Şimdi Ara

45.000 civarı Laguna 3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aileye ait ilk araba olacak ve benden fikir isterler. Satma derdi yok alınıp yıllar boyu binilecek çok satmayı gerektirecek ekstrem birşey olmadıkça. Aracın kendisi kadar hasar kaydı olmadığı sürece de boya hasar değişen takıntısı yok. Bütçe 45bin civarında. İzmirdeyiz her yere çevre yolundan gidiyoruz bundan dolayı uzun vites oranlı, mümkünse 6 ileri araçlara göz attım. 2008 üstü cam tavanlı 6 ileri 110hp dci Laguna 3ler şuan favorimde. Hem gemi gibi araba hem neredeyse gırtlak dolu.
    Aynı fiyata 109hp trend x focus, zorlanırsa ds4 e-hdi falan bulunuyor.
    Bütçenin %40 gibi bir kısmını ilkokuldan beri biriktirdiklerim oluşturuyor.:) Bu yüzden çok sorun çıkarmayacak bir araç olması lazım. Başka önerileriniz varsa lütfen yazın. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bnede 2011 dci exectuve 2.0 araç var ılandaydı kalktı galıba dun 69 bın ıstıyorum 15500 km de araç..
  • Alınabilir gayet güzel araç .Hemde baya havali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam alınır araç güzel
  • lag3 kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf koyup açıklama da ekle istersen

• telınızı pm atın atayım resımlerı sıze
    butun ampullerı LED yapıyorum su an ben
  • Maleseff sıteye resım atamıyorum bılmıyorum cunku gerçekten ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 araç tavsıye etmem Trıgerlı araç sevmıyorum Kıa nın araclarıda dızelı genelnde Zıncırlı motor crdi motordur...
  • Ben 1.6 benzinlisini kullanıyorum fiyatına göre alınacak en güzel araçlardandir,ne istediğini bilene,ama temiz düşük km bulmak zor

• Full laguna 3 focus 2 bozması s40'in üstünden atlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dddr

Ben 1.6 benzinlisini kullanıyorum fiyatına göre alınacak en güzel araçlardandir,ne istediğini bilene,ama temiz düşük km bulmak zor

Km takıntılı biri değilim ama her türlü incelemeye sokup alacağız tabi. Mümkünse servis bakımlı olanlarından.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satma dert değilse o fiyatlara alınabilecek en dolu-kaliteli-konforlu araba
  • Tabi km çok olması motor için çok sıkıntı olmayabilir,1.5 dCi zaten bilinen bi motor, aracın iç kısımları yıpranmış oluyo genelde, vites topuzu ve direksiyon özellikle privilege donanim bej olduğu için çok sıritiyor ama çok sorun olmasa gerek değiştirilir yada direksiyon boyanır, benimki dynamique, benim ki lerde soyulmaya başladı, siyah olduğu için çok sorun olmuyo

• İyi bir seçim olacaktır. Focus ve V40 sınıfı gereği bir alt grupta yer alır.

Önemli olan sizin beğeniniz. Temizse tavsiye ederim.
  • C parasına d ye binersiniz temizini bulursanız alınır, bu arada yalıtımı çok iyi.

• Privilege ful dolu direksiyon üst kısmı hafif soyulmuş 170binde yarın bakmaya gideceğim umarım sıkıntı çıkmaz.

Bir aralar elektronik sistemi çok arıza çıkarıyor diye yazıyorlardı ama hangi modeller için yazılıp çizildi bilmiyorum.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    s40 uretiliyormuki?

• zotacing kullanıcısına yanıt
    tartışılır.bence ikiside piyasada aynı sayıdadır.sorun kısmıda tartışılırki renault servısı ustası bulup yaptırmak volvo servısı ustası bulmaktan kolay.kalite anlamındada s40 ile laguna karşılaştirmak abesle iştigal.s60 desen anlarım fakat laguna fransız montajlı bursadaki renaultlarda karıstırmayalım.laguna her konuda s40 tan ustundur şahsi tecrube ve fikrimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Eski ve üretimden kalmış bir arabaya o paralar verilmez.

Volvo S40 alırım ben o paralara full+full

Arada birkere segment farkı var

Laguna v40'ı 2 ye çarpar beşe boler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Eski ve üretimden kalmış bir arabaya o paralar verilmez.

Volvo S40 alırım ben o paralara full+full

Arada birkere segment farkı var

Laguna v40'ı 2 ye çarpar beşe boler

İç hacim dışında hiç bir konuda bir şey yapamaz.

Yalıtım, malzeme kalitesi, yol tutuş olarak S40 çok üstün bir araç Laguna'ya göre.

Tabi anladım hocam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.