Şimdi Ara

24 ay taahhütlü İnternet iptali (Taahhüt bitmeden). (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
25
Favori
380.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • limpony L kullanıcısına yanıt
    Son ay faturanız ve şimdiye kadarki indirim+modem ücreti karşılaştırılır. Hangisi daha azsa(son ay faturanızın daha az olacağını düşünüyorum) onu öder ve ttnetten kurtulabilirsiniz. Kalan günlerin borcunu da vodafonet öder. Fakat altyapı varsa uydunete geçmenizi öneririm, zira diğerleri aynı mamulün laciverti.
  • Arkadaşlar 23.12.2016 da taahhüt bitiyor.Bugün ttnet ile görüştüm 619 tl ceza çıkarıyorlar.Vodafone da cazip kampanyalar gördüm altyapımda destekliyormuş geçiş yapacam ama şu ttnet başıma bela oldu.Ben bunu ödemek zorundamıyım.Ayrıca 2. yılımdayım 24 aydı sözleşme.Şu 1 seneden fazla kullananlar için ceza ödemesi yok deniliyordu.Konuyuda biraz okudum ama pek birşey anlayamadım.Şu işten anlayan bir arkadaşımız varsa gerekirse numarasını versin arayayım bana bir yardımcı olsun.Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler
  • Arkadaşlar taahud yapali iki gün oldu iptal parasi alir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcankb

    Arkadaşlar taahud yapali iki gün oldu iptal parasi alir mi

    Aktivasyon alirlar, varsa kurulumu alirlar, yalin veya sabir hat ucreti alırlar 1aylik fatura alirlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 MART 2016 tarihinde İstanbul dan Türk telekom bayisi olduğunu söyleyen birisi tarafından arandım.Yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir taahhüdümün görünmediğini ve 69 tl tek fatura hem internet hem telefon (içeriğinde bir sürü şey anlattı) teklif etti. 1-2 gün düşünme süresi istedim daha sonra aradıklarında teklifi kabul ettim.
    Süper online kurumsal abonelikten Türk telekom a geçmiş olduk.İlk faturam 48 tl telefon 35 tl internet olarak geldi, belki ilk ay böyledir diye ödedim.Az önce kredi kartı işlemlerime baktığımda süper online 354 tl fatura kesilmiş ve otomatik ödeme talimatımdan faturam ödenmiş.
    Süperonline cayma bedeli olarak bu bedeli aldığını iddia ediyor.Şimdi sorun şu ilk teklif geldiğinde türktelekom bayisi bana taahhüdümün bittiğini söylememiş olsa ben bitti diye hatırlayıp işlemlere onat vermiş olduysam haklsız durumuna mı düşmüş olurum.
    Türktelekom a itiraz kaydı açtırdım,süperonline hiçbir hak idda edemezsiniz diyor.Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?.




  • ik77 İ kullanıcısına yanıt
    Üç kuruş prim uğruna sizi kandırmışlar. Kişisel bilgi hırsızlığı yolu ile numaranızı ele geçirip kampanya vaadeden taşeron satış elemanlarına kesinlikle güvenmeyin. Belli ki superonline taahhudunuz devam ediyor bu nedenle cayma bedeli çıkarmışlar. Btk'ya şikayet yazmayı deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Nisan 2016; 9:46:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Üç kuruş prim uğruna sizi kandırmışlar. Kişisel bilgi hırsızlığı yolu ile numaranızı ele geçirip kampanya vaadeden taşeron satış elemanlarına kesinlikle güvenmeyin. Yazılı sözleşme olmadan işlem yapamazlar, belli ki superonline taahhudunuz devam ediyor bu nedenle cayma bedeli çıkarmışlar. Geçiş işleminin iptal edilmesini talep edin.

    üstadım geçiş işlemi tamamlandı.tekrar iptal edip süperonline a geçsem bile herhangi bişey değişmez dedi müşteri temsilcisi.
  • ik77 İ kullanıcısına yanıt
    Türk telekoma fatura ödediğiniz sonradan farkettim. Eleman maalesef doğru demiş. Taahhüt süresinden önce iptal ederseniz cayma bedeli odersiniz. İnternet firmaları bütün kişisel bilgilerimizi önüne gelene sattığı için her türlü kandırma ve dolandırıcılık yapılabiliyor. Telefonda arayan kim olursa olsun, müşteri hizmetlerine bile inanmamak lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam dopinge abone oldu 8 ay önce, internet son 2 aydır aşırı yavaş ve bağlantılar kopuyor çare bulamadılar, kapattırmaya karar verdik, şimdi benim sormak istediğim bunlar 2 sene taahhüt yapmışlar babamla, babam engelli statüsünde abone olduğu için taahhüt geçerli olurmu. Ceza ödesek ne kadar öderiz dedik ona bile cevap vermediler. Modem hiçbir şey almadım hazır sisteme bağladılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    BTK'ya şikayet işi tamamen boş bir iştir. Boşuna uğraşmayın bile vaktinize yazık.
    BTK denen firma internet sağlayıcıları aleyhine çalışan bir devlet kurumudur.
    Yaptığım birkaç şikayet ile ilgili görüşmemde bunu açıkça anladım.
    Şikayetler ile asla kendileri ilgilenmiyorlar ve şikayetin konusu firmaya sizi yolluyorlar aracı kurum gibi sadece.
    Sorunu onlar ile çözemediğinizi söyleseniz de bizi ilgilendirmez biz sadece toplu başvuru olursa ilgileniyoruz gibi saçma sapan bir gerekçe sunuyorlar.
    Yani halk ayaklanırsa biz ilgileniriz gibi birşey diyorlar.
    Tabi o olayda yalan bunu AKK denen saçmalıktan biliyoruz.
    Binlerce imza toplandı toplu başvuru yapılmalı diye yine binlerce imza olduğu halde umurlarında olmadı bir şey.
    3 operatör var zaten ve bunlar Telekom başta olmak üzere devletin kurumlarını satın almış beraberce halkı soyuyorlar bundan emin olabilirsiniz.
    Yasa kanun olmayan konuları geçtim zaten her türlü yalan dolan soyuyorlar vatandaşı ama olan kanunlara karşı bile kelimeleri ters çevirip halkı soymaya devam ediyorlar.
    Hakkınızı aradığınızda da da ayrı bir rezalet ile karşılaşıyorsunuz iş bilmeyen yatarak maaş almaya alışmış devlet memurlarına derdinizi anlatana kadar aylar geçiyor taahhütünüzün sonuna geliyorsunuz zaten. Yatarak maaş almaktan taşa dönmüş ülkedeki memurlar adeta.
    Ne olan kanunu anlıyorlar ne hukuk biliyorlar yasada hiçbir cezai ücret alınamaz diyor bu operatörler bu sefer buna indirimlerin iadesi ismini verdikleri için kelime farklılığından kanundaki maddeler boşa gidiyor falan saçma sapan bir sistem dönüyor.
    Ama Çok şükür ahiret var burada bizi soyanlardan ve buna sessiz kalanlardan orada fazlası ile hakkımızı alacağız o yüzden verdiğimiz paralar orada bize sevap yada günah eşşekliği olarak bu pisliklere yüklenecek inşaallah.




  • http://www.milliyet.com.tr/tuketiciye-taahhut-oyunu-/ekonomi/detay/2105735/default.htm

    yasal değil diyorlar. Hiç iptal ettirip ceza ödemeyen oldu mu?
  • konuyu hortlatıyorum ama kısa bi sorum var ve cevaplarınıza ihtiyacım var. d-smart internet abonesiydim. 2 yıllık taahhütüm 14 şubat'ta sona eriyordu. ben de 11 şubat tarihinde faks çekerek aboneliğimi uzatmayacağımı ve iptal işlemlerinin yapılmasını istedim. aboneliğim iptal edildi ama 2 ay sonra bu hafta 77,50 tl tutarında fatura gönderdiler. sebebi ise taahhütün bitiş tarihinden 3 gün önce iptal işlemi yaptırdığım içinmiş ve şubat ayına ait indirim tutarı olan 77,50 lirayı ödememi istiyorlar. sizce itiraz hakkım var mı?
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Selam arkadaşım...

    bu adamların sana uyguladığı aylık indirim tutarı ne kadar onu bir sor öğren, ayrıca 3 gün için senden 1 ay parası alamazlar, 15 gün ücretini almaları gerekiyor. Bu gibi durumlarda aslında en temiz yöntem veryansın etmek.

    yine de sana yapılan şey kurumsallık adı altında yapılan bir terbiyesizlik...

    keşke dilekçende sözleşmenin bittiği gün kesilmesini istiyorum diye belirtseydin.
  • TTNET müşteri hizmetlerinden arayan elemanın eksik bilgilendirmesi sonucu vdsl modem kampanyasına onay verdim ama 24 ay taahhütlü olduğunu ertesi gün öğrendim..10 gün uğraştım ses kayıtlarını dinleyin dedim, sonunda arayan eleman bilgilendirmede sorun yok onay vermişinizdedi..dedim o gün onay verdiğim şeye neden ertesi gün itiraz edeyim, yapabileceğim birşey yok dedi..modem kutusunda hala duruyor..allah belalarını versin..Başka bir taahhütüm olmasa modemin parasını(240 tl.) ödeyip aboneliği iptal ettirecektim..İnşallah kanser olursunuzda o paraları tedavide kullanırsınız.
  • şu an kullandıgım paket 16 megabit yalın + vodafonedan modem aldım

    telefonuma msj geldi bu sabah vodafonedan. imzalıyıpda mng ıle gonderdgım sozlesme ellerıne ulasmamıs bu yuzden 5 gun ıcınde cep merkezlerıne gelıp sozlesmeyı ımzalamazsam abonelıgım ıptal edılecekmıs.

    sımdı sorularıma gelıyorum

    1. mevcut paketı ıptal edıp 70 lıraya 64 megabıt 240 gb kotalı fıber pakete gecebılır mıyım

    2. aldıgım modem eger abonelıgım sona ererse vodafone a teslım edıp sıfırdan fıber baglatmamda bır sorun teskıl eder mı?
  • 11. ay 2014'te verdiğim uydunet taahhütümü iptal ettirmek istiyorum. Taahhüdün bitmesine 6 ay kaldı. Acaba ne kadar para isterler. 210 tl HD kutu ücreti 175 tl modem, 35 tl uydunet aktivasyon, 35 tl teledünya ve 43 tl kurulum ücretleri alınacaktır diyor sözleşmede. Ancak tahakkuk etmeyen kısım toplam ücretlerden küçükse küçük olan ücret alınır diyor. Bundan tam olarak bir anlam çıkaramadım. Acaba ne kadar almak isterler. Taşındığımız adreste sanırım uydunet altyapısı yok. O yüzden iptal ettirmek zorundayım.
  • ağustos 2014 te 2 yıllık taahhüt vermiştim ttnete, superonline gelince dün itibariyle geçiş yaptım, gelen cezayı bize gönderin okadar süre fatura göndermeyeceklerini taahhüt ettiler

    iptal için verdikleri modemi de iade mi ediyoruz,
  • Arkadaslar bende doping internetten aldım interneti ogrenci evinde zaten adam akilli yararlanamadim ariza oldu surekli . yaklasık 5 ay oldu evi bosalticaz,24 ay tahattut varmis ve cayma bedeli 450 lira + modem taksitleriymis ne yapabilirim arkadaslar ben bu parayi odememek icin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran 2015'te 24 Aylık Tahattün ile abone oldum şimdi kapattırmak istiyorum. ne kadar ücret öderim?
  • selam arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum belki benim başıma gelen sizinde başınıza geldiyse şuan benim yaptığımı yapabilirsiniz.

    2016 ocak ayı süperonline taahhüt yaptırdım, normal olarak 24 ay yapılmış ve ne olduysa mart ayından sonra internet hızı gitti, zaten verdikleri hizmet 8mbit hız ama speedtest yaptığım çıkan sonuç 0,66 gibi komik bir hız yani 1 mbit hız bile değil , neyse arıza form mu oluştur ,yok kablolarda sorun var ,altyapı arızası var düzeltilince size haber verilecek , yok sizin hattınızda problem var ,yok modem ağrızalı dediklerinin hepsine baktırdım ev içi kablolara baktırdım sorun yok, ev dışı kablolara baktırdım sorun yok ,modeme baktık sorun yok geri kalan sonuç sizin sokak alt yapınızda problem var diyorum sonuç odaklı tarafıma dönüş yapın diyorum. mart ayı böyle geçti ve hiç bir çalışma yapılmadı insan sinir oluyor madem hizmet yok ne diye kalayım ben bu aptal firmada diye iptal işlemi yapalım diyorum 285 tl cayma bedeli ödemelisiniz diyor o zaman internet hizmeti verin diyorum işte çalışmalar devam ediyor bitince tarafınıza dönüş yapılacak deniyor hay dedim Allah sizin firmanızı da çalışanlarının da bin türlü belasını versin verdiğim bu paraların hiç birini size helal etmiyorum dedim ,kapamalar böyle çok oldu ,bu arada başka tarifelerede geçeyim dedim fiber,vdsl yada 25 - 16 mbit hızda oturduğum yere alt yapı yok diyip kesip atıyorlar. en son ay başı fatura görünce dedim şunları bi daha arayayım hem hizmet vermiyorsunuz hem fatura ödememi bekliyorsunuz ben bu faturayı ödemem dedim o zaman bana şikayet formu oluşturalım incelensin haklıysanız ödemezsiniz dediler peki dedim ben cayma bedeli ödememek için ne kadar daha kalmam lazım sizde diye sordum ocak 2017 yani bir sene kalın sonra cayma bedeli ödemeden iptal edebilirsiniz diye tarafıma söylendi bende bunu duyunca bayanın ismini yaşını aldım bölümünü kayıt ettim zaten bu konuşmada onlar tarafından kayıtlı gelelim sonuça şuan hala internet hizmeti vermiyorlar yapmıyorlar bende her ay başı arıyorum yani mart-nisan-mayıs bu 3 ay hiç bir şekilde faturalarını ödemedim ve internet hizmeti doğru düzgün verene kadar ödemeyecem diye söyledim 2017 ocakta iptal edicem dedim durum bu lanet firma hem hizmet vermiyorlar hem cayma yapmıyorlar

    eğer ki böyle başkasının başına gelen varsa , faturayı ödemeyin sonra da sizi borçlandırma durumu da yok , ben şuan internet hizmeti sağlıklı bir şekilde verene kadar ödemeyecem bakalım görecez




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.