Filistin için ortalığı yakıp yıkanlar starbuckstaki vatandaşa zorbalık yapanlar neden sesini çıkarmıyor ? Gazzeye gitmek isteyenler kandile gideceğiz niye demiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
24 saate 12 asker şehit oldu

-
-
Söylenecek hiç bir söz yok !
Huzur içinde uyusunlar…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gazze yerine toplanip kandile gitselerdi pkknin kökü kazinmisti
-
Bunu hpd ile ittifak kuranlar mı söylüyor ?
Meclis kımıl kımıl pkk'lı kaynıyor oradakilerden başlamaları lazım bir an önce
-
seneler önce teröristlerle yan yana türkü şarkı söyleyenleride biliyoruz sen merak etme yaşım 24 ben bile hatırlıyorum o günleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Aralık 2023; 19:44:53 > -
Ateş düştüğü yeri yakar, vatan sağolsun.
-
2024'e gireceğiz bu terör sorunu hala çözülemedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamuraiEdge -- 23 Aralık 2023; 19:45:39 > -
Açılım en başta yapılmamalıydı. En baştan şu anki gibi mücadele edilseydi şimdi ne mecliste olurlardı ne de dağda…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben chpyi savunmadım kendi düşüncenizden olmayan herkese chpli demeyi bırakın
1991 den beri mecliste bunlar bunu özellikle son 20 yılda pkk büyük darbeler vuruldu hele ki 90 gibi değil asla ama sorun pkk değil ki sadece ülkenin başına sürekli örgütler bela ediliyor hem içerden hem dışardan ..hdp kapatilma davası açılıyor hop chp pkk li biri tutuklanıyor hop chp koruyor ..nasıl bitecek bu pkk azalsa bile bir şekilde ayağa kaldırıyorlar.
Tsk sadece pkk ile uğraşmıyor ki ..zamaninda apo getirildiğinde asılıcaktı.
Onlar Filistin için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar madem sen de şimdi ortalığı yık. Ama önce ekran başından kalkman lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12 ay subay olarak askerlik yaptım bakan çocukları gibi çürük raporu almadım .
Savaş bı şehit olması normal değil mi sınırımızı korurken askerlerimiz vurulması,yaralanması doğal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ordu Pkkyi yoketmisti zaten Akp iktidara gelmeden önce. 2005e kadar neredeyse 6 yıl şehit haberi yok.
Daha sonra o açılım illeti geldi , Pkklilar televizyona çıkartıldı, Orduya pkkli tanıkların lafı öle operasyon çekildi, şehirlere silah yığıldı, halka propagandaya uzin verildi.
En kötüsü ise Pkk Suriyeye yerleştiren destek çıkıldı, Pkkli itler devlet hastanelerinde tedavi edildi Suriye bölünürken.
Simdi ise o açılım belasından yaptıkları yüzünden Pkk Suriyede yerleşip uluslarasi destek aldı.
Bugünkü gibi devam edilseydi zaten bitmiş olan örgüt silahlı olarak tamamen kaybolacak. Açılım süreci can suyu verdi , ölüyü diriltir. Dağa da kötüsü Pkknin Suriyeye iyicebyerlesmesine yol açtı. Bizde agzimuz açık izledik daha kötüsü destek olduk.
1999 yılında 13 Şehit (Aponun yakalandığı yıl)
2000 yılında 2 şehit
2001 yılında 2 şehit
2002 yılında 3 şehit
2003 yılında 3 şehit
Ancak ne hikmetse 2003 yılından sonra PKK terörü nedeniyle verilen şehit sayılarında hızlı bir artış söz konusu.Özellikle 2007'den sonra PKK terörünün iyice azıttığını görebiliyoruz.Öyle ki PKK terörü açılım sürecinde dineceği yerde daha da şiddetlenmiş;
2004 yılında 5 Şehit
2005 yılında 7 Şehit
2006 yılında 8 Şehit
2007 yılında 22 Şehit
2008 yılında 135 Şehit
Kısacası maalesef Akpnin o salakça yaklaşımı yüzünden bu bela dirildi. Zaten eski Türkiye cokertilmis bir Pkk bırakmıştı yeni yönetime. Yapılması gereken tek şey bugünkü gibi baskıyı biraz daha sürdürmekte. Neredeyse bitmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Aralık 2023; 20:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Terör örgütüyle savaşamazsın savaş ülkelerle olur eskiden 1 asker şehit olsa her yerde haber gösteri olurdu 12 asker şehit oldu ortada hiç bişey yok asıl sorun bu
Savaşirsin hocam ülkeleri var İran, Irak yani evet 12 fazla sayı biraz daha duyarlı olunabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gazze yerine toplanip kandile gitselerdi pkknin kökü kazinmisti |
Meclis kımıl kımıl pkk'lı kaynıyor oradakilerden başlamaları lazım bir an önce |
seneler önce teröristlerle yan yana türkü şarkı söyleyenleride biliyoruz sen merak etme yaşım 24 ben bile hatırlıyorum o günleri |
![]()
|
Ordu Pkkyi yoketmisti zaten Akp iktidara gelmeden önce. 2005e kadar neredeyse 6 yıl şehit haberi yok. Daha sonra o açılım illeti geldi , Pkklilar televizyona çıkartıldı, Orduya pkkli tanıkların lafı öle operasyon çekildi, şehirlere silah yığıldı, halka propagandaya uzin verildi. En kötüsü ise Pkk Suriyeye yerleştiren destek çıkıldı, Pkkli itler devlet hastanelerinde tedavi edildi Suriye bölünürken. Simdi ise o açılım belasından yaptıkları yüzünden Pkk Suriyede yerleşip uluslarasi destek aldı. Bugünkü gibi devam edilseydi zaten bitmiş olan örgüt silahlı olarak tamamen kaybolacak. Açılım süreci can suyu verdi , ölüyü diriltir. Dağa da kötüsü Pkknin Suriyeye iyicebyerlesmesine yol açtı. Bizde agzimuz açık izledik daha kötüsü destek olduk. 1999 yılında 13 Şehit (Aponun yakalandığı yıl) 2000 yılında 2 şehit 2001 yılında 2 şehit 2002 yılında 3 şehit 2003 yılında 3 şehit Ancak ne hikmetse 2003 yılından sonra PKK terörü nedeniyle verilen şehit sayılarında hızlı bir artış söz konusu.Özellikle 2007'den sonra PKK terörünün iyice azıttığını görebiliyoruz.Öyle ki PKK terörü açılım sürecinde dineceği yerde daha da şiddetlenmiş; 2004 yılında 5 Şehit 2005 yılında 7 Şehit 2006 yılında 8 Şehit 2007 yılında 22 Şehit 2008 yılında 135 Şehit Kısacası maalesef Akpnin o salakça yaklaşımı yüzünden bu bela dirildi. Zaten eski Türkiye cokertilmis bir Pkk bırakmıştı yeni yönetime. Yapılması gereken tek şey bugünkü gibi baskıyı biraz daha sürdürmekte. Neredeyse bitmişti. |
Açılım en başta yapılmamalıydı. En baştan şu anki gibi mücadele edilseydi şimdi ne mecliste olurlardı ne de dağda…
|
Haberlerde siyasiler kadar yer bulmuyor bile buna da alıştırdılar milleti !
|
Söylenecek hiç bir söz yok ! Huzur içinde uyusunlar… |
12 ay subay olarak askerlik yaptım bakan çocukları gibi çürük raporu almadım . |
Benzer içerikler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- türkiye'nin en büyük hırsızı kim
- necip fazıl kısakürek atatürk
- honor 400 pro inceleme
- hbo max üyelik
- roborock saros z70 fiyat
- türkiye"nin en değerli şirketleri
- 2024 en çok satan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X