vs1 olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

aliciksin veigarı kule altında bekliyiciksin..olmadı..shen aliciksin turret altında ikisinide öldiriciksin..ama shen farm-zaman ister.onun dışında graves yada vayne..karşıda stun varsa hiçbir şekilde 2vs1 yapamassın..onun dışında bazı ihtimaller var fiddle kennen amumu gibi aoe ultiler ile" belki " karşıdakilerin oyun seviyesine göre 2vs1 olabilir..

Alıntıları Göster
    squishy alırlarsa direk bas fiddle'a

Ultiyi at disablesi olanı fearlayıp kes hemen drainle.Dierinin disablesi yoksa gerisi kolay zaten.Aman ha ama sakın udyr varsa fiddle alma bırak drain atmayı fear bile atamıyorsun öyle bir stun var ki herfite :S

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

squishy alırlarsa direk bas fiddle'a

Ultiyi at disablesi olanı fearlayıp kes hemen drainle.Dierinin disablesi yoksa gerisi kolay zaten.Aman ha ama sakın udyr varsa fiddle alma bırak drain atmayı fear bile atamıyorsun öyle bir stun var ki herfite :S

Alıntıları Göster
    Lee Sin Warmog Atma Trinty Fon

• garen al kopek gibi dizcoksunler onunde agam
  • Sanırım fiddle alıcam :) bugun baya 2v1 lanede kullandım.Rahat oldu cidden...
  • quote:

Sanırım fiddle alıcam :) bugun baya 2v1 lanede kullandım.Rahat oldu cidden...
    Gangplank olabilir mi ? Healt desen var, crit + damage desen alası var. Hızlı hızlı koşturur kule de keser. Ultini açarsan 2 vs 1 dövüşte çok yardımcı olur. Üstelik Gangplank solo kastığında çılgın atıyor daha ne olsun ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

Gangplank olabilir mi ? Healt desen var, crit + damage desen alası var. Hızlı hızlı koşturur kule de keser. Ultini açarsan 2 vs 1 dövüşte çok yardımcı olur. Üstelik Gangplank solo kastığında çılgın atıyor daha ne olsun ki.

Alıntıları Göster
    sion
  • quote:

gp olabilir w skili sayesinde gank atmakta zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

gp olabilir w skili sayesinde gank atmakta zor.

Alıntıları Göster
    3 vs 1 de shyvana ile yarabiliyorum :)

Bir oyunumda jax+udyr vs ben (shyvana) almıştım ikisini de :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfGlaze

Alıntıları Göster
    Yorick....
  • quote:

Oo sen westtesin dimi gel o zaman arranged team'e ilk normal gireriz iyi oynayabiliyomuyuz diye bakariz baktik iyi oynuyoruz ver elini ranked :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Oo sen westtesin dimi gel o zaman arranged team'e ilk normal gireriz iyi oynayabiliyomuyuz diye bakariz baktik iyi oynuyoruz ver elini ranked :D

Alıntıları Göster
    Ben blitz öneririm. Kendi kulene adamları çekip 2v2 ye getirebilirsin durumu:) Q ile çek hemen bi kere vurup E ile zıplat havaya bi de exhaust ignite koy 2 de kule vurdu mu biter:) Bi de arkadaşlarını 2v1 yenersen arkadaşlığınızı bidaha gözden geçirin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emre510

jax :) ve ww ultisi için cleanse spellini al

jax oynaması zor ama...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.