Şimdi Ara

22 YAŞA SİGORTA KAÇ PARA ÇIKAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 22. Daha önce 1 araba aldım. Şimdide 1986 model Ford taunus 1.6 almayı düşünüyorum. Yalnız arabayı almadan şuan sigorta fiyatını merak ediyorum , ona göre girişeceğim bu işe fakat araç almadan sigorta tekliflerine bakamıyorum. Aranızda son zamanlar böyle düşük model araba alıp yaşı 22 olan varsa yazabilir mi ne kadar verdiğini ? Kaç para tuttuğunu ? Arkadaşlarım rahat 1,200 diyor. Daha önce kazam vs yok bu arada. Yardımlarınızı bekliyorum. 6,000 tl lik arabaya 1.500 tl üzerinde sigorta vermek koyar bana doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightMonkey -- 14 Ocak 2017; 23:35:38 >

• 1000 tl rahat tutar
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    1500 ü geçmez yani ?
  • kadın ise 30 35 de olsa yaşı 2000 2.500 civari kafadan veriyorlar.

erkeksen 1.500. babanın üzerine yapıyorsan yaşı 50 60 ise 850 900 arası.

birde kazasızlık varsa ehliyetinde falan 750 tl düşüyor ben öyle yaptırdım otokoçsigortaya
  • sana fiyat yüksek çıkacaktır..
    1300 ve üstü

sebebi çok genç olman.arabanın düşük model olması büyük kıstas değil.
    bu fiyat sigortalı araç yılların ve kazasızlık bütünlüğünde düşecek.22 yaşındaki yeğenime 1500 çıktı mesela yeni.

ha bu sana koyar ozaman vazgeç bu sevdadan
  • 23 yaşındayım.
    İlk sigortamı 34 plaka 2000 model Polo 1.4'e 20 yaş ve yeni ehliyet ile 495 liraya yaptırmıştım, o arabayı 4-5 ay kullandıktan sonra satıp 35 plaka 2000 model Volvo S40 2.0 aldım. O araca ilk sigortam hasarsızlık indirimi olmaksızın (1 yıl dolmadığı için) 550 liradan Ray Sigorta'ya yaptırdım. O zaman 21 yaşındaydım. Sonraki yıl sigorta yenileme zamanı geldiğinde 242 liraya da teklif vardı ama Axa sigortadan 272 liraya yaptırdım. Sonraki sene aynı araba aynı ehliyet aynı kişi ve artan hasarsızlık indirimine rağmen 780 küsur liraya yaptırdım. Bu sene Mart ayında ne olacak çok merak ediyorum.
  • hani sigorta fiyatları düşüyordu ulan bu hükümet varya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Kazam hiç yok Allaha şükür. Benim Plaka 07 olacak mecbur , birde plaka değiştirme işine hiç girmek istemiyorum zamanında denedim çok uğraştırıyor. Arabayı alıyorum hayırlısıyla yarın. Sigorta şirketine söylerim kazasızlık indirimini. Yardımcı olur inşallah.
  • NightMonkey kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun araçın.eski araçlara daha cok cıkıyor sigorta bedeli.

lada samara 93 model 1.500 lira sigorta adam 3 bine almış aracı.
  • yaş 24 1700 e yaptırdım
  • 301 allure 1.6 hdi 2014 model

1.450 kasko unico

1.200 sigorta sigortayı hatırlamıyorum.
  • 2007 2.0 subaru impreza olan arkadaşım 1300 tl ye yaptırdı sigortasını geçen yaz temmuzda yaşı 24 polis memuru. kasko 3500 tl minimum çıktığı için yaptırmadı

2012 model 1.6 dizel full paket i30 u olan arkadaşım vardı babasının adına kayıtlı (50-55 yaşlarında esnaf) onlar da sırf kaskoya 1500 tl, sigortaya da 750 tl ödemişlerdi geçen yıl ardından sattılar aracı.

ablam 35 yaşında,10 yıldır aynı hastanede çalışıyor üzerine kayıtlı 2012 model toyota auris var 850 kasko 450 trafik çıktı toplam 1300 tl ye kapattık hepsini ve ilk arabası daha bugün 1. yılını doldurdu bu da böyle bir örnek.

diğer bir örnek ise annem(59) ve kardeşlerim üzerine kayıtlı 2011 yılında sıfır alınan toyota yaris, kazası vesaire yok onda da 1000-1100 tl civarına yapıldı kasko sigorta.

meslek , kişi yaşı, kaza geçmişi, aracın yaşı modeli ve piyasada ne gözle bakıldığı tamamen birer faktördür sigorta ve kasko primleri için.

sigortada bu kriterler o kadar etkili olmayabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 22 Ocak 2017; 1:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

kadın ise 30 35 de olsa yaşı 2000 2.500 civari kafadan veriyorlar.

birde kazasızlık varsa ehliyetinde falan 750 tl düşüyor ben öyle yaptırdım otokoçsigortaya

kadın ise şu kadar baba ise bu kadar diye birşey yok

aracın yaşından modeline, ehliyet sahibinin geçmişine kadar herşey etkiliyor

ama temelde 2000 model altı arabalarda, araç sahibi hangi cinsiyetten olursa olsun gençse rakam yüksek çıkıyor
  • 1.200 den aşşağı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

ama temelde 2000 model altı arabalarda, araç sahibi hangi cinsiyetten olursa olsun gençse rakam yüksek çıkıyor

2016 model sıfır araç alındı ve kız kardeşin üzerine yapılacaktır fakat 2.500 lira fiyat cıkınca kendime yapayım dedim . 2 kimizde aynı sene aldık ehliyeti ama bana 1.500 kız kardeşe 2.500 yaşlar 35-30

babama 750 yaş 60 kaza yok bizdede yoktu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

2016 model sıfır araç alındı ve kız kardeşin üzerine yapılacaktır fakat 2.500 lira fiyat cıkınca kendime yapayım dedim . 2 kimizde aynı sene aldık ehliyeti ama bana 1.500 kız kardeşe 2.500 yaşlar 35-30

babama 750 yaş 60 kaza yok bizdede yoktu

bu sadece bir örnek

ben de daha geçen 62 yaşında anneme 470 liraya yaptırdım trafik sigortasını

ayrıca yeteri kadar araştırmamışsın bence, 18 yaşında yeni ehliyetlilerin bile bu tarz işlerinde yardımcı oluyorum çevremde ve ne kadar zamlanırsa zamlansın 2500 lira trafik sigortası ne duydum ne gördüm

buradan sorgulayıp tüm firmaların fiyatlarını görebilirsin

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    nerde oturuyorsun bilmiyorumda istanbulda durum bu şekil
  • 1500-2000TL arası çıkar.
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    istanbul da oturuyorum ve onceki mesajimda dedigim gibi durum bu sekil degil, tum firmalardan teklif almayanlarin kaziklandigi bir durum bu sadece, sahibi ehliyetsiz olan araclar icin bile aldigim trafik sigortasi teklifleri bu kadar degildi, kasko olsa neyse de trafik sigortasinda 2500 ticari taksilerin neredeyse odedigi rakam, sifir araba diyerek firmalar kendi anlasmali sigortalarina yaptirip kasko ve sigortadan insanlari hep bu sekil kazikliyorlar senelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.