Şimdi Ara

2K lilarin en çalışkan değil en troll nesil olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes kabullenmiş 2010 gibi gelecek diyorlar tek dayanaklarıda o 110tyt 75 ayt yapmış şu şöyle yapmış , nesil ilerledikce internete yonelim artıyor YouTube da alta yorum yazıp 100tyt 70ayt kaç k gelir diyeceğini mi sanıyorsunuz siz 5-10k adaylarının , bunların %90ı troll arada istisnalar çıkar ona bişey demem ama bu kadar başarılı öğrenciler saçma sapan videoların altına su nete kaç k gelir yazmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 130k gelir kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimizi kandırmayalım 2010 gibi gelecek az önce sorulara bir daha baktım her şey ortada.

Ben istemez miyim ulan 16 gibi gelsin ama gelmeyecek iste kimse kandırmasın kendini

• Up

• Up

• 20 günlüğüne bi s*ktir git kardeşim 2010 lys ile ayt yi bir tutuyor ya adamların sorduğu türev integral limitlere bak en temel soruları basmışlar görmüyormusun ?

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 4 Nisan 2021; 23:57:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu 2010'cu şaklabanlar sonuçlar gelse de bi defolup gitseler forumdan adamlar ruh hastası oldu 3 sene sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aidenholmes19 -- 11 Temmuz 2018; 22:7:29 >
  • Sıralamalar bir ara elestirdigimiz p*ango gibi gelebilir herkes kendini hazırlasın.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Yav kel Allah aşkına ya 3.senendesin bende 3.senemdeyim bu ne demek biliyormusun artık soru kusucam demek . Ulan önüme 2015 sorularını koy onlarda yapılır bune dersin haklı olarak görmedğin soru tip kaç tane abi artık çözmediğin değil bak görmediğin 3.senemizdeyiz ya . Bu sınav sıralama sınavı sen iyisin ben iyiyimle olmuyor işte . Sınav orta ve üzerimiydi ? Evet o zaman bitmiştir abi . Neyin karamsarlıgını yapıyoruz ?
  • Akyol.10 kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söyledi 31 aralik 1999 lu kendini büyük ve zeki sanarak

• 2klılar değil mesele siz hala anlamadınız mı tarihin en kolay 2.sınavı lyslerin yanından geçemez ayt

2010 kadar kolaydı madem 3.senen fulleseydin keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

2klılar değil mesele siz hala anlamadınız mı tarihin en kolay 2.sınavı lyslerin yanından geçemez ayt
    2010 daki integralleri gözünle cozersin 50 mat sorusu Max 40 dakikada yapılır öyle bı sinavla ayt bir tutulmaz diye dusunuyorum

• Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    8 sene sonra bizim sınav içinde böyle söylerler soru bankaları alır bu soruları hep. Kaldı ki şuan 2015e baksan kolay gelir ama normalde 80de 55e sevinmeyen yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: İki Direk Arası

8 sene sonra bizim sınav içinde böyle söylerler soru bankaları alır bu soruları hep. Kaldı ki şuan 2015e baksan kolay gelir ama normalde 80de 55e sevinmeyen yoktu
    Hocam ben bu sınavı 2015 le kiyaslamayi yanlış buluyorum ama 2010 la kıyaslamak da çok yanlış çok uç noktalar..

• 3. Senesinde olanlar genel olarak troll :) aslında amaçları troll değil ama bazı şeylerin suyunu çıkarttılar :) Malum iki şahsa selamlar sevgiler :)

• İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    Ayt Lyslerin yanından geçemez mi ??? Sen ciddi misin . Ya yeminle bak sınava yeni çalısmaya baslayanlara ilk çıkmıs sorualr olarak 2010u gösterirler ki işte bak boyle kolayda çıkabiliyor diye. Hala gelmiş 2010 diyorsunuz . Ayt Geometrisinde analitik 8 soru ulan 8 soru 30 geoluk lyslerde yok
    Hocam iyi günler.Forumda az çok takılıyorum ve sizinle beraber birkaç kişi 2010 gibi geleceğini söylüyor.Bunu neye dayandırıyorsunuz? Burayı açıkladıysanız ben kaçırmışımdır.Yeniden açıklarsanız sevinirim.Bana kalırsa bu yılı kimse yorumlayamaz.Bunu şu maddelere dayanarak söylüyorum:
    1-Artık eski sınav sistemi yok.
    2-Ayt mat kısmı yıllardır tüm sınavın %18 ini etkilerken bu yıl tüm sınavın %30 unu etkiliyor olması
    3-Her sene gelen öğrencilerin eğitim kapasitesinin yıllara göre değişmesi
    4-2017 yılında yaklaşık 800k kişinin mezuna kalması
    5-Forumdaki çoğu kişinin doğru söyleyip söylememesi.(Bazıları çok ön planda olup doğru sonuçlar vermiş olabilirler sözüm meclisten dışarı)

Bu sene hesaplamalarım doğru ise 90 tyt 67 ayt (daha farklı sonuçlar olabilir) netlerini yaptım.2010 verilerine göre 21k sıralama geliyor.Bende bu sonuçtan daha kötü bile gelebileceği olasılığına inanmıyor değilim ama yukarda belirrtiğim sebeplerden ötürü ne olacağını bilemiyoruz bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.