Şimdi Ara

2PAC ölmedi çok güzel kanıtları var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
13
Favori
35.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz uzun ama bi insan bu kadar mı planlı piyasadan çekilir bide şu 7 meselesi.(((BELKİ KENDİMİ AVUTUYORUM AMA BİLMİYORUM İŞTE YAŞIYO GİBİ GELİYO)))ÇOK UZUN GELDİ DEME
    Öncelikle bir gerçek var ki o da elimizde Tupac Amaru Shakur un otopsi resmi var.Ama günümüz yada o zaman da bunu fake olarak yapabilecek teknoloji vardi.

    Kendisi vurulduktan sonra ailesi önce cenaze törene yapacagiz diyip bir kaç gün sonra bu fikirlerinden vazgeçtiler ve töreni sadece aile bireyleriyle gerçeklestirdiler.

    Vuruldugu sene çikan albümünün bir klibi o ödükten sonra ilk defa yayinlandi.Yani daha önce çekmisti açiklamasi yapilmisti fakat klipte ayaginda giydigi ayakkabi o öldükten 1 sene sonra piyasaya çikmisti!

    Bir güney ülkesinde kendisini restrauntta göre gazeteciyi vurdurdugu gibi bir söylentide mevcuttur.

    Bu arada Tupacin ugurlu sayisi 7 dir.Kendisi 7 Eylül günü vuruldu,vurulduktan 7 gün sonra 14 eylül sabahi resmi kayitlara göre saat 04:03 (toplami 7) de öldü.Ve öldügünde 25 yasindaydi (7)Daha öncede dedigim gibi önce geleneklere göre cenaze yapilacakti ancak ailesi vazgeçti ve onun cesedini yaktilar !!

    Tupac`in "All Eyez On Me" kasedi 13 Subat 1996da çikmisti. Tupac 13 Eylülde "öldü". arada tam 7 ay var

    Bu arada öldükten sonra çikan ilk albümünün adi The 7 Day Theory !

    "Heaven Gotta Ghetto" klibinde Tupac`la yasli adamin bindigi arabanin plakasi "61671". Yine yedi rastlantisi. (6+1 lere bakin)

    "I Wonder If Heaven Got A Ghetto" klibinde olay "Rukahs" diye bir yerde geçiyor. Tersten okundugunda "Rukahs" "Shakur" oluyor. Kizla beraber girdikleri oda numarasi ise 7. Arka plandaki saat ise 4:03 ü gösteriyor... 2pac`in resmi olarak öldügü saat. Ölmeden önce çekilmis bir klipte nasil olurda öldügü saat geçebilir?

    Las Vegasta arabaya 12 el ates edildi ve bunlarin besi Tupaci vurabildi. 12-5=7. Yine 7 rastlantisi.

    Baska bir seyde Tupac in asiri zenginlik tutkusu.Kendisinin çok büyük tazminatli (kimilerine göre 50 milyon $) hayat sigortasi vardi.Bunu alabilmek içinde yapmis olduguna dair bir teori yok degil .Ve bu ortaya çiksa bile cezasi yok çünkü Çok gariptir ki Amerika`da sadece Nevada`da (Tupac`in vuruldugu yer) ölümünü taklit etmek yasal!

    Diger bir madde de.Diger rapçilerle olan kavgasindan dolayi (B.I.G. & Puff daddy) o günlerde sürekli korumali ve çelik yelekle gezerdi.Vuruldugu gün hiç bir korumasi silahini yanina almamis arabada birakmislar ve Tupac çelik yelegini giymemisti.

    Sonra "I ain`t mad at cha" klibi ölümünden bir kaç gün sonra çikti. Bu klipte Pac cennetteki bir melek. Klipte Tupac arkadasiyla beraber bir tiyatrodan ayrilirken vuruluyor. Bu gerçek yasantisindaki vurulusuna çok benziyor.

    Gene,Tupac`in takma adi Makaveli. Yazilisi biraz farkli olsada, Italyan bir filozof olan Machiaveli kitaplarinda güç kazanmak ve düsmanlari atlatmak için ölüm taklidi yapmayi savunan biriydi. Pac cezaevinde Machiaveli kitaplari okurdu. Kitaplarin adlari da "Book One", "Book Two"ydu. 2Pac`in "All Eyez On Me" Cdlerinin adlari da "Book One" ve Book "Two"ydu.

    Ve son olarak o öldükten sonraki tam 7 albümü çikti.Ve burdaki sarkilarin yarisindan fazlasi yeniydi.Yani daha önce kaydedipte albüm yapmadigi sarkilar !(yedik bizde)Bu albümlerin disinda kitaplarida çikti.Ve yasarken bu kadar ürün vermemis bir sanatçi olarak öldükten sonra çostu.Benim gibi herkes onun öldükten 7 sene sonra geri dönecegini zannediyordu 2003 te ama maalesef dönmedi.Neyse Allahtan yeni albümleri çikmaya devam ediyor bizde dinliyebiliyoruz . . . !



    2pac sırları...2pac ölmedi

    2pacın 7 day theorysini ve daha fazlasını kapsayan '2pac öldü mü, kaldı mı, ne iştir bunlar?' diye kasan hayranlarının çözmeye çalıştıkları şifre.

    kimisi öküzün altında buzağı aramak gibi görse de bunları takmamak lazımdır. bu işte bir iş vardır


    i ain't mad at cha klibi ölümünden bir kaç gün sonra çıktı. bu klipte pac cennetteki bir melek. klipte tupac arkadaşıyla beraber bir tiyatrodan ayrılırken vuruluyor. bu gerçek yaşantısındaki vuruluşuna çok benziyor çünkü pac mike tyson'ın boks maçının çıkışında vuruldu.


    makaveli adı altında çekilmiş olan "hail mary" klibinde makaveli yazan bir mezar taşı var ama mezar taşı çatlamış ve önünde bir delik var sanki makaveli ölümden kalkmış gibi.


    vurulmadan önceki röportajlarında tupac rapi bırakmak istediğini ve gangster olup bir kenara çekilmek istediği hep söylüyordu.

    tupac nereye giderse gitsin herzaman kurşungeçirmez yelek giyerdi ama o gün tyson kavgası gibi halka açık bir yerde nasıl olur da giymez.


    tupac'ın takma adı makaveli. yazılışı farklı olsada, italyan bir filozof olan machiaveli kitaplarında güç kazanmak ve düşmanları atlatmak için ölüm taklidi yapmayı savunan biriydi. pac cezaevinde machiaveli kitapları okurdu. kitapların adları da book one, book twoydu. 2pac'ın all eyez on me cdlerinin adları da book one ve book two'ydu.


    tupac'ın all eyez on me kasedi 13 şubat 1996da çıkmıştı. tupac 13 eylülde öldü. tesadüfe bakın aralarında tam 7 ay var.



    tupac'ın the seven day theory adlı albümüyle aynı anda çıkan richie rich'in "seasoned veteran" albümünde richie ve tupac'ın "niggaz done changed" adlı şarkıda düetleri var. bu şarkı da pac "vuruldum ve öldürüldüm, sana nasıl olduğunu anlatamam ama o zencilerin hakettiklerini alacaklarına inanıyorum" diyor. bu söz tupac'ın richie rich albümü çıktığında ölü olucağını bildiğini,bunu planladığını kanıtlıyor.



    bir röportajda abc spikeri suge knight'a "tupac'ı kimin vurduğunu bilseniz söyler miydiniz" diye sordu ve suge da "kesinlikle hayır" dedi.


    "heaven gotta ghetto" klibinde tupac'la yaşlı adamın bindiği arabanın plakası "61671". yine yedi rastlantısı. (6+1)


    "i wonder if heaven got a ghetto" klibinde olay "rukahs" diye bir yerde geçiyor. tersten okunduğunda "rukahs" "shakur" oluyor. kızla beraber girdikleri oda numarası ise 7. arka plandaki saat ise 4:03 ü gösteriyor... 2pac'ın resmi olarak öldüğü saat. ölmeden önce çekilmiş bir klipte nasıl olurda öldüğü saat geçebilir? bu en önemli kanıtlardan biri bence

    2pac vurulmadan önce 96 eylülde çekilen scarface'in "smile" adlı şarkısının klibinde 2pac çarmıha geriliyken rap yapıyor. klibin sonunda tupac haçtan düşüyor ve ayağa kalkıyor. bu da tupac'in geri döneceğine bir işaret olabilir.

    klip 97 mayısda yayınlanmaya başlandı.
    klibin sonlarına doğru tupac'ın benzerini kullandıkları biraz anlaşılıyor. merak ettiğim şey, eğer tupac öldüyse niye herkesi şüphe içinde bırakıyorlar? haçtaki kişininde alt dişleri tupacınkiler gibi çarpık.


    "ain't hard 2 find" şarkısında 2pac, "öldüğüm dedikodularını duydum, soğukkanlı birşekilde öldürüldüğümü. son halimde çekilmiş travma resimlerim, annemin ağladığını biliyorsun, ama o bir yalandı, bir korkak hikayeyi çarptırdı." diyor. 2pac geleceği söylemiş!?


    e-40'ın hall of game adlı kasedinde million dolar spot adlı şarkıda tupac'ın feat'i var. şarkıda pac, "hayranlarım varoş argomu anlayamıyorlar, o yüzden kurtuluyorum ve daha iyi bir hayat planlıyorum." diyor. bir kez daha pac planından bahsediyor


    "ambitionz az a ridah" şarkısında 2pac mahalleye rüşvet vermekten bahsediyor. bu mahhalle,las vegasta vurulduğunu bilen mahalle olmasın? belki de pac yaşadığını söylemesinler diye onlara rüşvet vermişti. çünkü las vegasın rüşvetçi mahallesi olduğunu herkes biliyor.

    all eyez on me kasedi şubat 96'da çıktı makaveli 7 day theory ise kasımda. aralarındaki fark 9 ay. bir doğum olayı gibi 2pac makaveli adıyla yeniden doğdu.


    "toss it up" klibinde tupac penny hardaway ayakkabıları giymişti. ama bu ayakkabılar ölümünden önce satılmıyordu. aynı şekilde "to lıve & die in l.a." klibinde de arabaya atlıyor ve ayaklarında ölümünden sonra piyasaya sürülen jordan ayakkabılarından olduğu görülüyor.


    scarface'in bir şarkısında 2pac ve master p ile düet yapmış. şarkının başında 2pac'ın sesine benzeyen biri "beni tabuta koydunuz, sizi pis piçler,bütün gün ot içiyorum, ama polis hiçbir zaman bulamayacak." diyor.

    god bless the dead şarkısının başında pac "huzur içinde yat, *rospu çocuğu biggie smalls" diyor. ama notorious b.i.g. (diğer adıyla biggie smalls) 2pactan tam 4 ay sonra öldü.


    geceleyin new yorkta vurulduğu zaman nasıl oluyo da bir gazeteci pac'ın orta parmağını kaldırırken resmini çekebiliyor da las vegas gibi gece hayatı yoğun olan bir yerde gazeteci veya amotör bir fotoğrafçı pac'ın resmini çekemiyor? ölmeden birkaç saat önce suge'la arabada otururken resimleri çekilmiş ama kimse o en önemli anda çekememiş. tek gördüğümüz arabasının kaldırımda park etmiş resmi. pac'ın vurulmuş anının resmi kaç para ederdi tahmin bile edilemez.


    before i wake dvdsinde 96 olayının bir bayan görgü tanığı pacı helikopterle aldıklarını söylüyor! röportajda kadın olay yerinde olduğunu ve pacın helikoptere götürülüşünü gördüğünü söyledi. zaten hastanede, hastane çıkışında hiçbir resminin çekil(e)memiş olması belki de bunu doğruluyor.


    better dayz kasedinin outrosu çok ilginç. outro da pac "beni (hz.) isanın geri dönüşünü beklediğiniz gibi bekleyin, gelişimi bekleyin" diyor.

    2pac'ın ölümünden sonra birçok yerde görüldüğü söylendi. 98 yılına girerken çekilmiş bir resim ve resimde pac veya ona çok benzeyen biri var.


    rap peygamberinin 2pac adıyla çıkardığı son albüm olan all eyez on me'den 9 ay sonra makaveli adıyla çıkardığı makaveli the don killuminati the 7 day theory çıkıyor. aynı bir doğum gibi. 2pac ölüp makaveli doğuyor.


    2pac'ın vurulduğu gün 2pac'ın korumaları silah taşıyamıyordu. nevada'da güvenlik görevlilerinin silah taşıması için önceden bir mektup göndermesi gerekiyormuş ve bu yapılmamış. evet o gün korumalar izin belgesi yüzünden silah taşımamışlar. normalde silah taşıyan korumalara o gün silahlarını arabada bırakmaları söylenmiş. 2pacın da böyle bir günde kurşungeçirmez yeleğini giymemesi çok mantıksız.

    alıntıdır...
    tupac shakur 7 eylül 1996 gecesi death row plak şirketinin sahibi marion knightla birlikteyken uğradığı silahlı saldırı sonucu 6 gün can çekiştikten sonra hayatını kaybetti. belki su testisi su yolunda kırıldı ama sonuç olarak bir sanatçı mafyanın hain kurşunlarına hedef oldu ve amerikanın zenci mahallelerinde görülmemiş bir yas başladı.ve ardından bir tartışma doğdu.tupacın ölümü gangsta diyarının alışılagelmiş suikastlerinden birimiydi?

    baş kahraman tupac amaru shakurun hikayesinin başlangıç noktası new york bronx.yaşamını thug life (serseri yaşam) üzerine kurmuş bir rapper tupac.1971 yılında newyorkda doğdu. daha sonra ailesi ile baltimorea taşındı.müzik kariyerine digital undergroundda başlayan tupac same song adlı eplerine önemli katkıda bulundu.bunlarla yetinmeyip başarılı olduğu rapte kendi yolunu çizmeye karar veren tupacın kendi adıyla ilk ciddi çıkışı ise 1991 yılında 2pacalypse now albümü oldu.albümde brendas got a baby ve trapped kendi çapında hit parçalar oldu ve ikiside rap dünyasında yeni bir soluğun, tupac ekolünün haberciliğini yaptılar.1993 yılındaki strictly 4 my n.i.g.g.a.z.. albümüyle ise platin plak kazandı.kasım 1994tede me against the world albümünü kaydederken manhattanda bir stüdyoda silahlı saldırıya uğrayıp 5 yerinden yaralı olarak kurtulan, 1995in 8 aylık bölümünü ise tecavüz suçundan new york hapiste geçiren tupac sahnelere ancak 6 ocak 1996da new orleansta aidsten ölen yoldaşı eazy e nin anısına düzenlenen bir trübite konserle dönebildi.hapisten çıkmadan yayınladığı ve tarihte double formatta çıkan ilk rap albümü olma ünvanını alan 4. albümü (hani hapisten çıktığı günlerde fazladan yarım milyon daha satan albüm)all eyez on menin birazda zenci mad maxini anımsatan süper klibi sayesinde dünya çapında hit olan singleı california love ise billboard listesinde 4 hafta boyunca tepede kalarak tupaca listelerde kral dairesi keyfini tattırdı. müzik haricinde beyaz perdede görünmekten geri kalmayan tupac 1992de ernest dickinsonın juiceinde, 1993te de janet jacksonla ünlü poetic justicete bir dedektifi canlandırdığı gang relatedda ve 1994de above the rimde 1995 bullet,1996 gridlockd ve 1996 gang related de oynadı.tüm bu yaptıklarında zenci-beyaz eşitliğinden çok fanatik bir yaklaşımla zenci üstünlüğünü savunan ve haklarına ulaşabilmek için şiddeti savunan ırkçı amerikan hükümetine ve beyazlara karşı savaşılması gerektiği mesajını veren tupac, en sonunda bu yolda can verdi.hem de pisi pisine.

    olayın nasıl meydana geldiğini anlatmadan önce geçmişinden biraz bahsetmem gerekiyor.çünkü tupacın ölümü aslında ona değil, bağlı olduğu plak şirketi death rowa ve sahibi marion suge knighta yapılmış bir suikastin hedefinin şaşmasından ibaret.yani knighta niyet tupaca kısmet.death row plak şirketinin sahibi ve amerikanın batı kıyılarındaki rap mafyasının babası olan marion suge knight, bir süre önce atağa kalktı ve aralarında dr. dre, snoop doggy dogg, tha dogg pound ve o zamanlar rapin babası sayılan hammer gibi dev isimlerinde bulunduğu bir dolu karanlık rap yıldızıyla anlaştı.böylece california baz olmak üzere amerikanın tüm batı kıyısında rap imparatorluğu kurmuş oldu.knightın rakibi sean puff daddy combs ise new yorktaki bad boy recordun patronu ve de tahmin edersiniz ki, doğu yakasının babası.yanii evet tam anladığınız gibi rap dünyasını gangsta rapperlarla besleyen bu iki dev şirket,bad boy records (şimdiki adı puff daddy records) ve death row yaklaşık 1 yıldır sıcak savaş halindeler.

    savaşın sebebine gelince ...tam 143 kilo çeken 30luk marion suge knightın 1995 yılında new yorkda düzenlenen bir ödül töreninde sahneye çıkıp pazar payı için zaten kapışmış olduğu sean puff daddy combsa bol küfürlü hakaretler yağdırmasıyla ortalık karıştı.zaten death rowa karşı çokda parlak durumda olmayan combs, çok kısa bir süre içinde üç ayrı kiralık katil grubuyla anlaştı ve işi temizlemesi için silahlara devretti. sanki sean puff daddy combs, kendisine yapılan hakaretlerden intikam almak ister gibiydi ama aslında tüm isteği death rowun önüne geçerek bad boyun yeniden atağa geçmesini sağlamaktı. katliam organizasyonu 2 ay sonra marion knightın en yakın çalışma arkadaşı vurularak öldürüldü.cinayetin etkisiyle misilleme olsun marion knight ve gözdesi tupac shakurda fazla düşünmeden merkezi los angelesta bulunan plak şirketlerinin new yorkda da bir şubesini açmaya karar verdiler. bu onlar için sınırın geşilmesi ve doğu amerika rap mafyasının alanına girmek demek oluyordu.kanayan yaranın üstüne tuz biber gibi gelen bu olayın üstüne sıcak çatışmalar artık kaçınılmazdı.

    konu hakkındaki durum buraya kadar böyle, şimdi bakalım silahların konuştuğu o gecede neler olmuş? olayın gerçekleştiği 7 eylül cumartesi akşamı tupac shakur ve marion knight las vegasta mike tysonın ünvanını geri aldığı maçı seyretmişlerdi.çıkışta tupac, knightla beraber siyah bmwsine bindi.beraber geldikleri diğer dokuz arabada ise hem kendisini hemde patronunu korumakla görevli son derece profesyonel korumalar vardı.tam yola çıktıkları anda bir cadillac konvoyun önünü kesti ve aracın içinden fırlayan 4 kişinin yaylım ateşiyle saatler 23:15i gösterirken ortalık cehenneme döndü. hayatına son verilmesi için 3 ayrı kiralık katil grubuna kontrat çıkarılmış olan marion suge knight, yani asıl hedef, şaşırtıcı bir biçimde olaydan hafif yaralarla kurtulurken, olay yerinden geçen vatandaş kadar masum olmamakla birlikte biraz talihsiz diye nitelendirebileceğim tupac shakur ise ağır yaralandı.las vegasta university medical centera kaldırılan ve derhal akciğeri alınan rapper, geçirdiği 2 ameliyata karşın ağır kurşun yaraları ve şiddetli kan kaybı sebebiyle kurtarılamadı. doktorlara göre öldüğünde annesi başucundaymış...

    sonuçta siyah mafyanın 100 milyon dolarlık pazar için hesaplaşmasında 25 yaşındaki tupac shakur öldü.fakat aranan adam marion suge knight ise hala hayatta ve intikam almadan rahat uyku uyumayacağı şimdiden belli.öyle görünüyor ki rap dünyasında bundan böyle geveze çeneler değil, silahlar konuşacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 27 Mart 2013; 21:52:52 >







  • Bunu okuyan kör oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amon Amarth

    Bunu okuyan kör oldu

    haklısın ama bi kaç cümle her insanın yaşantısını anlatmaya yetmediği oluyo

    bilmiyorum kaç yaşındasın
  • adam yaşasaydı 50 milton dolarla ev alırdı sadece
  • shaggy ölmüş beyler
  • cia yaptı bu işi politikacılara hakeretler yüzünden insanların gözünü açmaya başladı biggie de aynı şekilde öldürüldü ve west east savaşı dendi güya bence öyle en azından
  • Aman ne kadar önemli. O kadar yararlı bir konu olmuş ki Allah akıl fikir versin. Tupac çok lazımdı zaten. Geberirse gebersin tohumuna para mı saydık.
  • amma seviyorsunuz böyle işleri adam öldü işte o 7 ler filanda zorlarsan her şeyden 7 çıkar
  • iste bunlar hep sembolizm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amon Amarth

    Bunu okuyan kör oldu

    Az öteye konu disi trollü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Geoff Peterson

    cem uzan'a hapis şoku.

    çok pis kahkaha attım hahahahahhh
  • Number 23 izlemeni önerip kaçıyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkdenizLee


    quote:

    Orijinalden alıntı: Amon Amarth

    Bunu okuyan kör oldu

    Az öteye konu disi trollü

    Bu liseli ne diyo la
  • Tupac ölmedi kalbimizde yaşıyor.
  • Konu yanlış yerde hacı. Kafada olusmus bir görüşü değiştiremessin. Daha ne derin bilgiler var bende. Tupac yaşıyor desen kim inanıcakkı burda benden başka ?
  • Birader boş işler bunlar. Geride bıraktığı o güzel eserleri dinle ve ders çıkar onlardan. Şova gerek yok. Tupac öldü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amon Amarth

    quote:

    Orijinalden alıntı: AkdenizLee


    quote:

    Orijinalden alıntı: Amon Amarth

    Bunu okuyan kör oldu

    Az öteye konu disi trollü

    Bu liseli ne diyo la

    Kaybol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ölmedi mi? Aman Tanrım 2PAC ölmedi mi? İnanamıyorum. Hey Allah'ım ya.. Ne kadar boş insanlar var. Bir de ilk yoruma katılıyorum.
  • Olcek o kadar adam varken...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.