Şimdi Ara

26 binden TIP için 3. SENEYE kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
9
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantisi yoktur tabi de. Kalınır mı kalınmaz mıyı da geçeceğim. Merak ettiğim benim taktiğim bitti abi planım bitti nasıl ders çalışacağım daha bu yıl günde 3 4 saat düzenli çalıştım artık ne yapayım bilmiyorum. Matematik çocukluktan beri sorun oldu bunu nasıl yenerim bilmiyorum. Lys de 65 fen netim var mat 30 yok ygs de 32 küsür fen netim var yine ygs de 24.5 mat var. Matı düzeltsem her şey hallolcak gibi ama matta nasıl ufkum açılır bilmiyorum. Şu an size ne soruyorum onuda bilmiyorum

Fikirleriniz nelerdir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkck -- 30 Haziran 2015; 22:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bkck

Kalma bence ben kalmıştım kazanamadım. Çok sıkılıyorsun. Hatta 22 bindim. 18e düştüm sadece. Git bi yere mutsuz olursan tekrar çalışırsın. Ki onu da yaptım ama okulumu bırakamadım. Mutluyum.

diş gelse giderdim sana gelmiş iste ne güzel :D
  • Pmden konuşmuştuk hatırlarsan mezuna kalıcam falan demiştim.Kişisel fikrimi sorarsan 3.seneye değmez düzgün bi mühendislik yaz git kardeşim bence ama hayalin hayatta en büyük idealin tıp ise o zaman farklı düşünmeden kal,bu dediğimi iyi düşün.

Orijinalden alıntı: ninness

quote:

Orijinalden alıntı: bkck

Kalma bence ben kalmıştım kazanamadım. Çok sıkılıyorsun. Hatta 22 bindim. 18e düştüm sadece. Git bi yere mutsuz olursan tekrar çalışırsın. Ki onu da yaptım ama okulumu bırakamadım. Mutluyum.

diş gelse giderdim sana gelmiş iste ne güzel :D

Benim senemde bu sıralamaya eczacılık bile gelmedi . iyi ki gelmemiş o ayrı da kalmaman tavsiyem bazen özgüven başarılı olmak için yetmiyor DENENDİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 SENEDE TIP KAZANMAK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalinir da kardes gunluk 5-6 saat temiz devirmen gerek birde deneme olayina erkenden girip eksik üzerine yogunlasmalisin.Mat 24 net ise alicksin 2 tane baba soru bankasi bitirceksin (karekok-fem konu ozetli) mesela bu isler boyle calisan karsiligini alir.

Bertrand Russel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

kalinir da kardes gunluk 5-6 saat temiz devirmen gerek birde deneme olayina erkenden girip eksik üzerine yogunlasmalisin.Mat 24 net ise alicksin 2 tane baba soru bankasi bitirceksin (karekok-fem konu ozetli) mesela bu isler boyle calisan karsiligini alir.

bire bir yapacağım 2 şer ygs lys mat soru bankası çözücem

Bertrand Russel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdryzc

ve tabiki sunu eklemeden gecemeyecegim stres yapiyosan pek umutlu olma cunku ne kadar bilsende o an yapman gerekiyor bu cok onemli.

öyle bir insan değilim hocam sınav anında heyecan yapmıyorum dikkatsizlik yapıyorum onun yolu var mıdır :D

Garantisi yoktur tabi de. Kalınır mı kalınmaz mıyı da geçeceğim. Merak ettiğim benim taktiğim bitti abi planım bitti nasıl ders çalışacağım daha bu yıl günde 3 4 saat düzenli çalıştım artık ne yapayım bilmiyorum. Matematik çocukluktan beri sorun oldu bunu nasıl yenerim bilmiyorum. Lys de 65 fen netim var mat 30 yok ygs de 32 küsür fen netim var yine ygs de 24.5 mat var. Matı düzeltsem her şey hallolcak gibi ama matta nasıl ufkum açılır bilmiyorum. Şu an size ne soruyorum onuda bilmiyorum

Fikirleriniz nelerdir?

Kalma Samet. Garantisi mi var bunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Garantisi yoktur tabi de. Kalınır mı kalınmaz mıyı da geçeceğim. Merak ettiğim benim taktiğim bitti abi planım bitti nasıl ders çalışacağım daha bu yıl günde 3 4 saat düzenli çalıştım artık ne yapayım bilmiyorum. Matematik çocukluktan beri sorun oldu bunu nasıl yenerim bilmiyorum. Lys de 65 fen netim var mat 30 yok ygs de 32 küsür fen netim var yine ygs de 24.5 mat var. Matı düzeltsem her şey hallolcak gibi ama matta nasıl ufkum açılır bilmiyorum. Şu an size ne soruyorum onuda bilmiyorum

Fikirleriniz nelerdir?

Kalma Samet. Garantisi mi var bunun

isim niye veriyon olm A:SDFVGH
    garantisi yok da böyle kalmalar çoğalınca istemsiz hırs yapıyorum olm kalın falan deyin :D

• malesef dikkatsizlige care yok stres yapmaman iyi dikatsizlik yok edilmez zamanla azalir bi yerden sonra nasip kismet hakkinda hayirlisi olsun.

Bertrand Russel.
  • Bak sana tavsiye senin netler gayet iyiydi yani aslida senin konu eksigin yoktu sen sinav aninda yapamiyorsun 3. Sene kalsan yine aynisi olmayacagi ne malum bence iyi dusun 3. Seneye kalip dusurende var efsaene cekende ama o stresi ygs 1 gun onceki geceyi falan dusun eger kalacaksan Allah yar ve yardimcin olsun

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Bak sana tavsiye senin netler gayet iyiydi yani aslida senin konu eksigin yoktu sen sinav aninda yapamiyorsun 3. Sene kalsan yine aynisi olmayacagi ne malum bence iyi dusun 3. Seneye kalip dusurende var efsaene cekende ama o stresi ygs 1 gun onceki geceyi falan dusun eger kalacaksan Allah yar ve yardimcin olsun

reyiz bunu inanılmaz düşündüm. Sınav anında yapamayan birisi değilim aslında ygs dede lys dede yaptığıma paralel geldi 2 2014 te 2015 te ben fazla ders çalışmadım gibi. Çıkmaz deyip çalışmadığım saçma salak yerler çıktığı için. Radyometre sorunu net olarak hatırlıyorum dedim bunu sormazlar falan. Yani çok inanılmaz ilginç bir şekilde başaracağıma inanıyorum

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • Ben de 3. Seneye kalmayı düşünüyorum ama siralamam 39 bin , değer mi sizce? Ayrıca yaşım 20 çok geç kalmış olur muyum :(

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justforyou12

Ben de 3. Seneye kalmayı düşünüyorum ama siralamam 39 bin , değer mi sizce? Ayrıca yaşım 20 çok geç kalmış olur muyum :(

21 olur girdiğinde
    6 yıl sonra 27
    1 yıl kalsan erasmus falan 28
    tus bilmem ne yüksek doktora yaş olur 40
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.