Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emree27

quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

Laptopun ekran kartı nasıl arkadaşlar kaçlık ?

harici ekran kartı yok
    işlemcinin içine gömülü grafik ünitesi var onboard gibi düşünebilirsin

yani kaç mb'a denk geliyor ?

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

Peki kaç mb ?

Vidalama güzel bende alayım diyordum dremele karar verdim, bu vidalama ile ahşap vb. delinedebilir gayet güzel yani

tam emin olmamakla beraber ekran kart belleği paylaşımlıdır diye tahmin ediyorum 4 gb ramin 1 gb ı ekran kartınındır mesela bu oran değişebilir.Cevabınız için teşekkürler bir soru daha sorayım bende size bu dramelin hangi ürününü ne kadara ve nereden alacaksınız ben nereden bulabilirim.

Ya benim gibi orta bişey arıyosanız evde arada oyalanıcak dremel 300 var en iyi ve kaliteli fakat HB'de bir ürün buldum 75 liraydı sanırsam lotus marka yanında 120 civarı ucuyla ve uzatma ucu tarzı bişey var değişik bir sistem yani dremelin sadece bahsettiğim parçası 80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam lotusun yorumlarıda güzel onu alacağım gibi

bayağı bir alıntı oldu ama bende arada eğlencelik oyalanacak birşeyler arıyorum bu linkteki ürünler nasıldır? alırsam hangisini alayım?

Kırmızı kutulu is görür ama uzun süre kullanımda ısınıyormus yani 2-3 ay is görür kullananlar böyle diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

Laptopun ekran kartı nasıl arkadaşlar kaçlık ?

harici ekran kartı yok
    işlemcinin içine gömülü grafik ünitesi var onboard gibi düşünebilirsin

yani kaç mb'a denk geliyor ?

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

Peki kaç mb ?

Vidalama güzel bende alayım diyordum dremele karar verdim, bu vidalama ile ahşap vb. delinedebilir gayet güzel yani

tam emin olmamakla beraber ekran kart belleği paylaşımlıdır diye tahmin ediyorum 4 gb ramin 1 gb ı ekran kartınındır mesela bu oran değişebilir.Cevabınız için teşekkürler bir soru daha sorayım bende size bu dramelin hangi ürününü ne kadara ve nereden alacaksınız ben nereden bulabilirim.

Ya benim gibi orta bişey arıyosanız evde arada oyalanıcak dremel 300 var en iyi ve kaliteli fakat HB'de bir ürün buldum 75 liraydı sanırsam lotus marka yanında 120 civarı ucuyla ve uzatma ucu tarzı bişey var değişik bir sistem yani dremelin sadece bahsettiğim parçası 80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam lotusun yorumlarıda güzel onu alacağım gibi

bayağı bir alıntı oldu ama bende arada eğlencelik oyalanacak birşeyler arıyorum bu linkteki ürünler nasıldır? alırsam hangisini alayım?

Kırmızı kutulu is görür ama uzun süre kullanımda ısınıyormus yani 2-3 ay is görür kullananlar böyle diyorlar

teşekkürler zaten bende hevesimi atarım 2-3 aya

• Testerenin aynısını inceledim arkadaşlar. Bıçağı yukarı aşağı hareket etmiyor, derinlik ayarlanmıyor. Sadece açılı kesim için yana yatıyor.Hassas kesim yapması çok zor. Bıçağı 20 diş yani kaba kesim yapar.Ve çok tehlikeli göründü gözüme arkadaşlar. Alırsanız çok dikkatli olun mutlaka. Allah korusun hiç affetmez.
  • Bu laptop ta FM 2013 oynanır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsigalko90

Bu laptop ta FM 2013 oynanır mı?

oynanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim laptopun ekran boyutu 16" bu soğutucu benim laptopa küçükmü gelir yoksa tam mı olurmu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

geçen sene baharda akülü vidalama aldım rengi markası aynı tarzı değişmiş sadece. Bende 17+1 tork var sanırım. Bosch marka kaliteli matkap uçları var bende darbeli matkap setinin. Vallahi darbesiz olmasına rağmen duvar bile deldim bu sene içinde biraz zorlanıyor ama torku çok hoşuma gitti. Okadar zorlamama rağmen nazar değmesin hiç bişey olmadı aldığım sayılı güzel ürünlerdendir tam bir fiyat performans canavarı 49 liraya almıştım. Yanında gelen matkap uçları beş para etmez bunu söylemeliyim yalnız. Zaten tahta için olanlar geliyor, seramikte delebilen özel alaşımlı bosch beton uçlarından alırsanız sivri uçlu kolon sertliğinde olmayan duvar sıvasını ve tuğlayı rahatla delebilirsiniz tabi darbeli performansı beklemeyin.

Mouse u da geçen sene aldım, yok yok geçen sene değil yaz sonu glemişti sanırım ozaman aldım. Halen kullanıyorum, a4 kablolu vardı x750f lazer gamer. Onun orta tuşundan sonra bu biraz sert geldi hatta baya sert ama zamanla alışıyor insan. Laptop kullanıcıları için iyi , nekadar logitech incelediysem orta tuşları hep sert. Vatan'a falan giderseniz bakın çoğu tekno markette mouse un fiyatı 32 lira civarında :)

Benim ilgimi çeken şimdi tezgah testere oldu. Acaba nasıldır, gerçi 1 2 tane falan gelir herhalde kalmaz yetişemeyizde köyde kullanım için iyimidir ki mdf falan keser herhalde.

Tezgah testere çok iyi diyorlar geçen sene alamadım bu sene alacağım kesin.Alınca yorum yazarım.

Vallaha bende sabah erkenden gidip dikileceğim bakalım inşallah gelirde alırım. Bazende gelmiyor her bim'e. Evde kullanılmaz gerçi nekadar büyük bilmiyorumda köye götüreceğim orada güzel iş görür. Herşeyi dekupajla kesemiyorsun bazen Şimdi sitesinden baktımda, sadece düz kesim yapabiliyor herhalde. Açılı kesim de yapabiliyor mu acaba. Açılı kesim yoksa tezgah olmasının pekte bir anlamı yok sanki.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 99 liraya daire testere olurmu ya?? kaliteli tepsi bıçağı o fiyatın yarısıdır.ayrıca hangi amaca yönelik bunun kullanımı anlamadım.bu makine ile anca 4 mm mdf kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector17

Benim laptopun ekran boyutu 16" bu soğutucu benim laptopa küçükmü gelir yoksa tam mı olurmu arkadaşlar?

hocam plastik laptop soğutucularını pek tavsiye etmiyorum. yarardan çok zarar veriyorlar bence
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene baharda akülü vidalama aldım rengi markası aynı tarzı değişmiş sadece. Bende 17+1 tork var sanırım. Bosch marka kaliteli matkap uçları var bende darbeli matkap setinin. Vallahi darbesiz olmasına rağmen duvar bile deldim bu sene içinde biraz zorlanıyor ama torku çok hoşuma gitti. Okadar zorlamama rağmen nazar değmesin hiç bişey olmadı aldığım sayılı güzel ürünlerdendir tam bir fiyat performans canavarı 49 liraya almıştım. Yanında gelen matkap uçları beş para etmez bunu söylemeliyim yalnız. Zaten tahta için olanlar geliyor, seramikte delebilen özel alaşımlı bosch beton uçlarından alırsanız sivri uçlu kolon sertliğinde olmayan duvar sıvasını ve tuğlayı rahatla delebilirsiniz tabi darbeli performansı beklemeyin.

Mouse u da geçen sene aldım, yok yok geçen sene değil yaz sonu glemişti sanırım ozaman aldım. Halen kullanıyorum, a4 kablolu vardı x750f lazer gamer. Onun orta tuşundan sonra bu biraz sert geldi hatta baya sert ama zamanla alışıyor insan. Laptop kullanıcıları için iyi , nekadar logitech incelediysem orta tuşları hep sert. Vatan'a falan giderseniz bakın çoğu tekno markette mouse un fiyatı 32 lira civarında :)

Benim ilgimi çeken şimdi tezgah testere oldu. Acaba nasıldır, gerçi 1 2 tane falan gelir herhalde kalmaz yetişemeyizde köyde kullanım için iyimidir ki mdf falan keser herhalde.

Tezgah testere çok iyi diyorlar geçen sene alamadım bu sene alacağım kesin.Alınca yorum yazarım.

Vallaha bende sabah erkenden gidip dikileceğim bakalım inşallah gelirde alırım. Bazende gelmiyor her bim'e. Evde kullanılmaz gerçi nekadar büyük bilmiyorumda köye götüreceğim orada güzel iş görür. Herşeyi dekupajla kesemiyorsun bazen Şimdi sitesinden baktımda, sadece düz kesim yapabiliyor herhalde. Açılı kesim de yapabiliyor mu acaba. Açılı kesim yoksa tezgah olmasının pekte bir anlamı yok sanki.

Açılı kesim hakkında herhangi bir malumatım yok ne yazık ki.Aldıktan sonra öğreneceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılı kesim hakkında herhangi bir malumatım yok ne yazık ki.Aldıktan sonra öğreneceğim.

Bulursam bende alıcam, elde tutulan daire testereler yerine bu daha iyi bir seçim. Açılı kesim vardır diye umuyorum ama bakalım alınca göreceğiz dediğin gibi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bulursam bende alıcam, elde tutulan daire testereler yerine bu daha iyi bir seçim. Açılı kesim vardır diye umuyorum ama bakalım alınca göreceğiz dediğin gibi :)

Elde tutulanlardan var geçen motoru yandı değiştirdik bobinaj sarıldı vs 60 TL masraf ama canavar oldu.

• bende elektrikli çay makinasını almayı düşünüyorum piyasa fiyatlarını tam olarak bilmiyorum fiyat / perfomans olarak nasıl bir üründür tavsiye eder misin 2-3 kişilik iş yerinde kullanacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

bende elektrikli çay makinasını almayı düşünüyorum piyasa fiyatlarını tam olarak bilmiyorum fiyat / perfomans olarak nasıl bir üründür tavsiye eder misin 2-3 kişilik iş yerinde kullanacağız

Bende benzeri var bunun termostatı nasıl bilmiyorum ama sanıyorum bu da aynı şekilde. Dereceli termostatı var otomatik düşük devire geçme özelliği yok. Hem iyi hem kötü. Otomatik düşük enerjiye geçmesi iyi çünkü unutma gibi bir sorun olmuyor otomatik kaynamayı kesiyor, bunlarda ise kaynatma sırasında su kaynayınca otomatik rolantiye geçiş olmuyor ve atıyorum acil işiniz çıktı tuvalete falan gittiğiniz evde de kimse yok siz mutfağa gidene kadar su habira 100 derece kaynıyor.

Ama şöyle bi güzelliği var diğer otomatik geçenlerde 1800 watt / 300 watt oluyor mesela kaynatma ve sıcak tutma diye. Dereceli termostatlarda 80 dereceden 20 dereceye kadar kademesi oluyor ve ister suyu 40 derecede sürekli ılık tutabilirsiniz çok kaynar çay içmeyi sevmiyorsanız. Hem gerekli sıcaklığa geldiğinde enerjiyide kesip kapanıyor sonra tekrar çalışıyor. Diğerleri sürekli rolantide 300watt yakarak çalışıyor.

İkisininde kendine göre dez avantajı var. Eğer bu çaydanlıkta hem otomatik termostat var hemde dereceliyse çok iyi :)

Ben geçen haftalarda gelen arzumdan aldım dedemlere. Az çay içenler için oldukça iyidi sırf cam tasarım.

• mouse un fiyat çok iyi... boyutu da tatmin edici ele oturu yani. bugun teknosaya baktım aynı modele, fiyatı 32.99, bimekste ise 35.99... 19.99 luk fiyat çok iyi ihtiyacı olanlar kaçırmasın...
  • quote:

bende elektrikli çay makinasını almayı düşünüyorum piyasa fiyatlarını tam olarak bilmiyorum fiyat / perfomans olarak nasıl bir üründür tavsiye eder misin 2-3 kişilik iş yerinde kullanacağız

Ben king marka alıcaktım 90 TL dedi bence bu fiyata çok iyi ben kullanıyorum tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

quote:

Ben king marka alıcaktım 90 TL dedi bence bu fiyata çok iyi ben kullanıyorum tavsiye ederim..

Ben A101den almıştım.Aynısı sanırım.http://forum.donanimhaber.com/m_68981000/tm.htm
    İlanda 1.8 lt demesine rağmen kutunun üstünde 2.5 lt yazıyor. Çok büyük geldi bana. Ama iade etmedim. Bu fiyata tamamen paslanmaz çelik bulmak zor.
    Kullanımında su kaynadıktan sonra ayarı kısmak gerekiyor. Sonra otomatik soğudukça çalışıyor. Kaynayınca duruyor. Ama kısmazsanız sürekli kaynıyor. Ben bir sefer unuttum. Su tükenmiş sonra aşırı ısınınca kendisi kapanmış. Bozulmadı.
    Memnunum yani. Çay için değil kettle olarak kullanıyorum.

• Siyah nokta bandı temizleyici işe yarar mı işe yarıyorsa 10 tane stok yapacağım
  • Bakalım testere iyidir inşallah yarın göreceğiz. Sabah erkenden gidip alacağım aklıma yatarsa. Fotoğraflarını eklerim :)
  • şu burun bantının fiyatı dışarda ne kadar acaba markasını okuyamadım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Şubat 2013; 18:18:09 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.