Şimdi Ara

25 yaş veya üzerinde olup hiç sevgilisi olmayanlar var mı forumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sebebi neydi mesela? Siz mi istemediniz? Bir eksikliğini hissettiniz mi hiç? Evlenmeyi düşünüyor musunuz? Eşinizin de sizin gibi hiç sevgilisi olmamış birisi olmasını zorunlu tutar mıydınız?

Not: bütün bu yazdıklarım arasinda hala bakir olmak da var tabi.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    xxxkingdom demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    Bu nasıl zihniyet ya. Cinsellik olmadan sevgili olmazmış . Sen yakın arkadaşlarınla el ele tutuşup ön sevişme yapıyorsun sanırım? Yakın arkadaşını diğer erkeklerden falan kıskanıyorsun da anladığım kadarıyla. Kafan güzelmiş güle güle kullan
  • bu kriterlere uymuyorum ama yine de yazayim. 24 yasindayim suana kadar 2 sevgilim oldu biri ciddiydi. Hayatimda hic iliskiye girmedim. 2. ciddi olan sevgilimle onsevismede birakiyorduk hep. bir kez ben istedim yapmayi o istemedi sonrasinda o istedi ben istemedim. Iyi ki de yapmamisiz, cok temiz ve duzgun bir kizdi. Cok pisman olacakti muhtemelen cunku kisa sure sonra ayrildik. Son 2 senedir de kimseyi almiyorum hayatima almakta istemiyorum. Korkuyorum sanirim o yuzden.
  • 4 yıl erken yazayım başlığa,çirkinim kardeş + biraz da kibirliyim.

hiçbir kıza da açılmadım,hiçbir kıza bırak aşık olmayı hoşlantı bile duymadım.

eksikliğini hissettim ama değerlerim daha da önemli.açılsam reddedilirim zaten,bu da bana göre kabul edilemez.

+

evlenmeyi düşünmüyorum.

+

karşı cinsin evrimsel fizyolojisini itici buluyorum.hipergami gerçek ve acımasızca.
  • 26
    Bu konuda hiç hareket etmedim, gelen teklifleri yada yürüme davetiyelerini de birşekilde hep reddettim. Halimden memnunum kafam rahat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

26
    Bu konuda hiç hareket etmedim, gelen teklifleri yada yürüme davetiyelerini de birşekilde hep reddettim. Halimden memnunum kafam rahat...
    Aileden filan evlilik baskısı gelmiyor mu hiç?
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç cinsel ilişkiye girmedin ve 2 kere sevgilin oldu. Bu nasıl bir çelişki ve komiklik. Bir çiftin sevgili diye adlandırılması için bazı şeylerin olması lazım. Siz kendinizi sevgili zannediyorsunuz ama bu sevgililik değil. Siz sadece arkadaşsınız. Yakın arkadaşlığı sevgililik ile karıştırıyorsunuz.
    Sevgililik için el ele tutuşma, sevişme, cinsellik, sevgili olduğunu iki tarafında beyan etmesi vs gibi bazı kriterlerin olması lazım. Siz sevgili değilmişsiniz ki. Neye göre sevgiliyiz diyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 24 Kasım 2019; 11:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

26
    Evlenmeyi de düşünmüyorsunuz sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turbo'nun üstüne tanımam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Hayatında hiç cinsel ilişkiye girmedin ve 2 kere sevgilin oldu. Bu nasıl bir çelişki ve komiklik. Bir çiftin sevgili diye adlandırılması için bazı şeylerin olması lazım. Siz kendinizi sevgili zannediyorsunuz ama bu sevgililik değil. Siz sadece arkadaşsınız. Yakın arkadaşlığı sevgililik ile karıştırıyorsunuz.
    Sevgililik için el ele tutuşma, sevişme, cinsellik, sevgili olduğunu iki tarafında beyan etmesi vs gibi bazı kriterlerin olması lazım. Siz sevgili değilmişsiniz ki. Neye göre sevgiliyiz diyorsun.
    zina oluyo hocam

• 21 yaşındayım ama yazayım sevgil,m olmadı daha önce hoşlandığım kızlar illaki oldu ama kimseye şu zamana kadar aşık filan da olmadım

bana göre değil o işler

yani biriyle sevgili olsam da çabucak sıkılırım gibi geliyor arada insan yanına konuşabileceği güvenebileceği birini istiyor o da geçiyor bir zaman sonra ee o kadar da olsun artık
  • Elit karı sevdam yüzünden ciddi bir ilişkim olmadı beni beğenen kızların çoğuyla takıldım ama sevgili olmadım bana bakan kızları görünce beğenmeme hissi oluyor ben bununla mı sevişicem lan diyorum, hep en güzelini kovalamayı seviyorum ama onlarda olmuyor tabi

En son lisede oldu başka şehirlerde üniversitelere gittik kız diş hekimliği kazanınca ayrıldık hem çok güzeldi hem zekiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 24 Kasım 2019; 12:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

Aileden filan evlilik baskısı gelmiyor mu hiç?

Alıntıları Göster
    Babam durmadan kız buluyor bazen tartışmaya varan konuşmalarımız da oluyor tek evladız ondan oluyor ama aşırı uzağım evlilik önemli bir kurum ciddi sorumluluk hele çocuk yapma olayı çok büyük bir fedakarlık gerektiriyor, bence ülkemizde çocuk yapmak için ebeveyn olma ehliyeti gerekiyor.
    Konu dışında bu başlıkları görene kadar da aklıma gelmez bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14E016876

Turbo'nun üstüne tanımam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Bu nasıl zihniyet ya. Cinsellik olmadan sevgili olmazmış . Sen yakın arkadaşlarınla el ele tutuşup ön sevişme yapıyorsun sanırım? Yakın arkadaşını diğer erkeklerden falan kıskanıyorsun da anladığım kadarıyla. Kafan güzelmiş güle güle kullan

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    dostum mesajında hipergami sözcüğünü görünce merak edip arattım nedir diye. sabahtan beri şu sitenin yazılarını okuyorum :http://erkekadam.org/2018/02/13/erkek-dusmanligi-balonu-the-misandry-bubble-bolum-1-kulturel-kriz/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kibarca şoyle diyim

özgüvensizliğinizden doğan aseksüel yapıya bürünmeyin
  • 25 e az kaldı hiç olmadı hala kendimi 18 sanırım 18den sonra hızlı geçti sanırım artık bir yerden başlamalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

dostum mesajında hipergami sözcüğünü görünce merak edip arattım nedir diye. sabahtan beri şu sitenin yazılarını okuyorum :http://erkekadam.org/2018/02/13/erkek-dusmanligi-balonu-the-misandry-bubble-bolum-1-kulturel-kriz/
    bir aydınlanma oldu mu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Reis Evlilik üzerine sohbetler konusunda artık daha çarpıcı yorumlar gelecek o halde :)) İlk okuyunca yaşanan etki gerçekten çok farklı oluyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.