Şimdi Ara

26 binden TIP için 3. SENEYE kalmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
9
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURAYA GELİPTE NASİPTE YOKMUŞ BOŞVERİN 3.YIL DEĞER Mİ DİYEN ÜSTÜN ZEKALI ARKADAŞLAR OKUSUN BU YAZIYI

KADER DEMEK NE DEMEK BUNU BİLİN ÖNCE BİR İNSANIN ZATEN HAYATI ÖNCEDEN YAZILMIŞTIR BİZ SADECE BU HAYATI YAŞARIZ VE HAYATTA VERDİĞİMİZ KARARLAR DOĞRU YOL YANLIŞ GİBİ BUNLAR BİZİM SEVAPLARIMIZ VEYA GÜNAHLARIMIZ OLUR AMA SINAVA 50.KERE HAZIRLANMAK VS. BUNLAR ZATEN KADERİNDE YAZILI OLAN ŞEYLERDİR KADER SENİN HAYATININ BÜTÜNÜDÜR

YANİ ÜSTÜN ZEKALI ARKADAŞIM SINAVA 3.KERE HAZIRLANINCA KADERİN DIŞINA ÇIKMIYORSUN TAM TERSİNE KADERİNİ YAŞIYORSUN

HAYATTA HİÇ BİR ŞEYİ SEN BELİRLEYEMEZSİN İNSANIN ELİNDE OLAN TEK ŞEY GÜNÜN ONA GETİRDİKLERİNDE GÜNAH İŞLEMEYİP HAYIRLI OLANI YAPMAKTIR İNSANIN CÜZİ İRADESİ VE İMTİHANI BUNDAN İBARETTİR DOĞRU BİR ŞEKİLDE İMAN YOLUNDAN GİTMEK

HANİ DİNİ OLARAK DEĞERLENDİRMİŞLER YA KIT BİLGİLERİYLE BİRAZ ADAM AKILLI YORUM YAPSINLAR DİYE ANLATIYORUM

SINAVI KAZANAMAYIP VARDIR BUNDA Bİ HAYIR DİYİP BİTİRİNCE BİMDE KASİYER OLACAĞIN ONA BUNA MUHTAÇ YAŞAYACAĞIN BİR MESLEĞİ TERCİH EDİP AİLENİN 4 YIL PARASINI BOŞA HARCATMAK MALLIKTIR İSLAM DİNİ MANTIK DİNİDİR MANTIKLI OLMAN GEREKİR İSLAM DİNİNDE İNSANA DEĞER VERMEK DUYGULARA HEDEFLERE İDEALLERE DEĞER VERMEKTİR

MAL GİBİ SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALINCA SU ÜRÜNLERİNİ YAZIP BUNDA Bİ HAYIR VARDIR DİYİP 4 YIL BOYUNCA DEVLETE VE AİLENE ON BİNLERCE TL PARA HARCATMAK BİTİRİNCE OKUDUĞUN BÖLÜMLE ALAKASIZ YERDE ÇALIŞMAK DEĞİLDİR DOĞRU OLAN

ŞİMDİ BU TÜR APTAL YORUMLAR YAPAN İNSANLARI GÖRMEYİN EĞER SONUNDA İŞ BULAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ KOYUN GİBİ TERCİH YAPMAYIN NE 4 YIL HAYATINIZIN İÇİNE EDİN NE DE 4 YIL ÜNİYE PARA HARCAYIP AİLENİZE DEVLETE EZİYET EDİN

GERÇEKTEN BİTİRİNCE GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BÖLÜM İÇİN SAVAŞIN 2 MİLYON RAKİP VAR SAVAŞIN GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİ HATTA YETMEDİĞİ YERE KADAR BİLE SAVAŞIN BU HAYATTA BAŞKALARINA MUHTAÇ OLMAK İSTEMİYORSANIZ 1 YIL DAHA UYUMADAN DİRENE DİRENE SAVAŞIN

SONUNDA ZAFER PES ETMEYENLERİN OLACAKTIR ! ! !

SON BİR NOT : ZAMANINDA FATİH SULTAN MEHMET HAN İSTANBUL U KUŞATMADA BAŞARISIZ OLDUĞUNDA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ DİYİP VAZGEÇSEYDİ BUGÜN İSTANBUL A KONSTANTİNOPOLİS DİYEN BİRER DİMİTRİ OLURDUNUZ ! ! !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 8 Temmuz 2015; 5:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

BURAYA GELİPTE NASİPTE YOKMUŞ BOŞVERİN 3.YIL DEĞER Mİ DİYEN ÜSTÜN ZEKALI ARKADAŞLAR OKUSUN BU YAZIYI

KADER DEMEK NE DEMEK BUNU BİLİN ÖNCE BİR İNSANIN ZATEN HAYATI ÖNCEDEN YAZILMIŞTIR BİZ SADECE BU HAYATI YAŞARIZ VE HAYATTA VERDİĞİMİZ KARARLAR DOĞRU YOL YANLIŞ GİBİ BUNLAR BİZİM SEVAPLARIMIZ VEYA GÜNAHLARIMIZ OLUR AMA SINAVA 50.KERE HAZIRLANMAK VS. BUNLAR ZATEN KADERİNDE YAZILI OLAN ŞEYLERDİR KADER SENİN HAYATININ BÜTÜNÜDÜR

YANİ ÜSTÜN ZEKALI ARKADAŞIM SINAVA 3.KERE HAZIRLANINCA KADERİN DIŞINA ÇIKMIYORSUN TAM TERSİNE KADERİNİ YAŞIYORSUN

HAYATTA HİÇ BİR ŞEYİ SEN BELİRLEYEMEZSİN İNSANIN ELİNDE OLAN TEK ŞEY GÜNÜN ONA GETİRDİKLERİNDE GÜNAH İŞLEMEYİP HAYIRLI OLANI YAPMAKTIR İNSANIN CÜZİ İRADESİ VE İMTİHANI BUNDAN İBARETTİR DOĞRU BİR ŞEKİLDE İMAN YOLUNDAN GİTMEK

HANİ DİNİ OLARAK DEĞERLENDİRMİŞLER YA KIT BİLGİLERİYLE BİRAZ ADAM AKILLI YORUM YAPSINLAR DİYE ANLATIYORUM

SINAVI KAZANAMAYIP VARDIR BUNDA Bİ HAYIR DİYİP BİTİRİNCE BİMDE KASİYER OLACAĞIN ONA BUNA MUHTAÇ YAŞAYACAĞIN BİR MESLEĞİ TERCİH EDİP AİLENİN 4 YIL PARASINI BOŞA HARCATMAK MALLIKTIR İSLAM DİNİ MANTIK DİNİDİR MANTIKLI OLMAN GEREKİR İSLAM DİNİNDE İNSANA DEĞER VERMEK DUYGULARA HEDEFLERE İDEALLERE DEĞER VERMEKTİR

MAL GİBİ SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALINCA SU ÜRÜNLERİNİ YAZIP BUNDA Bİ HAYIR VARDIR DİYİP 4 YIL BOYUNCA DEVLETE VE AİLENE ON BİNLERCE TL PARA HARCATMAK BİTİRİNCE OKUDUĞUN BÖLÜMLE ALAKASIZ YERDE ÇALIŞMAK DEĞİLDİR DOĞRU OLAN

ŞİMDİ BU TÜR APTAL YORUMLAR YAPAN İNSANLARI GÖRMEYİN EĞER SONUNDA İŞ BULAMAYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ KOYUN GİBİ TERCİH YAPMAYIN NE 4 YIL HAYATINIZIN İÇİNE EDİN NE DE 4 YIL ÜNİYE PARA HARCAYIP AİLENİZE DEVLETE EZİYET EDİN

GERÇEKTEN BİTİRİNCE GÜZEL İŞLER YAPACAĞINIZI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BÖLÜM İÇİN SAVAŞIN 2 MİLYON RAKİP VAR SAVAŞIN GÜCÜNÜZÜN YETTİĞİ HATTA YETMEDİĞİ YERE KADAR BİLE SAVAŞIN BU HAYATTA BAŞKALARINA MUHTAÇ OLMAK İSTEMİYORSANIZ 1 YIL DAHA UYUMADAN DİRENE DİRENE SAVAŞIN

SONUNDA ZAFER PES ETMEYENLERİN OLACAKTIR ! ! !

SON BİR NOT : ZAMANINDA FATİH SULTAN MEHMET HAN İSTANBUL U KUŞATMADA BAŞARISIZ OLDUĞUNDA HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ DİYİP VAZGEÇSEYDİ BUGÜN İSTANBUL A KONSTANTİNOPOLİS DİYEN BİRER DİMİTRİ OLURDUNUZ ! ! !

Hocam bundan daha yuksek mevkilerde bir arada olsaydık bu kadar benzer kafa yapılarıyla eminim dunyayi ele gecirebilirdik :D

10 numara yazmissin eline saglık

• Yazdığın söz çok guzel kardesim 28binden kalmaya karar verdim su an 2. Seneye herkes git diyor ama hayalimizi denemeden öleceksek neden yasiyoruz ki? 👍

• Ustun zekalı , aptal yorumlar, gerizelali insanlar. Bu tur iltifatlarindan dolayi tesekkurler. Aklin sira benimle alay etmeye calistigini zannetmissin. Belli ki sen tıp okuyosun. Senin yerlestigin siralamayla ben makina muhendisligi okuyuyorum. Sen hangi akilla benimle alay ettigini zannediyosun. Ya da tip okumuyosun herneyse. Hos ben beklemem zaten senden boyle bisey. Yazdigin yoruma ben aptalca demicem senin benimkine dedigin gibi. Elbette Saygi duyuyorum yorumuna. Dogru yonleri tabiki var. Ya dogru olmayan yonleri ? Ya da dogru zannederek yazdiklarin neye gore dogru, kime gore dogru. Dinden biseyler yazmissin. Analsilan o ki Imanin cok zayif. Ve ben imani zayif olan bi insanla din konusunu tartismam. Soylenecek cok soz var ama bunu sana degilde gerekirse ninnes denen arkadasa yazarim. Ayrica kaderden bahsetmissin. Insanin kaderi onceden falan yazili demissin. Ben cocuga bosver hazirlanmayi birak demedim ki. Bosveri sen uydurdun. Kader diyosun ya hani. Kaderinde o meslek yazili degilse 50 kere de hazirlansa o sinava afedersiniz gotunu yirtsa yine kazanamaz. Ben gencligini harap etme deymez dedim. Yazsin bi bolum. Uni okurken tekrar hazirlansin. Kuzenim ilkogretim mat okuyodu. Ben bu meslegi sevmiyom tip hayalim dedi. Uni okurken bi yandan da sinava hazirlandi. Simdi mersin univ. Tip fak 3. Sinifta. Ya da yazmasin beklesim kaderini beklesin, o gunu beklesin bakalim. Beklerkende yaş geciyo bunu da unutmasin. Hersey zamaninda guzel. Hem ben sana aciklama yapmak zorunda degilim. Arkadas benim ne demek istedigimi anladi. Ve arkadasim guzel bi muhendislik ne bilim siralamani bilmiyom diş ya da ftr olmadi eczacilik yaz abi. Okurkende tekrar hazirlan.. ama Bekleme o kadar sene hazirlanmak icin

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Bakarsın o da nasip olur hocam :)

• altın_adam A kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun yorumlarınız için.
    Arda Turan da kaderimde yok deyip bayrampaşada devam etseydi şu an kaderim kaderim diye aç aç dolaşırdı hocam.
    Ben kararlıyım kısmette varsa olur. Olmazsada sıkıntı yok move on.
    Umarım hayallerin gerceklesir
    Uzaktan bakmak o kadar zor ki onceki gün dişciye gittim sabaha kadar uyuyamadim o gece
    Anlıyorum yani seni
    Senin gibi güzel yürekli insanlar kazanır umarım
    Yolun açık olsun

• Konuyu tesadüf eseri gördüm.2012 de girmiştim sınava ilk olarak mf 3 24 bin geldi. Dedim bi yıl daha kalıyım. Bu sefer mf 4 18 bin mf 3 21 bindi. :) Mezuna kalmak da bence şöyle bi şey var. Zaten iyi bi derecen varsa ve onunla kalıyosan sanki daha az ilerliyosun. Ben eczacılık yazıp gittim. Ama hâlâ aklımda acaba 3.yılı denese miydim diye. Düşün 3.sınıf oldum :D Psikolojin kaldırabilcekse bence dene. İnan sonra acaba demenden daha iyi. Ben o güne dönsem denerdim. Sonra geriye bakınca elinde sadece geçen yıllar oluyor ve çok geç oluyor her şey için. Yolun açık olur inşallah.

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

Dostum istersen babamın Ayakkabı Dünyası var orda reyon görevlisi olarak işe başlıyabilirsin,herkes doktor olcak değil ya.

İletişim için PM at

Orijinalden alıntı: ninness

Tam olarak bayramdan sonra devam edicem. Dersaneye gitmiyorum

Özel ders alıyor musun? Sorularını nasıl hallediyorsun?

Orijinalden alıntı: Humi

Kardeşim ben geçen sene 29binle 3. seneye kalmıştım. Şu an 9 bindeyim. Başarılar :)

İlk sene kaçtı

• 3.seneye hukuk için kaldım. Değer mi değmez mi senin içindeki bir şey. Rehberlikçi hocam vardı dobra dobra bir adam. Ben kaydırma yaptığım için kaldım yoksa en kötü çukurova hukuka gidersin hayta geçiş yaparsın falan diye konuştuk kaç gün sonuç gelince hüsran. Sen değilde başka bir öğrenci (bizim tayfadan örnekler vererek) kalsa hayır derdim yollardım bir şekilde dedi. Ama sen işin sistemini çözdün, ne olur ne biter biliyorsun bir talihsizlik için istediğin hayattan meslekten vazgeçemezsin ve de geçmedin dedi. Biran olsun gitmeyi düşünmedim çünkü. Yani diyeceğim şu gerçekten istemek önemli olan. Sana parası için istiyorsun yaftasını yapıştıramam, aksini de söyleyemem. Tamamen senin içinde. Benim fikrim; hocanında onaylamasıyla istediğin şeye (gerçekten) ulaşmak isterken yılların önemi yok. İstersen 5.kez kal. İradene, içindeki azme, sabrına bağlı. Kaldın mı gittin mi bilmiyorum devamını okumadım ama kaldıysan ne mutlu sana.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.