Şimdi Ara

236 TL PHILIPS Daily Collection Kahve makinesi HD7461/20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 236 TL PHILIPS Daily Collection Kahve makinesi HD7461/20
    GittiGidiyor
    Philips HD7461/20 Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/kahve-makinesi/philips-hd746120_spp_62612

• www.tchibo.com.tr
    Philips Siyah ve Metal Kahve Makinesi
    https://www.tchibo.com.tr/philips-siyah-ve-metal-kahve-makinesi-p400138435.html

50 tl çekle 220 tl'ye geliyor, değerlendirilebilir.

• zamanında bime geldi satılmadı. 80 tl düşünce 3 arkadaş birer tane almıştık. güzel ürün. 1x4 filtre kahve kağıdı kullanıyor.
  • Trendyol'da 7462 kodlu olanı 252₺'ye gelir Selfy kodu ile. Farkı nedir bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunlar tırt kapsül kahve makinası lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitokuyucu

bunlar tırt kapsül kahve makinası lazım
    Bir tane kapsül kahve makinesi geldi eve fakat o makineye göre kapsülü nasıl bulabiliriz? Siz bilirsiniz belki makine keurig k 40 markası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata değmez bir makine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Bir tane kapsül kahve makinesi geldi eve fakat o makineye göre kapsülü nasıl bulabiliriz? Siz bilirsiniz belki makine keurig k 40 markası

Alıntıları Göster
    Türkiye'de satışı yok, satışı olmadığı için de kapsülünü bulmanız imkansız. Dolce gusto veya tchibonun kapsullerini deneyebilirsiniz, tam tutmayabilir ama bu makinelerin mekanizmasi cok basit olduğu için işinizi gorebilir.

• Toplu bir yerde kahve icmeyecekseniz fiyati uygun diye almayın. Bir kerede 7-8 kupa demleyip gerisini dokmenin bi mantığı yok, french press alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

https://www.tchibo.com.tr/philips-siyah-ve-metal-kahve-makinesi-p400138435.html

50 tl çekle 220 tl'ye geliyor, değerlendirilebilir.
    Gitti'de 20/10tl çek ile de gideri olabilir belki.
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Dolce gusto veya tchibonun kilerden az az alın avansas ta vardı sanırım olmadı kendis sitesinden temin edebilirsiniz ama pahalıya gelecek değmez
  • geçenki indirimden homend marka olanı almıştım, iyi güzel ama yeterince sıcak olmuyor hatta biraz beklese hemen soguyor acaba ısı ayarımı var da bilemedik
  • Moka Pot dedikleri ekspresso cezvesi alabilirseniz tavsiye ederim. Sütle karıştırıp nirvanaya süzülüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

Alıntıları Göster
    Makina 120 volt / 60hz çalışıyor. Nasıl çalıştırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

geçenki indirimden homend marka olanı almıştım, iyi güzel ama yeterince sıcak olmuyor hatta biraz beklese hemen soguyor acaba ısı ayarımı var da bilemedik
    Hayir filtre kahve zaten 80 derecede demlenir 100 degil. O yuzden oyle gelmistir.

• birkaç tane farklı marka-model UCUZ kahve makinası denedikten sonra şunu anladım ki.. en güzel filtre kahve makinası FRENCHPRESS
  • Homend 5006 alın 300 civarı kağıt derdi yok gayet güzel kullanıyorum

• Bim'den aldım, hiçbir darbe olmadan kendi kendine cam pot çatladı. Makine kapalıydı. Önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecevik

Makina 120 volt / 60hz çalışıyor. Nasıl çalıştırdınız?

Alıntıları Göster
    120-220 konvertör

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

birkaç tane farklı marka-model UCUZ kahve makinası denedikten sonra şunu anladım ki.. en güzel filtre kahve makinası FRENCHPRESS
    Moka pot tan sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.