Şimdi Ara

23 yaşına kadar partner sahibi olmamak bir sorun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşındayım şu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı.Bunu sorun haline getirdim bu doğal olabilir bir durum mu yoksa vahim mi arkadaşlar ?

• Sen sosyal biri değilsin, tek vahim olan bu.
  • Hayır sorun değil.

En azından evlenirken veya birini sevdiğinde sıfır kilometre olmasını isterken dürüst olursun.
  • Boşver kardeş cebin yanmaz.Ölene kadar tek yaşa amaan.
  • olur tabi,nasıl yaşıyorsunuz abi tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19, aynı.Hiçbir zaman sorun etmedim.Son 4-7 gündür iyi bir kız açıkça tanışmak istiyor.Bakıp gülüyor vs. ama nedense benim zombi moda giresim tuttu
  •  23 yaşına kadar partner sahibi olmamak bir sorun mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaşından gün almak ne demek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yas ayni durum ayni

• 23 yaşında araba ev sahibi olmamak sorun olurmu konusunu gördümde , panteri napacaksın onu anlamadım...
  • Dışarı çıkıp istediğin zaman bir sevgili bulamıyorsan bence sorundur. Tabi kendi isteğinle birini istemiyorsan o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

19, aynı.Hiçbir zaman sorun etmedim.Son 4-7 gündür iyi bir kız açıkça tanışmak istiyor.Bakıp gülüyor vs. ama nedense benim zombi moda giresim tuttu

Kusura bakmada 1 seneden beridir senin bu tip mesajlarını görüyorum yok bakıp gülüyor, yok pas atıyor ama ben gitmiyorum. Amacın nedir ego tatmini mi ? Ben tipsiz değilim demek mi ? Bana öyle gelen fırsat gelse ters tepmem ama suratıma her gülen kızda benle sevgili olmak istiyor modunada hiç girmedim. Kusura bakma bu bir kişilik bozukluğudur.

Edit : Konuyu açan hocam 23 yaşına kız arkadaş sahibi olmamak cidden vahim bir durumdur açılmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulOfHeaven -- 27 Ekim 2014; 13:15:30 >

• En iyisi Türk kızları ölümüne para yiyor..Tek takıl valla ev araba sahibi olursun...!
  • Nick - konu

• E yani

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

Nick - konu

Sieg Heil mein Führer..
  • 27 yaşındayım ve durumum aynı rahat ol
  • Salla be birader bende durum aynı soranlar çok şaşırıyo ama kafam rahat diyip geçiyorum milet jural bellemiş kazımış illa herkesin manitası olcak herkes kucaktan kucağa gitcek diye hem bi gün birini bulduğunda ona sen ilksin dersin ve bunun yalan olmamasıda ayrı bi güzellik bence
  • Artık tavuk döneride beğenmiyorlar boşver tek takıl :)
  • Oha

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Dışarı çıkıp istediğin zaman bir sevgili bulamıyorsan bence sorundur. Tabi kendi isteğinle birini istemiyorsan o ayrı.

Olmasını isteyen ancak olması için uğraşmayanlar hangi gruba giriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.