Şimdi Ara

24-25 BİN YTL'ye GOLF 5 alınabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bütçeye uygun temiz km si 90 bini geçmemiş golf 5 alabilirmiyiz?

• haziran ayında golf V 102 hp primeline aldım 80bin kmdeydi 23.500e aldım aracımın bütün çıtaları ve arka tampondaki siyah yer gövde rengi ilk sahibi plastik jantları da orjinal çelik jantlarla değiştirmişti ayrıca lastiklerde yeniydi aldığımda

24-25 BİN YTL'ye GOLF 5 alınabilirmi?

çok net gözükmese de aracım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasaygili -- 18 Ağustos 2008; 19:35:48 >
  • usta hayırlı olsun ben istanbuldayı araba pazarına felan gitmek lazım heralde pazar günü.
  • eyvallah birader sanada nasip olur işallah ben çok memnunum..çorluda aldım ben oralıyım zaten ama almadan baya bi aradım çok zor buldum 2.elde temizini bulmak zor zanaat :)
  • yanlış anlamayın ama o jantlar orjinal değil.golf V'de öyle bir jant seçeneği yok.

soruya gelince o paraya golf bulunur ama primeline almayın çok boş bir araç.
  • Çok rahat alabilirsiniz hele şu dönemde oldukça düştü fiyatlar.
  • Gardaş zaten sıfırı 33-35 8-10milyar için o kadar tartışmaya değmez bence git sıfırını al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhalde maddi durumunuz çok iyi 8-10 çok rahat konuşuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lobye

Gardaş zaten sıfırı 33-35 8-10milyar için o kadar tartışmaya değmez bence git sıfırını al.

Kardeş nasıl bir yorumdur bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

yanlış anlamayın ama o jantlar orjinal değil.golf V'de öyle bir jant seçeneği yok.

soruya gelince o paraya golf bulunur ama primeline almayın çok boş bir araç.

araç 2004 model şuanki donanım listesinde o jantlar yok bende biliyorum

jantlar orjinal dedim çünkü çorlu çalışkan oto da aracın belgelerini gördüm ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasaygili -- 19 Ağustos 2008; 0:25:17 >
  • anlaşılan jantlar serviste takılmış yani vw jantı değil normal bir jant.aslında orjinal olup olmaması çok önemli değil siz beğeniyorsanız yeter.
  • jantların orjinal değil...

2004*2005 sport versiyonlar 25-27 lira aralığında 2.elin ölü olduğu şu günlerede araştırma sonrası istediğin aracı bulabilirsin
  • @infinite katılıyorum o fiyata sportline almak en iyisi 26000 civarına bulunuyor.bu araçların golfün en donanımlısıdır o yıllarda standart 16" sport jantlar ve spor süspansiyon var.ayrıca koltuklarıda spor tiptir.

örnek olarak:
    http://www.sahibinden.com/golf_sporlineWQQaXQQ5149308WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2004_golf_1_6_sportline_yeni_kasa_WQQaXQQ3598650WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 19 Ağustos 2008; 1:48:29 >

• bence değmez
  • 4-5 yaşındaki C sınıfı bi araca bu kadar para verilir mi?...

Herkes veriyo... Neden? Çünkü VW! İsim yapmış bi kere...

Parçası en pahalı olan ve "sorunsuzdur" sınıfına sokamayacağımız bi marka nasıl bu kadar popüler olabiliyor... Enteresan...

Bu paraya ne arabalar alınır.... Volvo'sundan tut, Audi'sine... Mazda'sından tut, Mitsubishi'sine...

2-3 sene öncesine kadar Golf'ü çok severdim ve Golf almak için pazar pazar gezmeye başladım... Ama daha üstün özelliklere sahip araçların Golf'ten çok daha düşük fiyatlı olduğunu görünce maalesef Golf'ten soğudum....
    Çocukluğumdan beri çok sevdiğim Golf'ten soğuttu beni bu piyasa...

Neyse, o fiyatlara Golf V bulursunuz ve bence V kasa, VI kasadan daha güzel... Golf düşünüyorsanız mantıklı seçim yapmış olursunuz bence....

Şimdiden hayırlı olsun....

• Bana göre de vw'in araçları isim yapmış olması nedeniyle biraz pahalıya satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budak_1903

anlaşılan jantlar serviste takılmış yani vw jantı değil normal bir jant.aslında orjinal olup olmaması çok önemli değil siz beğeniyorsanız yeter.

haklı olabilirsin dediğinde doğru beğendikten sonra problem yok
  • 25-26 bulabilirsiniz.Sportine alın confortlinedan daha güzel bir görünüme sahip.Confort paketinde bencede gereksiz özelllikler var.Yada uygun fiyata middile bulun ve kendi isteğinze göre çelik jant lastikgibi özellikleri üstüne ekleyin.
  • 2004'lerin ön kapı plastiklerine iyi bakın yalnız soyulmuş olabilir
  • o paraya aynı sınıf dizel bir araç veya D segmenti bir araç düşünürdüm ben olsam...

Megane II dci-focus vs. veya Avensis-Vectra alınabilir o paralara.seçim yine de sizin.

3-4 ay önce 2006 dizel megane II Dynamic 52bin km de aldım...23.000-ytl ye.araç dynamic modeli.digital klima vs. var.Renault sevmediğim halde mantıklı bir tercih yaptığımı düşünüyorum ve o parayı da fazlasıyla hakediyor bence.yakıt tüketimi ve konfor açısından beni memnun etti açıkçası.

geçen ay pazar da 1.6 Vectra full gördüm 26 milyardı.araba 28 bin km deydi ve gerçekten çok şık ve güzel bir arabaydı...araştırılırsa daha iyi seçenekler bulunabilir.hem 90 bin km bence yüksek bir hedef.daha aşağı olmalı o kadar para verdikten sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.