Şimdi Ara

256 mb Sapphire HD2600XT - PCIE Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bu forumdan cathrhymer nikli arkadaşımdan aldığım Powercolor HD 2600 XT kartı satışa çıkardım. Yeni power ile daha iyi karta güç yeteceğinden bende ekran kartını güncelleyeyim dedim. Kartın garantisi ve kutusu yoktur. Tek kart mevcuttur. ekstra güç kaynağı girişi istemez. Gerçek 300-350 watt veren bir PSU ile çok rahat kullanılır. Aşağıdaki resim muadilinkidir ama birebir aynıdır.

256 mb Sapphire HD2600XT - PCIE Ankara

Kartın fanı 3D uygulamalarda devreye girmekte ve hafif sivrisinek vızıltısı benzeri bir ses çıkartmaktadır. Isı olarak bir problemi yok ama kendi seviyesindeki 8600 Gt den biraz daha sıcak çalışır. Genel olarak eski ATI kartların nin derdi sıcaklık ama sıcaklık sebebiyle kilitlenme veya çökme yaşamadım şimdiye kadar.

Aşağıda 2 sitenin detaylı inceleme ve testleri bulunmakta.

Kartın XS reviews sitesindeki incelemesine bakabilirsiniz:http://www.xsreviews.co.uk/reviews/graphics-cards/sapphire-hd-2600xt/2/

Bu da kartın Pclabs TR incelemesi :http://www.pclabs.com.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/2/

Son olarak Mekanım Ankara, Takas için 8800GT 512-1 gb yada daha üst fakat uygun fiyatlı ekran kartı modelleri için konuşabiliriz. Benim kendi kartımın fiyatı 40 TL. Önce para sonra kargo şeklinde yollarım. Herkese hayırlı satışlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasri -- 10 Şubat 2011; 14:49:31 >

• gtx 260?
    kartal2339,profiterolll,ea_wanted,f1b0n4cc1,error404,bilalkaya,saglamturk,xabc,asker1695,:Arhaus:,EASTWOOD1981
    sharkmmm,ereneren,fd35,Durigard,tyll,Deumos,mesayt,Hj@cker,bugi_boy

aklıma gelmeyen bir kaç kişi daha...

olumsuz: aLcat[R]aZ anlaştıktan sonra çeşitli bahanelerle 1 hafta bekletti 1 hafta sonunda satmaktan vaz gectiğini söyledi.
  • Çok yüksek olur benim için. Daha uygun fiyatlı bir kart olursa iyi olur.
    Kişiliksizlikle mücadele timi oluşturuyorum, haysiyetsiz, kifayetsiz, ar damarı çatlamış olanlara karşı.
  • bu kart çok güzel sanırım üzerinde 2900 serilerinin fan modelleri var yani düşük bütçeli ekran kartı arayan ve ekran kartı tavsiyesi isteyen bir sürü kişi var kaçırmasın bence en azından 19 monütörlü pc de hemen hemen oyunlarda sorun yaratmaz
    Daha Fazla Göster
  • Onca zaman 2600xt peşinde koş sonra da sat... :D Hayırlı satışlar...
    Ürün satın aldıklarım: delisolucan (hd4830) - komando57 (hd3850) - sugarcocuk1 (hd3850) - NikeNeGerek (x2 5000) - demircibu (9600gt) - laststate (500gb ide) - y.alper (hd4830) - cemulas (hd4830) - alibay162 (x3 425) - sevann (9800gt) - azimbilgisayar (9800gt) - öztin (x4 q6600) - LANVİN1 (x4 640)
  • Sağolasın mysterious :D Yahu Güç kaynağı boşamı gitsin şimdi :D Gerçi vaktinde az aramadım bu kartı, hikayesi var seninle

@şampüyon bilo, İyi dilekleriniz için teşekkürler
    DİKKAT DOLANDIRICI
    awenger06 (SEMİH VE SERCAN FİDAN KARDFEŞLER) KAPADOKYA İNTERNET KAFE-MERSİN
    0541-439-7579
  • PM cevaplandı...
    KESİNLİKLE UZAK DURUN : milyondabir [ PM'den SORUNUZ ]
  • (mesajım bulunsun.)
  • Abime ve sattığı karta kefilim, sorunusz alabilirsiniz bu karttan 30 kadar satmıştım kesinlikle sıkıntısız ve fiyatının hakkını veren bir karttır, ihtiyacı olan alsın, kolay kolay böyle temiz tamirsiz kart bulunmaz
  • CEvapsız PM kalmadı.
    CEP:0530 385 62 19 ALIM ilanlarından REFERANS almıyorum ve VERMİYORUM...
    TAVSİYE ETMEDİKLERİM:
    "Yakuza_eren" ve "EVLAT"
    Sorunlu Alış-veriş: "Haruntan"
    http://forum.donanimhaber.com/m_46974413/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Hava Soğutma ile bilinen yanlış!... oda sıcaklığının altına inemezsin!
    http://forum.donanimhaber.com/m_51680880/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51680880
  • PMler cevabınzi.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.