Şimdi Ara

2v1 Hangi Heroyla Yararım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
13.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bugün 2v1 maç yapıcam(1 benim) fakat nasıl yararım hiç bi fikrim yok gragasla olurmu bu iş.karşımdakiler sanırım talon ww yada urgot ww alıcak :) hangi heroyla hangi taktikle olur bu iş.(5v5 mapte olucak)..

• jax :) ve ww ultisi için cleanse spellini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 1 Kasım 2011; 10:36:51 >
  • Akali, Jax

Eğer ikisi de Ad alıyorsa Rammus
  • Mordekaiser,Brand,Annie,Jax
  • Arkadaşların yeniyse Eveleyn öneririm. Çok rahat alırsın.
  • eğer yeniyseler kesinlikle vlad!
    dalga geçe geçe ezersin, çok zevkli ouyo

yok eğer yeni değillerse sanırım Jax, Akali, Irelia falan iyi gider
  • twistedtreeline sa ap shaco akar.. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ye 1 ezilirsin büyük ihtimalle ama dayanıklı birşeyler alayim diyosan bence GAREN. offtank gitceksin ama.
  • yeniyseler temo al bi bölgeye sırf mantar döşe gelin şurda yapalım de tarla gibi yapıyor şerefsiz tam bilmiyorum ama ap oluncada baya bi hasar veriyor mantarlar komedi olur
  • Lee Sin al spellerin birini Cleanse al çünkü 2 kişiden baya bir disable yiyebilirsin. Tek lane savaşıcaksanız sen onlardan daha hızlı kasıcaksın 11 ve 16 Lv olduğunda onlar biraz daha düşükken saldırırsan kesebilceğini düşünüyorum ama 2v1 zordur kimden çıktı o fikir ? 1v1 de çok saçma geliyor bana LoL takım stratejilerine bağlı bi oyundur gel vs atalım diye bi mantık olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 1 Kasım 2011; 15:44:24 >
  • Disable abanırlarsa olaf al sen de.
  • eğer arkadaşların yeniyse sağ tık herosu al ve bitir işlerini.ha yok tecrübeleri varsa karşı takımın aldığına göre alırsın.sen her ihtimale karşı off tank ap tank tarzı heroları tercih et arkadaşlarına karşı.hem daha zor ölürsün hemde öldürme potansiyelin olur.
  • singed, akali, jax, renekton, irelia
  • bence tryndamare al kastıktan snra yenilmez olursun ;)
  • adam gibi 2v1 yapmayı bilen adamlar her türlü ezicektir seni. Karşındaki pick'e göre, Cho gibi bi karakter iyi olabilir. En azından 6 dan önce sustain sağlayabildiğin gibi uzaktan da last hit alabilirsin biraz.

İşin kısası, self sustain'i olmayan karakterler ile pek fazla bir şey yapamazsın. Ne kadar tanky ve self sustain'i varsa o kadar iyi. Eski nidalee ile çok rahat yapabilirdin mesela. Şu an ki Nidalee ile 4 level'a kadar falan rahat ederken 6'da falan bir şekil gank ayarlıyamazsan ezilme ihtimalin daha fazla bile denebilir. -Yine nasıl oynadığına bağlı.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

singed, akali, jax, renekton, irelia

akali hariç hepsi uygun bence
  • eğer singed alırsan arkadaşlarına kule altı bile çekersin kardeşim :)
  • Tek bişey diyicem Yorick yorick ile adam gibi kasarsan solo top da 3v1 bile alırsın
  • Takım arkadaşlarımdan biriyle küçük bir sürtüşme sonucu ben teklif ettim ama ne yapcam bilmiyorum :) Biri güzel oynuyor 3 herodan birini alcak talon,urgot,nocturne.Dieri daha yeni öğrendi.aslında ogrenemedi kendisi takımımız ın feederıdır sürekli ona vurup kesmeyi düşünüyorum :) gragas olmazmı dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krofessional

Takım arkadaşlarımdan biriyle küçük bir sürtüşme sonucu ben teklif ettim ama ne yapcam bilmiyorum :) Biri güzel oynuyor 3 herodan birini alcak talon,urgot,nocturne.Dieri daha yeni öğrendi.aslında ogrenemedi kendisi takımımız ın feederıdır sürekli ona vurup kesmeyi düşünüyorum :) gragas olmazmı dersiniz ?

3'ü de ad. Yeni öğrenen de ad alırsa anti-ad champion al. Jax mesela.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.