28 yaşından sonra bahçıvan olunur mu
-
-
Olur, neden olmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
hocam sen istanbullusun olmaz bahcıvan fılan elıt bı meslegın var ona devam et.
_____________________________ -
senden hic bi sey olmaz
_____________________________ Where there is a will there is a way!!! -
neden
sen daha iyi biliyorsun. itin birisin. seni kim bahcivan diye eve alsın
_____________________________ Where there is a will there is a way!!! -
bahçeeeevaaaan geldi deh deh düldül
AHAHAHAHAHAHAH SESLİ GÜLDÜM OMG
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
ben de istedim olmayı da şu işte bile bilmem kaç yıllık tecrübe istiyolar. geçmiş çalıştığın yerleri arayıp referans alıyolar vs. ha bi de saçma sapan istekleri olan da çıkıyor. yok evli ol karın da evi temizlesin ama çocuğunuz olmasın gibi... ulan karımız yok diye iş vermiyolar
Her iş ve meslek her meslek her yaşta öğrenilir ve yapılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur heralde tip ile alakası yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Bu tipi ben seçmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sen foruma girince bahçevan geldi deriz
SBM SBvyoutubeZeki Müren - Bahçevanhttps://www.youtube.com/watch?si=6K3oneuImZvJvlSo&v=WhR1otBXVXs&feature=youtu.be_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Benim kuzenim 46 yaşında tıpı bıraktı bahçıvan oldu 28 yaş hiç geç sayılmaz,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
seni de çırak diye yanına mı aldı?
Yok ben jinekologluğa devam ediyorum,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı