Hasanın Dükkanı - 2.el uygun bişiyler arayanlara
SATIŞTA

Coleen Hoover kitapları hepsi ingilizce

Kızımın okuduğu artık ihtiyacı olmadığına karar verdiği ingilizce Coleen Hoover kitaplarını satıyorum. Kitaplara ilişkin tüm detaylar aşağıdaki resimlerde mevcut. Ben her bir kitap için 200 TL fiyat uygun olur diye düşündüm. Topluca alırsanız pazarlık sünnetmiş. Belki kaçıran-dikkat etmeyen olur diye tekrar yazıyorum. Kitaplar ingilizce orjinal. Tanesi 400 500 liraya geliyor şimdi almak isteseniz. Kargo istediğiniz karo ile gönderilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 2600 TL
Miktar: 13
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: Çanakkale
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 3
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Sıfır-Açılmamış XPG Spectrix 8 gb DDR4 3600mhz

19.04.2022 faturalı A-DATA marka XPG model 8 GB DDR4 3600Mhz ram. Kendiliğinden RGB aydınlatması var. Kendi sistem güncellemem için aldığım ama çiftini bulamayınca Kingston Beast 3600 mhzye döndüğümden dolayı kutunun dibinde kalmış açılmamış, kullanılmamış, etiketleri üstünde faturalı ürün. Şu Ram kıtlığında birilerinin ihtiyacını giderir belki diyerek satışa çıkarıyorum. İstediğim fiyat 2500 TL. Öyle al-satçı değilim. Ev kullanıcısıyım. Son dönemde bir kaç satış yaptım ama referans vermediler. Önce para sonra kargo ile sorunsuz alışveriş ile hallederiz. İSteyen Çanakkalede gün içerisinde elden teslim ile de alabilir.

Fiyat: 2500 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet

SATIŞTA

Mercusys Halo s12 AC1200 Wifi Mash 2li

- Evimde kullandığım mesh sistemini daha üst model bir cihaza geçirdiğim için boşa çıkan. sorunsuz 2 cihazlı mesh sistemi. Toplamda 260 m2ye kadar güçlü sinyal yayma özelliği, AC1200 ile kesintisiz ve hızlı wifi dağıtma. 100 den fazla cihaz bağlayabilirsiniz. Cihazın kutu içeriği tamdır. 2022 yılına ait faturası ile gönderilecektir.

- Mesh sistemleri menzil artırıcılardan farklı bir sistem ile çalışırlar. Bu iki uydudan birisini modeminize ethernet kablosu ile bağlayıp, diğer uyduyu eşledikten sonra tüm evinizin içerisinde aynı wifi ağı yayını olacaktır. Menzil artırıcılarda ise hali hazırdaki wifi ağınızın adının sonuna _EXT ismi ile yeni bir ağ eklenir ve bir ağ sinyali zayıflayınca diğer ağa geçmeniz için wifi ayarlarından ağ değiştirip şifre girmeniz gerekir. Mesh sistemlerinde ise cihazlar ayarlayacağınız ağ adını tüm cihazlarda aynı isim ile yayınlar böylece en uzak köşede bile wifi ayarı değiştirip şifre girme zahmetine katlanmadan serbestçe dolaşırsınız. Bu özellikle robot süpürge kullanan evlerde bağlantının sürekli olmasını ve ağ bağlantısının hiç kopmamasını sağlar.

Fiyat: 1200 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] PULSAR Chronograph Deri Kordon saat

10 yıldır sahip olduğum ama son 3-4 yıldır kullanamadığım PULSAR marka saatimi satıyorum. Pulsar markası Seikonun bir alt ürünü olup ülkemizde malum ekonomik sebeplerden artık getirilmiyor. Ancak yurt dışında pek çok Seiko mağazasında Pulsar markasına denk gelmeniz mümkün. Saat çok yıpranmış bir sat değil. Ufak tefek kullanıma bağlı izler taşıyor. En önemli iz saatin camındaki 1nci ve 2nci dakika arasında ikinci dakikaya yakın duran ufacık bir çentik. Bunun sebebi aslında saatin tasarımı. Saatin camı kasayla aynı seviyede olmadığından bir tık yukarıda kalan cam darbelere açık kalıyor. son resimde yuvarlak içerisine aldım. Takınca gözükmüyor bile. Saatin pili 1 ay önce değişti. Chronograph özellikleri çalışıyor. Düğmelerde takılma basmama sorunu yok. Kordon kendi orijinal kordonu. Biraz sert ama yıpranmış değil. İstediğim fiyat 1.500,00-TL. Önce para sonra kargo yaparım.

Fiyat: 1500 TL

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] Gigabyte 1660 ti 6 gb

EVimde sadece oyun ve internet için kullandığım kartımı satıyorum. etiketi ile oynanmamıştır. Yani macun için felan açılıp bakım yapılması gerekebilir. Kartı 1 yıla yakın süredir kutusunda unuttum. Geçen ay bakarken farkedip letgo dan ilan verdim. Çok çamurcu düştü ama satılmadı. Ben de buradan ilan vereyim dedim. Kartı bilen biliyor. Kendi kutusu var başka da bir şey yok.

Fiyat: 4200 TL

Sayfa 1 2 3 4 5

Dükkan Sahibi Hakkında

hbasri

Teğmen

İsim: hasan basree
Katılım zamanı: 20 Ekim 2004 16:40:43
Durum: Forumda
Son giriş: 17 Mayıs 2026 16:57:37
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] Fossil Rutherford Deri Kordonlu saat
Alıcı: MR.BİG-77
Tarih: 19 Aralık 2025 00:25:02
Yorum: sorunsuz alışveriş
Genel Puan:          
Ürün: iPhone Se 2020 128 GB. İlk sahibinden
Alıcı: kajju06
Tarih: 22 Mart 2023 10:50:57
Yorum: herşey dediği gibiydi hasan abiye teşekkürler
Genel Puan:          
Ürün: Ankaradan AMD X2 5200+ 2.7 GHZ Soket 940 işlemci+fan
Alıcı: BarışN
Tarih: 08 Ocak 2013 20:46:22
Yorum: Sorunsuz alışverişin adresi :D
Genel Puan:          
Ürün: Asus M3A H-HDMI AM2+ anakart, 2X1 Kingston DDR2 800 Ram
Alıcı: gece.serkan
Tarih: 17 Ekim 2012 10:54:23
Yorum: sorunsuz alışveriş teşekkürler...
Genel Puan:          
Ürün: Ankaradan 250 GB Seagate ve 80 gb Samsung
Alıcı: 006kartal
Tarih: 19 Şubat 2011 20:53:15
Yorum: Çok anlayışlı bir satıcı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Sayfa

[1]

[ 2 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.