Şimdi Ara

26 binden TIP için 3. SENEYE kalmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
9
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEYECAN VARSA SIKINTI VAR DEMEKTİR. BENİM OĞLUM GİRDİ BU SENE ( 1998 DOĞUMLU VE MATEMATİK YETENEĞİNDEN DOLAYI SINIF ATLAMIŞ BİR ÖĞRENCİDİR ) TÜM DENEMELERDE TARAFLI TARAFSIZ YAPILAN TÜM DENEMELERDE ( EN ACISI DA SON YAPILANDI FULL ÇAKTI FEN İ VE 48 YAPTI MAT İ) MÜTHİŞ SONUÇLAR ÇIKARDI VE ŞAKA BİR YANA ÇOK CİDDİ DERECE BEKLİYORDUK Kİ 1. SINAVDA ( YGS ) SORULARIN türkçe ve sosyal in YETİŞMEMESİ SONUCU DENGESİ BİR BOZULDU TAM BOZULDU. MAT VE GEO. SINAVINA İÇERİ GÖNDERİRKEN STRESTEN YÜZÜ BEMBEYAZ KİREÇ GİBİYDİ VE TABİRİ CAİZ İSE SIÇTI, 18 NET, 47 NET ÇAKAN ADAM 18 VE 12 YAPTI SIRASIYLA Kİ HAYATIMI ORTAYA KOYARIM ŞUAN SINAV YAP PATLATIR. AMA O AN BOZULAN DENGESİNİ SONRASINDA DA NE KADAR UĞRAŞTIYSAM DÜZELTEMEDİM VE FENDEN 29 - 30 ŞAR NET YAPAN ÇOCUK 10 AR NETİ ZOR BULDU. KISACASI , BANA DEDİ Kİ ; BABA '' BU STRESİ BEN SENEYE YAŞAMAK İSTEMİYORUM '' NE DİYEYİM Kİ CANI SAĞOLSUN. EĞER SENDE BOŞLUK İÇERİSİNE DÜŞECEKSEN VE STRESİN KATLANACAKSA BENCE TERCİH YAP YAZIK ETME KENDİNE. MESLEĞİN İYİSİ KÖTÜSÜ YOKTUR, MESLEKTE İYİ OLMAK YADA KÖTÜ OLMAK VARDIR. SAYGILARIMLA...

• quote:

Orijinalden alıntı: gkaymak

HEYECAN VARSA SIKINTI VAR DEMEKTİR. BENİM OĞLUM GİRDİ BU SENE ( 1998 DOĞUMLU VE MATEMATİK YETENEĞİNDEN DOLAYI SINIF ATLAMIŞ BİR ÖĞRENCİDİR ) TÜM DENEMELERDE TARAFLI TARAFSIZ YAPILAN TÜM DENEMELERDE ( EN ACISI DA SON YAPILANDI FULL ÇAKTI FEN İ VE 48 YAPTI MAT İ) MÜTHİŞ SONUÇLAR ÇIKARDI VE ŞAKA BİR YANA ÇOK CİDDİ DERECE BEKLİYORDUK Kİ 1. SINAVDA ( YGS ) SORULARIN türkçe ve sosyal in YETİŞMEMESİ SONUCU DENGESİ BİR BOZULDU TAM BOZULDU. MAT VE GEO. SINAVINA İÇERİ GÖNDERİRKEN STRESTEN YÜZÜ BEMBEYAZ KİREÇ GİBİYDİ VE TABİRİ CAİZ İSE SIÇTI, 18 NET, 47 NET ÇAKAN ADAM 18 VE 12 YAPTI SIRASIYLA Kİ HAYATIMI ORTAYA KOYARIM ŞUAN SINAV YAP PATLATIR. AMA O AN BOZULAN DENGESİNİ SONRASINDA DA NE KADAR UĞRAŞTIYSAM DÜZELTEMEDİM VE FENDEN 29 - 30 ŞAR NET YAPAN ÇOCUK 10 AR NETİ ZOR BULDU. KISACASI , BANA DEDİ Kİ ; BABA '' BU STRESİ BEN SENEYE YAŞAMAK İSTEMİYORUM '' NE DİYEYİM Kİ CANI SAĞOLSUN. EĞER SENDE BOŞLUK İÇERİSİNE DÜŞECEKSEN VE STRESİN KATLANACAKSA BENCE TERCİH YAP YAZIK ETME KENDİNE. MESLEĞİN İYİSİ KÖTÜSÜ YOKTUR, MESLEKTE İYİ OLMAK YADA KÖTÜ OLMAK VARDIR. SAYGILARIMLA...

Hocam oğlunuz adına çok üzüldüm, hakkını alamaması bir tarafa hakkının çok çok ötesinde kalmış. Mezuna kalsaydı keşke. Canı sağ olsun. Ben o kadar boşluğa düşmemek için gayret edeceğim. Yorumunuz için teşekkürler. Oğlunuza selamlarlarımı iletin...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzlightyear1 -- 29 Nisan 2016; 11:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzzlightyear1

ailen 3.sene kalmak istemeni nasıl karşıladı,nasıl ikna ettin,yaklaşık aynı durumdayız

ısrar ettiler valla :D ailemle aram çok iyi. Sınavla ilgili fazla tartışmayız. Soru falan sormazlar
  • ben kalma derim. mühendislik yazmalısın. idealler çok önemli tabi ama hayatın sana ne getireceği belli olmaz. hadi seneye 14-15k oldun normal bir tıp fakültesine gideceksin prof yetersiz olacak, anabilim dalları yetersiz olacak o zaman da bir idealin olmaz sadece doğuda çalışan bir aile hekimi olursun. tus kişisel falan deseler de bu böyle arkadaşlar. 15k olan yerde yine 15k olursun çok şaşmaz. ufuk, ideal meselesi çok başka

Orijinalden alıntı: neat81

ben kalma derim. mühendislik yazmalısın. idealler çok önemli tabi ama hayatın sana ne getireceği belli olmaz. hadi seneye 14-15k oldun normal bir tıp fakültesine gideceksin prof yetersiz olacak, anabilim dalları yetersiz olacak o zaman da bir idealin olmaz sadece doğuda çalışan bir aile hekimi olursun. tus kişisel falan deseler de bu böyle arkadaşlar. 15k olan yerde yine 15k olursun çok şaşmaz. ufuk, ideal meselesi çok başka

mf4 26 bin olsa yazardım ama mf4 çok daha düşük 32 binlerde onun için bizimla değilsin diyoruz
  • seni demoralize etmeye falan çalışmıyorum yanlış anlama. mat biraz temel işi, 1 yılda halledemeyebilirsin. feni böyle yapacağının bir garantisi de yok, her sene daha tırt geliyor sınav.eczacılık yaz?

Orijinalden alıntı: neat81

seni demoralize etmeye falan çalışmıyorum yanlış anlama. mat biraz temel işi, 1 yılda halledemeyebilirsin. feni böyle yapacağının bir garantisi de yok, her sene daha tırt geliyor sınav.eczacılık yaz?

yok reyiz önerin için teşekkür ederim matematik temelim iyi. Matematiğim 0 değil yani. şu an bir deneme alsam çözsem +30 gelir mesala. Ama istikrarlı değilim bunun için uğraşacağım. Ve 26 bindeysek temelimiz vardır herhalde de mi? 3. seneye kalma kararını çoktan verdim
    İstersen şırnakta hatta hacettepede oku, bu ikisini ayıran tus dur. Tus kazanmadan olmaz hani ünilerinde önemi yok çünkü Tusu kazanmak öğrencinin kendini geliştirmesine bağlı. Yoksa yok efendim şurda şu alet yok yok burda şu prof yok onlar işin ayrınıtısı gereksiz çokda mühim değil.
  • şırnakta okuyamazsın öğrencinin kendini geliştirmesine bağlı olduğunu ben de biliyorum ama iyi üniversite tus kazanma ihtimalini arttırıyor. şu zamanda öyle olduğunu düşünüyorum, babana bakma babanın girdiği zamanda kim bilir inönü kaçla alıyordu şimdi tıpın da suyu çıkmaya başladı yavaş yavaş. herkes her imkana sahip artık, herkes tusa çalışıyor, farkı koyan yine üniversitedir sen ne dersen ne. istisnalar tabiki olacak. baban nerede çalışıyor il olarak?
  • Çok ilginç.bemim ygs mat 35 lys 25 ygs fen 20 lys fen sıfıra yakın
    lys fende 15'er taneye ihtiyacım var öneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bana kalırsa deymez. Yasinizi gencliginizi harap etmeyin abi. Yasanmaya deger daha guzel seyler var hayatta. Hayat dedigin nedir ki. Yasayan sanki kac yil yasiyo abi. Omur dedidigin zaten kisa. Koca bi hayatini kitaplar arasinda gecirmek bence cok sacma. Hemde en guzel caglarinizda. Bazi seyler olmuyosa olmuyodur abi. 3 yil kazanamiyosan vardir bunda bi hayir. Siz hic ilahi acidan bakmaz misiniz olaylara. Coo istiyosun anliyorum ama demek ki hayir degiL bu bolum sana. Ha hayirli olmadigi halde allah cabana ragmen dualarini kabul eder verir sana o meslegi. Ama hayirsiz olmasi asla degismez. Bunu cekersin omur boyu. Hayalimi gerceklestiremedikten sonra hayatin ne anlami var diye dusunuyosun ama sacma. Hayalinin hayirli olduginu nerden biliyosun. Hayirli olsa zaten sana nasip eder. O meslegi kazanip yapsan bile hayirsizsa yine de mutlu olamazsin yine de olamassin. Hayatini okuyarak gecirne. Omrune yazik. Gencligine yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayallerinin peşinden sonuna kadar koş bence hatta gerekirse bi 3 sene daha çaliş benim hayalimde doğru insani bulup biri kız biri erkek cocuk yapip onlari çok iyi birer insan yapmak doğru insani buldum sanirim şimdi sıra geçinebilecegim bir meslek bulmakta sonra evlenmek geliyor
    -selin seni çok seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: altın_adam

Gençler bana kalırsa deymez. Yasinizi gencliginizi harap etmeyin abi. Yasanmaya deger daha guzel seyler var hayatta. Hayat dedigin nedir ki. Yasayan sanki kac yil yasiyo abi. Omur dedidigin zaten kisa. Koca bi hayatini kitaplar arasinda gecirmek bence cok sacma. Hemde en guzel caglarinizda. Bazi seyler olmuyosa olmuyodur abi. 3 yil kazanamiyosan vardir bunda bi hayir. Siz hic ilahi acidan bakmaz misiniz olaylara. Coo istiyosun anliyorum ama demek ki hayir degiL bu bolum sana. Ha hayirli olmadigi halde allah cabana ragmen dualarini kabul eder verir sana o meslegi. Ama hayirsiz olmasi asla degismez. Bunu cekersin omur boyu. Hayalimi gerceklestiremedikten sonra hayatin ne anlami var diye dusunuyosun ama sacma. Hayalinin hayirli olduginu nerden biliyosun. Hayirli olsa zaten sana nasip eder. O meslegi kazanip yapsan bile hayirsizsa yine de mutlu olamazsin yine de olamassin. Hayatini okuyarak gecirne. Omrune yazik. Gencligine yazik.

Fikrinize saygılıyım tabiki ben lisede ders çalışmadım hayatımda ilk defa bu yıl çalıştım benim için 1 yıllık çalışmanın sonucu budur ve ben bunu arttırabilirim. Benim hayalim tıp değil tabiki. Hayallerime ulaşmadaki bir basamak sadece. Saygılar

bu arada ne kadar hay kullanmışsınız öyle :D

• 6 sene belki hazırlıla 7 sene olan tıp fakültesi eğitiminden sonra 4-5 sene asistanlık yapman gerekecek ona göre karar vermelisin.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.