quote:Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA quote:Orijinalden alıntı: HalfGlaze 3 vs 1 de shyvana ile yarabiliyorum :) Bir oyunumda jax+udyr vs ben (shyvana) almıştım ikisini de :D Oo sen westtesin dimi gel o zaman arranged team'e ilk normal gireriz iyi oynayabiliyomuyuz diye bakariz baktik iyi oynuyoruz ver elini ranked :D Nick neydi? Benim halfglaze eklersin bide mesaj atarsın oynarız ama büyük ihtimalle bayramdan sonra bayramda sakaryaya gideceğim orda bağlanma şansım yok :)
rumble oynayabilirsen 1 vs 1 de alırsın 2 vs 1 de alırsın 3 vs 1 de 1 kişi alır kacarsın 4 vs 1 de kaçarsın 5 vs 1 de şansını zorlama :)
quote:Orijinalden alıntı: HalfGlaze quote:Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA quote:Orijinalden alıntı: HalfGlaze 3 vs 1 de shyvana ile yarabiliyorum :) Bir oyunumda jax+udyr vs ben (shyvana) almıştım ikisini de :D Oo sen westtesin dimi gel o zaman arranged team'e ilk normal gireriz iyi oynayabiliyomuyuz diye bakariz baktik iyi oynuyoruz ver elini ranked :D Nick neydi? Benim halfglaze eklersin bide mesaj atarsın oynarız ama büyük ihtimalle bayramdan sonra bayramda sakaryaya gideceğim orda bağlanma şansım yok :) Eklerim abi bende amerikadayim zaten bayram sonu dönüyorum nick HeadHunterII bu arada :D Bayram sonu gorusmek uzere :)