Sorularınız varsa alayım |
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı soruları alayım

-
-
Kızlarla konuşmayı denediniz mi ?
-
sevgili anlamında denemedim hocam
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:28:24 > -
Günde 50 dm geliyor konuşsa ne olacak 3 5 zirzop tipli erkekler var kızlar onların peşinde onlarda hergun bir kızla takılıyor. Bizim kizlarimizda kendi akillarinca sevgilim var sanıyor hicbirimize pas vermiyorlar. Halbuki o erkeklerin kaçıncı kumaları farkında değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
-
Sahilde veya bankta vs. sevgilisi ile vakit geçiren (öpüşen vs.) birini görünce kıskanıyor musun ve bu canını sıkıyor mu ?
-
eskiden imreniyordum ama alıştım
-
yazık sana.
-
sanada yazık.
-
Türkiye gerçekleri bunlar
-
yaş 22 durum aynı
-
sen soracaksın biz cevaplayacağız hocam :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende aynıyım. Çekingenlik var, tip kötü değil ama biraz kilo var ve boy kısa.(1.70) Ben sorunlu gençlik yaşadım ve çekingenim o yüzden olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lan siz kimsiniz ben hayatım boyunca kızlarla konuşmadım yaşım 19 asıl yıkık benim.
-
Yas 22 aynı durum ...
Fakat mesleğe girince gelen tek başına yasama ve maaş skili ile birlikte özgüven patlaması yaşarsam olabilir. Öyle bir şey olursa kesin konu açacağım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasıl düşürüyorsun :D
-
30 aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

. |
Günde 50 dm geliyor konuşsa ne olacak 3 5 zirzop tipli erkekler var kızlar onların peşinde onlarda hergun bir kızla takılıyor. Bizim kizlarimizda kendi akillarinca sevgilim var sanıyor hicbirimize pas vermiyorlar. Halbuki o erkeklerin kaçıncı kumaları farkında değiller. |
Benzer içerikler
- sabahları tükürükten kan gelmesi
- roket sigara
- baz istasyonu yanında ev
- yürürken kulaktan çıt çıt ses gelmesi
- karpuz dışkıyı kırmızı yaparmı
- beyond vr nedir ne işe yarar
- elektrikli bebek arabası
- çay emojisi
- discord yapay zeka çizim
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X