Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah arkadaşım testere için kapıda bekledi içeri ilk giren kendisiymiş her şubeye 2 adet geldi bitti dediler bende şikayet ettim merkeze başına bu olay gelen varmı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

Arkadaşlar prof Erkan Topuz'un açıklamalarını duyduktan sonra florürlü diş macunu kullanmıyoruz. Açıklama ise şöyle: Diş macunlarındaki florür, çeşme suyundaki klor ile bir araya gelince kanser etkisi var." Bu durumda klorsuz su bulamayacağımıza göre florürsüz diş macunu kullanmak en iyisi. Paradontax ta da florürlü yazıyor. Aman dikkat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

akülü vidalamanın fiyatı nasıl

Akülü vidalamalar piyasada bu fiyattan daha yüksek, bence uygun fiyat ancak akülerin ömrü ortalama iki senede bitiyor. Ben de sabah almaya gittim. Kutuyu elime aldım. Arada bir (hobi amaçlı) kullanacağım için israf olur korkusuyla vazgeçtim. Yoksa ürün tam istediğim gibi hem güçlü hem de devir ayarı ve mandreni var. Küçük olanlarda bu seçenekler olmuyor. Sözgelimi dağılan kitaplarımızı dikmek için iğne takıp delmek için de uygun. Ama dediğim gibi ortalama 2 sene kullanımdan sonra yeni akü bulsan bile 50-60 lira civarında kendinden pahalıya geliyor. O yüzden alamadım.
  • Florur ayrica iq'nun dusmesine sebebiyet verdigi icin aptal toplumlar olusturmak icin tepedekilerin elindeki en guzel silahlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Sabah arkadaşım testere için kapıda bekledi içeri ilk giren kendisiymiş her şubeye 2 adet geldi bitti dediler bende şikayet ettim merkeze başına bu olay gelen varmı..?

ben de bakacaktım amcam al demişti, çanakkaledeki şubede de 2 tane vardı, 4.sıradaydım önümdeki 3 amca da testereye hallaendi, şansıma alamadım... sanırım şube başı 2 tane olayı doğru...

bu arada hassas tornavida seti mükemmel, 4.95 e bi ton ince uçlu, bi ton yıldız tornavida ucu var... açırmayın derim...
    akülü vidalamayı da aldık bakalım, inşallah sıkıntı yaratmaz çok temiz, güçlü duruyor...
    burun bantları ve siyah nokta bantları bu markayı hiç görmemiştim daha önce, fakat piayasadaki diğer ürünler 9-20 tl arası.. ben 5 kutu aldım siyah nokta bandı, 5 kutu uyku burun bantı aldım, fiyatlar çok iyi...

gelelim 1 marta... logitech mouse teknosa ve bımekste 35 tl civarı fiyat çok iyi...

• akülü geçen senekinden iyidi tekrar alsam mı diye düşünmedim değil ama 50 lira ekstradan vermek istemedim. Dijital tork ayarı yapılmış bunda nasıl oluyor anlamadım yine döndürmeli ama sistem değişik sanırım. Dediğim gibi geçen sene aldığım 17+1 tork var 1 senedir zorlaya zorlaya kullandım baya iyi çıktı bulursanız ve kullanırım diyorsanız bence alın güzel :)

Gelelim tezgah testereyeee... En çok onun için gelmiş millet benim beklediğim bime. Sabah gittim dikildim saat 9 a yaklaşınca millet birikmeye başladı sırayı bozuyorlar falan. Neyse sanki media markt açılışı gibi herkes koşturdu içeri kaptım bitane tezgah testere Pinti bim 4 tane getirmiş sadece 1 dk içinde kaptılar zaten :)

Kalitesi nasıl derseniz, vallahi önceden hiç kullanmadım eksisi artısı nedir bilmiyorum ama benim aşırı derecede hoşuma gitti. Kompat bir tasarıma sahip , evde bile kullanılır. Toz haznesi ve çıkışı var çıkışına süpürge falan bağlanbiliyor en önemlisi AÇILI kesim mevcut 0-45 derece arasında kesim yapabiliyor. yükseklik ayarı yok testerenin. Kimi üst modellerde sanırım testere yüksekliğide ayarlanıyor ama bunda yok. Kendi kulvarında benzer ürünlere göre f/p olarak iyi bir cihaz. 250 liradan aşşağı yoktu tezgah testere piyasada araştırırken ve sesli çalışıyordu, bu acayip sessiz sadece keserken doğal olarak ses çıkıyor :) . Kesimide temiz yapıyor sunta raf parçaları kesip denedim. Atma falan yok dekupajdaki gibi.

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bardaklar çok güzeldi 2 kutu aldım
  • Aklima soyle bir sey geldi. Tabii ki yukseklik ayari cogu zaman milimetrik bir hadisedir ama en azindan idare eder duruma getirmek icin 2 tane ekstra tabla yaparsiniz mdf'den mesela testere 2cm yukseklikte ise siz 0.5mm ve 1cm'lik 2 mdf'ye yuva acip bunlari testere boyunu dusurmek icin kullanabilirsiniz. 0.5 ve 1'I ust uste koydugunuzda da 1.5'luk bir tabla elde edersiniz.
    Bu sayede 0.5, 1, 1.5 ve 2cm'lik 4 ayar olur.
    Ama cok dikkatli olmak lazim. Tabla tam oturmali, iyica sabitlenebilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Aklima soyle bir sey geldi. Tabii ki yukseklik ayari cogu zaman milimetrik bir hadisedir ama en azindan idare eder duruma getirmek icin 2 tane ekstra tabla yaparsiniz mdf'den mesela testere 2cm yukseklikte ise siz 0.5mm ve 1cm'lik 2 mdf'ye yuva acip bunlari testere boyunu dusurmek icin kullanabilirsiniz. 0.5 ve 1'I ust uste koydugunuzda da 1.5'luk bir tabla elde edersiniz.
    Bu sayede 0.5, 1, 1.5 ve 2cm'lik 4 ayar olur.
    Ama cok dikkatli olmak lazim. Tabla tam oturmali, iyica sabitlenebilmeli.

Hımmmm dediğiniz güzel fikir , freze gibi yuva açmak için yükseklik ayarı iyi olur diyordum bende. Gerçi çok lazım olmaz zaten freze işinide yerine getirmez ama yapılabilir :)
  • Bimde varmı bilmiyorum ama a101 e omega 3 ve vitamin takviyeleri geldi, sağlığını düşünenlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Bimde varmı bilmiyorum ama a101 e omega 3 ve vitamin takviyeleri geldi, sağlığını düşünenlere..

Bu tarz ilac seklindeki takviyelerin vucut tarafindan orjinali gibi islenmedigini duymustum. Bu nedenle sagligini dusunen bundan ziyade balik vb... Oemga 3 kaynaklarina yonelirse daha faydali olur diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

Bimde varmı bilmiyorum ama a101 e omega 3 ve vitamin takviyeleri geldi, sağlığını düşünenlere..

Bu tarz ilac seklindeki takviyelerin vucut tarafindan orjinali gibi islenmedigini duymustum. Bu nedenle sagligini dusunen bundan ziyade balik vb... Oemga 3 kaynaklarina yonelirse daha faydali olur diye dusunuyorum.

bunlar ek besin zaten adı üstünde, yetersiz beslenenler için dışardan almak zorundalar. Vücutta üretilemeyen omega3 buna dahil.
  • Akulu vıdalama aldım ama ıcınden sadece 6 uc cıktı. Alanlardan kac uc cıktı

• quote:

quote:

quote:

bunlar ek besin zaten adı üstünde, yetersiz beslenenler için dışardan almak zorundalar. Vücutta üretilemeyen omega3 buna dahil.

Hocam vucutta uretilmedigini biliyorum da benim bahsettigim mevzu su. Gida takviyesi seklinde alinan omega 3 ile atiyorum bir baliktan alinan omega 3 un vucutta kullanimi birbirinden farkli oluyormus. Bu sekilde disardan alinanlarin neredeyse hic bir ise yaramadigina falan getirmislerdi mevzuyu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam vucutta uretilmedigini biliyorum da benim bahsettigim mevzu su. Gida takviyesi seklinde alinan omega 3 ile atiyorum bir baliktan alinan omega 3 un vucutta kullanimi birbirinden farkli oluyormus. Bu sekilde disardan alinanlarin neredeyse hic bir ise yaramadigina falan getirmislerdi mevzuyu.

Anladım. Ona benzer bi haber bende okumuştum ama o keten tohumundan gelen omega3 ile ilgili idi. Yani bu kapsüller balıktan çıkan yağlardan geliyor. Sorun olmaz sanırım.

• sabah geçerken öyle girdim bime 41 parça cırcır seti 9.90 yazıyordu alayım dedim. kasada 17.50 dediler. etiketi yanlış yapıştırmışlar. yanımda 15 vardı alamadım. akşam alayım diye çıktım. bilimum tamir setlerinin hepsi dururken cırcır seti bitmişti. inat ettim. arabayla 4 bim gezdim. sonuç aynı yoktu. en son ücra bi yere gittim. son iki tane kalmıştı hemen kaptım bi tane. gerçekten çok kaliteli. iki tane lokma fiyatına 41 parça süper oldu....
  • Akülü vidalama + 41 parça cırcır seti yle beraber kaybolan tornavida takımınıda yenileme şansı buldum bugun. akşam 5 te gitmiş olmama ragmen her üründen mevcuttu. testereden 6 tane vardı mesela.
  • ben neler var bu hafta bilmiyordum şansa gittim ilginç ürünler gördüm.
    1 tane ince ayar (saatçi tornavidası) hassas tornavida setini aldım. gayet kullanışlı.
    1 tanede eldiven aldım.

Ayrıca kapıdaki insertte logitech 1+1 ses sistemi 19 liraya filan yaziyordu ama hangi hafta için geçerli bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

ben neler var bu hafta bilmiyordum şansa gittim ilginç ürünler gördüm.
    1 tane ince ayar (saatçi tornavidası) hassas tornavida setini aldım. gayet kullanışlı.
    1 tanede eldiven aldım.

Ayrıca kapıdaki insertte logitech 1+1 ses sistemi 19 liraya filan yaziyordu ama hangi hafta için geçerli bilmiyorum.

Logitech 1+1 ses sistemi 1 martta geliyo bimlere. Daha başka güzel ürünler de var insertte.
    http://www.aktuelurunler.com/2013/02/bim-1-mart-2013-aktuel-indirimli.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

Akulu vıdalama aldım ama ıcınden sadece 6 uc cıktı. Alanlardan kac uc cıktı

aynı bende de... ayriyeten gidip matkap ucu filan alıcam, yetersiz bunlar...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.