Yüzbaşı
19 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Trendyol da tcl sweeva 6500 robot süpürge 4999 TL 50 TL indirim çeki veriyor 4949 TL ye geliyor.

xiaomi airfryer genelde hep 2000 tl bandında satılıyordu .Avansas ta kampanyalı fiyatıyla 1899 tlye düşmüş değerlendirmek isteyene.

avansas
Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5L Yağsız Fritöz | Avansas
https://www.avansas.com/xiaomi-mi-smart-air-fryer-3-5l-yagsiz-fritoz-p-99873
Sokağımıza fiber internet geldi ve sokaktaki telekom kuyusu ile binaya giren fiber kablo bağlantıları yapıldı. Bina içine fiber dolabı konuldu ve daire bağlantıları yapıldı. Dairelere fiber kablo çekildi ve sonlandırıcı kutuları takıldı.Caddeden sokağa olan hattın bağlantısıda yapıldı. Bundan başka yapılacak bir iş varmı acaba. Bir haftadan fazla oldu hala binada altyapı yok gözüküyor.
.
Oturmuş olduğum binada yıllardır uğraşıp didinmeme rağmen internet altyapısı bağlatamadık. Yaklaşık dört yıldır internet bekliyoruz. İki gün önce can sıkıntısından internet altyapısı sorgulamak için süperonline sitesine girdim ve sorgulamada baktımki binamda adsl altyapısı gözüküyor. Bu mümkün değil biliyorum ama müşteri hizmetlerine kayıt bıraktım başvurmak için. Sonra bana dönüş yaptılar binanızda adsl var abone yapalım dediler şartları saydı bende gelmeyeceğini bildiğim için 8 mgbit olan tarifesini kabul ettim. Beş gün içinde gelip bağlayacağız netinizi dediler tamam dedim kapattım ve bugün bir telefon geldiki ekiplerimizin yaptığı araştırmada binanızda altyapı olmadığı görülmüştür dediler. Bunun yerine internetsiz kalmamanız için size süperbox verelim dediler. Bence süperbox satmak için çok güzel bir yöntem bulmuşlar. Binada internet var gösterip amaç müşteri hizmetlerini arattımak olduğunu ve bu işin tamamen aldatmaca olduğunu düşünüyorum.
Eski ocaklı fırınımız iyi pişirmemesi ve baya eskidiğinden dolayı değiştirmeye karar verdik. Fırındaki hamur işini eşit miktarda güzelce pişirebilecek ve fazla teferruatlı olmayan bir ocaklı fırın tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu telefonu yeni aldım ve radyo çalışmıyordu. Sıfırlayınca belki düzelir diye telefonun kendi menüsünden sıfırla dedim. Telefonun şarjı %15 falandı powerbank bağlı şarj oluyordu bu, arada. Telefon resetlemeye başladı baya bekledim bi işlem yapmadı. Sonra açmayı denedim Mİ logosu geldi ve ekran kırmızı oldu yeşil oldu renkler karıştı sonra kapandı ve şu anda hiçbir şekilde açılmıyor. Recovery menüyede girmiyor. Ne yapabilirim ben bu telefona. Lütfen yardım edin.
Evde buderus u072 kombi var ve oda termostatı almayı düşünüyorum nasıl bir termostat önerirsiniz. Birde evimde bir aylık bebeğim var onun sağlığı için termostatı hangi odada ve nasil kullanmamı tavsiye edersiniz.
Windows 10lu bir tablet için iyi gibi
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 959
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 10.752 (Bu ay: 371)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.