Şimdi Ara

PULSAR Chronograph Deri Kordon saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 PULSAR Chronograph Deri Kordon saat

10 yıldır sahip olduğum ama son 3-4 yıldır kullanamadığım PULSAR marka saatimi satıyorum. Pulsar markası Seikonun bir alt ürünü olup ülkemizde malum ekonomik sebeplerden artık getirilmiyor. Ancak yurt dışında pek çok Seiko mağazasında Pulsar markasına denk gelmeniz mümkün. Saat çok yıpranmış bir sat değil. Ufak tefek kullanıma bağlı izler taşıyor. En önemli iz saatin camındaki 1nci ve 2nci dakika arasında ikinci dakikaya yakın duran ufacık bir çentik. Bunun sebebi aslında saatin tasarımı. Saatin camı kasayla aynı seviyede olmadığından bir tık yukarıda kalan cam darbelere açık kalıyor. son resimde yuvarlak içerisine aldım. Takınca gözükmüyor bile. Saatin pili 1 ay önce değişti. Chronograph özellikleri çalışıyor. Düğmelerde takılma basmama sorunu yok. Kordon kendi orijinal kordonu. Biraz sert ama yıpranmış değil. İstediğim fiyat 1.500,00-TL. Önce para sonra kargo yaparım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.