Antalya'da korkunç olay! Veda mesajı yayınladıktan sonra 5'inci kattan ölüme atladı. Korkunç olay, saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi 2348 sokak üzerinde bulunan 9 katlı apartmanın 5'inci katında meydana geldi.. İddiaya göre psikolojik sorunları bulunan İhsan B., sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladıktan sonra oturduğu dairenin penceresine çıktı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımı gören arkadaşları, hemen İhsan B.'nin evine gitti. Kendisini 5'inci kat penceresinden boşluğa bırakan İhsan B., beton zemine düştü. Yakınları ve olay yerine gelen arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede gencin hayatını kaybettiği belirlendi. "BABA VE ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ" Polis ekipleri çevrede önlem alırken, İhsan B.'nin babası ve arkadaşları gözyaşı döktü.. ![]()
Olay yeri inceleme polis ekipleri, ev ve pencerede inceleme yaparken, İhsan B.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.. VEKİLDEN BAŞSAĞLIĞI AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, olayın yaşandığı sitenin yan sitesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini ziyaret ettiği esnada, intihar vakasından haberdar olunca İhsan B.'nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu. A HABER LİNKİ; https://www.ahaber.com.tr/yasam/2021/05/24/antalyada-korkunc-olay-veda-mesaji-yayinladiktan-sonra-5inci-kattan-olume-atladi?paging=6 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https://eksisozluk.com/ak-partiye-beddua-edip-intihar-eden-97li-genc--6927726 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 25 Mayıs 2021; 12:57:45 > |
24 Yaşında ki genç 5. KAT PENCEREDEN atladı İNTİHAR etti

-
-
Sadece Akp degil Chpnin İyi partinin gostermelik genc kadrosundan vekil olanlar da gorsun bunu. Anne baba holding sahibi olup seninle ayni yastaki kardeslerinin sorunlarini 1 kere mecliste dile getirmediniz. Var mi meclis konusmasi gosterecek?
Yaziklar olsun size de hepinize de insanlar 35 yasinda babasinin eline bakiyor issizlikten.
Bu ulkeyi Genclerden olusan parti kurtarabilir. En son otobuse bindiginde tarih olarak kibris harekati donemine denk gelen dinozor siyasetciler bizim sorunlarimizi nasil bilebilir? Adamlar yillardan beri makam araciyla meclise bile gitmeden maas aliyor.
Genc reklamcilari ise alip sosyal medyadan animasyonlar yayinlamakla olmuyor bu isler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mayıs 2021; 11:56:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazacak birşey yok.
-
Cok üzücü malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahaber piskolojik sorunları var demiş, ölen gencimiz ise intihardan önce AKP ve RTE'ye topu atmış ama Ahaber buna değinmemiş.
ABİ intihar etsem buna popom yemez. İnsanlar nasıl cesaret edebiliyorum anlamıyorum. Daha kolay yolları varken bu nasıl vahşi bir yol. Düşünsenize düşerken geçirdiğiniz 3-4 saniye insana nasıl bir ömür gibi gelir aklınızdan neler neler geçer!! Başı sağolsun
Sedat Peker Süleyman Soyluya Soruyor Bu İnsanlar Neden İntihar Ediyor
Cevap yok
-
Yazık gerçekten.
İntihar konusunda yardım hatları kuruali varsa ki spotu olarak bilinirliği arttiriali. İnsanlar böyle anlarda konuşacak birilerini bulsbilirse pekcok hayat kurtulabilir.
-
Öyle hocam. İnanılmaz bir şey bu. İnsan bu vahşice ölüme bile kendini atabiliyorsa düşün o kişinin psikolojisini, o çaresizliği, o umutsuzluğu. Burada intihar edenlerle ilgili abuk sabuk şeyler yazanlar oluyor ama intihar eden kişinin yaşadıkları hakkında en ufak fikirleri bile yok, boş boş yazıp çiziyorlar.
Hocam bu nasıl olacak ki. İntihar edecek olan kişi bu yardım hattını mı arayacak sanki. Sigara bırakma hattı gibi bir şey değil ki bu. Zaten girişim olduktan sonra olup bitiyor. Pratikte uygulanabilir gibi gelmedi. Anca şöyle dertleşme vs şeklinde olur ama intiharı kafaya koyduran düşünce insana o hattın numarasını çevirtir mi o ayrı mesele. Bu gencin yazdığı notlara bakılırsa zaten dertleşecek çevresi varmış gibi duruyor. Bilmiyorum bana uygulanabilir gibi gelmedi.
ulkenin 80 yilini yedikleri gibi gelecek 20 30 yilinida yediler. Genclerin umutlarini, hayallerini bitirdiler. Allaah kahhar ismiyle kahru perisan eylesin bu ve destekcilerini.
-
Hocam intihar fikrinin kişide kısa sürede olgunlasacagini hiç sanmıyorum.
Benim fikrim bu tarz şahısların zaten çok uzun süreler karamsar fikirlerle bogustugu yönünde. İşte bu insanlar buintihar fikrinin tohumlarının atıldığı ve zamanla olgunlaştığı bu uzun dönem içersinde intihar konusunda uzmanlaşmış kişilere ulasabilirlerse belki hayatlarının yönünü değiştirebilecek tavsiyeler edinirler.
Yani bir çağrı merkezi . Bu konuda uzman bir kadro ile belki bu tarz insanların tutunsnilecegi son bir dal uzatabiliriz diye düşünüyorum.
Hastaneye gidip randevu alıp o boğucu ortamda ilgisiz bir psikologla görüşmek zaten bu tarz kişilerin yapacağı bir iş değil. Psikolog veya uzman bir telefon kadar yakın olmalı.kisinin güvenli alanından çıkmadan ulaşabileceği bir yerde bulunmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Periah
Yazık gerçekten.
İntihar konusunda yardım hatları kuruali varsa ki spotu olarak bilinirliği arttiriali. İnsanlar böyle anlarda konuşacak birilerini bulsbilirse pekcok hayat kurtulabilir.Katılıyorum yapılmalı. Kamu reklamıylada insanlara ulaştırılmalı. Eskiden yardım hatları bu şekilde yapılıyordu diye hatırlıyorum.
Bu bir süreç ama motivasyon ve karar biraz anlık oluyor. Zurnanın zırt dediği yer de orası zaten. Öncesine kadar zaten bu kişi intiharı düşünmüyor bile. Bir de her insan evladı derdini anlatma meraklısı olmayabiliyor. Konuşmuyor, paylaşmıyor, içine atıyor, sadece kendisi biliyor. Veya sadece kendisi anlayabiliyor diyelim. 2019 muydu neydi TL'nin hızla değer kaybettiği bir zamanda çalıştığım bir mahale yakın bir döviz bürosu sahibinin intihar ettiğini duymuştum. Adam muhtemelen batmıştır. Şimdi nereden kestireceksin ki bu adamın canına kıyabileceğini. Oldu bitti geldi, yazık oldu. Belki azalma ihtmali olabilir dediğin gibi ama bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2021; 15:13:56 >
Sizin dediğiniz olay ayrı birşey. Yani batıp intihar eden adamın zaten temelde bir sorunu olmuyor.
Benim kastattigim psikolojik boşluğa düşen şahıslar. Nerede okuduğumu hatirmaiyorum fakat genelde intihar edecek kişilerin bir şekilde aylar oncedinden bunu belli etmeye başladıklarını söylüyordu bir şekilde.
Neyse durum çok acı ve dışarda emin olun bir genç gibi binlerce insan var ve bunun nedeni işsizlik. Su an sosyal bir kriz içerisindeyiz ve sadece bir şekilde arkasından ah vah etmek yerine nasıl bu insanlara yardımcı olabiliriz derdindeyim.
Bu ülkenin sunan sadece tek bir sorunu var. Oda issizlik. İş bulamayan adam için ne ülke ne din ne kültür hiçbir haltin önemi yoktur. O nedenle ulkecek ne yapıp ne edip bu işsizlik belasını önüne geçmeliyiz. İntihar vakaları ile mücadelede de etkili olacağına inanıyorum bunun.
Yazdığı mesaj yüreğimi burktu.
-
A haber gencin söz sözlerini paylaşmayı bile çok görmüş.
İdam mahkumuna verilen hak, vatandaşa verilmiyor.
Bir nevi yazdığı mesaj onu teşvik etmiş, hikayeyi göndere bastığı andan itibaren vazgeçmesi zor olur. Çok kötü çok. Arkandan ağlayacak baban varken yapar mı insan bunu ya. Huzur içinde yat
ülke ve dünya çok kötü bir durumada gidebilir ne yapçaksınız toplu ipte kendini sallandırma sezonumu açıcaksınız ben parkta bile yattım geçmişte cebimde 5 tl bile yoktu.
dünya boyle biryer acımasız ve adaletsiz şimdiden alışmaya savaşmaya bakın bu arkadaş gibi pes edip gençliğinize kıymayın..
he akp gidecek yerine gelen 1 ayda iş bulacaktı sanki orası biraz kişisel meziyet, hükümet yüzünden intihar ettim gibi birşey saçma bir neden savaşamadım diyememiş ..
hiç bir devlet hükümet ağzınıza beslemez özellikle türkiye gibi zor bir ülkede siz savaşıcaksınız hayatla yazık ailesine acı yaşatmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2021; 21:8:45 >
Sadece Akp degil Chpnin İyi partinin gostermelik genc kadrosundan vekil olanlar da gorsun bunu. Anne baba holding sahibi olup seninle ayni yastaki kardeslerinin sorunlarini 1 kere mecliste dile getirmediniz. Var mi meclis konusmasi gosterecek?
Yaziklar olsun size de hepinize de insanlar 35 yasinda babasinin eline bakiyor issizlikten. Bu ulkeyi Genclerden olusan parti kurtarabilir. En son otobuse bindiginde tarih olarak kibris harekati donemine denk gelen dinozor siyasetciler bizim sorunlarimizi nasil bilebilir? Adamlar yillardan beri makam araciyla meclise bile gitmeden maas aliyor. Genc reklamcilari ise alip sosyal medyadan animasyonlar yayinlamakla olmuyor bu isler. |
Ahaber piskolojik sorunları var demiş, ölen gencimiz ise intihardan önce AKP ve RTE'ye topu atmış ama Ahaber buna değinmemiş.
|
Sedat Peker Süleyman Soyluya Soruyor Bu İnsanlar Neden İntihar Ediyor Cevap yok |
ulkenin 80 yilini yedikleri gibi gelecek 20 30 yilinida yediler. Genclerin umutlarini, hayallerini bitirdiler. Allaah kahhar ismiyle kahru perisan eylesin bu ve destekcilerini. |
Gelecek 20-30 yıl mı ha ha.
Türkiye bitti bitti Türkiye'yi bitirdiler.Buna Araplaşmış üç kuruşa oy satanlarda destek oldu. Hiç öyle mırın kırın edilmesin.Darbe anayasına %92 oy veren bu halk değil mi bu halk.Her darbeye alkış tutanda bu halk. Hile mile var desende en kötü %40 oy verende bu halk.Yani bu gelişememiş yatım beyinli halk tavandan yükseltmeyen devrim ideolojisi ile eski usül kaldığı yerden batıp yokolacak. Aklı Çalışan kaçıp gidiyor burada durmayın.Kimsede enkaza dönmüş bu ülke için kendini feda etmez.Alın bakın şöyle cumhuriyet tarihinde Atatürk dahil hiç uğruna ölenlere.Boşa ölmüşler yedikleri hakaretlerde cabası. Birde kendi yerine koy.Bunlar böyleyse sen koca bir hiçsin.Halk zaten doneklerden ve topaçlardan oluşuyor.Bu kafada olunca o tip insanları seçiyor.Ne olacak sonu. Evet aynı öncesinde olduğu gibi yıkılacak ama bir daha kurulamayacak.Eski dönemler yok artık.1asır veriyorum.200.ncü yılını göremez Türkiye.Çok mülteci aldı çok kutuplaştı.Kan gölüne dönmüş borca batmış hukuk adalet kalmamış sınırları otobana dönmüş ordusu kaç defa derdest edilmiş dış politikada sorunlu bir ülkenin geleceği ne olur deyince akla birkaç fikir geliyor herhalde.Boş koltuk koysan daha iyi idare edilirdi. |
Öyle hocam. İnanılmaz bir şey bu. İnsan bu vahşice ölüme bile kendini atabiliyorsa düşün o kişinin psikolojisini, o çaresizliği, o umutsuzluğu. Burada intihar edenlerle ilgili abuk sabuk şeyler yazanlar oluyor ama intihar eden kişinin yaşadıkları hakkında en ufak fikirleri bile yok, boş boş yazıp çiziyorlar. |
Dünya hiç de çok kötü durumda değil bunu nereden cikardiniz? Dünyadaki batıl inanc sahibi, gelişmek istemeyen, aklini dinle bozmuş, yatırım yapmayan, uyusturucu ticareti dönen ülkeler çok kötü durumda. Kolay yoldan para kazanmaya calisan insanların yogun oldugu ülkeler de yine bu ülkeler. Gelişmiş medeniyetler bilim alanında ilerlerken, içinde bulunduğumuz ülke yozlaşmanın, pisliğin adaletsizliğin en tepe noktalarını yaşıyor. Bir genç intihar ediyor ve siz buna bahanelerle sebep üretmeye calisiyorsunuz. Hayır hiçbir standart düzende yasayan insan intihar etmemeli, bu çocuk avrupa ülkelerinin birinde yasiyor olsaydi, intihar etmesi o zaman psikolojik sorunlarına baglanabilirdi. Gençler standart düzende istediklerini nominal ölçülerde yapabilme hakkına sahip olmak istiyorlar. Asgari ücretle medeni insanlar gibi calisabilip, istedikleri şeyleri alabilecekleri, zamanlarını geçirip faaliyetlerde bulunabilecekleri bir düzen istiyorlar. Dünyanın hiçbir gelişmiş medeniyetinde cep telefonu, bilgisayar oyun konsolu, yaz tatili araba lüks değil ihtiyactır ve asgari ücretle hayatini istedigi gibi saglayabilen 14-15 yasindan itibaren nefes almaya baslayan genclerle doludur. 15 yasindaki gencler part time işlerde calisarak yazlari kız arkadaslariyla farkli ülkelere tatile gidebiliyorlar. Bu yaşta bir çocuk siyaset bilmek zorunda degil, ben de bilmek zorunda degilim 50 yasindaki adam da bilmek zorunda degil. Herkes işini yapacak. Ama ben kime anlatiyorum |
Yine tam gaz trolluge devam ediyorsun. |
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- yossi kohen kimdir
- sezen aksu pkk
- nur tuğba aktay boşandı
- kürtler atatürk"ü sever mi
- ps plus
- dab radyo nedir
- disney plus üyelik iptali
- yüzde 40 yerli araçlar
- hbo max türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X