Şimdi Ara

Askeri Tıp okunur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
5
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40K sıralama yaptım geçen sene hamidiyenin askerisi 39k ile kapatmış. Tıp okumak istiyorum ama askeriyede nasıl olur çok bilgim yok. Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ?

• up
  • up
  • up
  • O disipline katlanabileceksen helal olsun
  • hocam nasıl bi şey askeri tıpta okumak? çok mu zor?
  • Bana kalirsa zor hocam. Askeriye icin calisacaksin. Ben hayatta katlanamam
  • hocam biraz bilgi verir misiniz kuralları falan çok mu ağır? bi de siz ne yaptınız gitçek misiniz üniye??
  • Merhaba beyler, konuyla alakasız olacak ama 2 yıl önce yks'nin ilk uygulandığı sene 38k sıralama yapmıştım merkezi yatay geçişle askeri tıpa geçebilir miyim?
  • Hocam acikcasi benim pek bilgim yok. Sadece mezun olunca belli bir sure askeriye icin calisiliyor. Sonra da sivile gecis yapiliyor. Bunu biliyorum
  • Bir de saglikta sikinti cikmamasi lazim. Evet ben gidecegim. 3. Seneye kalmayacagim. Dis yazacagim
  • Hocam nasıl bir disiplinden söz ediyorsunuz? Forumda tıp öğrencileri olduğu için daha gevşek davrandıklarını yazmışlardı. Benim aklımdaki tek soru bu şuan. Tıp okumak istiyorum ama 6 yıl askeri disipline ve hiyerarşi katlanamayabilirim. Okul gibi mi kışla gibi mi acaba
  • hocam dişe gidilir mi ya? hangi ünileri yazacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 13 Ağustos 2020; 17:7:27 >
  • Valla ben gidecegin hocam. 20k-30k araligini yazdim. Genellikle batidakileri yazdim
  • 13rose 1 kullanıcısına yanıt
    Pek bilgim yok hocam. Internetten arastirabilirsiniz
  • Askeri hastaneler kapatıldığından askeri tip kapatıldı diye biliyorum şuan askeri hekimlik yetiştirme varmı yok mu bilmiyorum.

Hatta Ordu'da askeri hekim eksikliğinden şikayet ediyordu komutan.Suan ki doktorların doğu da kalmak istemediğinden batıda olduğundan vs. ayağı kopan askerin ayağını dikecek insan bulamamışlar.

Aradaki fark disiplin den ziyade incelik dur büyük ihtimal.Ve daha zorlu bölgelerde çalışacağınızı unutmayın.

Fakat yine aklıma takıldı kaldirildi diye biliyorum.
  • Askeri tıpta,tıpa ek olarak tüm askeri fiziksel ve teorik eğitimleri alıyorsunuz.Sonuçta askeri sahada çalışacak doktor yetiştiriyorlar.Fazla ayrıntısını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucabilentavuk -- 13 Ağustos 2020; 17:37:10 >
  • hoyares21 h kullanıcısına yanıt
    geçemezsin.
  • burada yazılan hiçbir şey doğru değil ya da eksik. yukarıda gördüğün yorumları dikkate alma.

jandarma bir arkadaşımız bu videoda biraz açıklamış.
    https://www.youtube.com/watch?v=wCW1PoshA-w&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.