Şimdi Ara

22 Nvidia ambient occlusion Games

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 185.68 le driverdan Ambient Occlusion acıp sora birdee Burnout paradise nın icinden actım normaldekinden daha farklı net keskin bir görüntü olustu arabanın yansımalarında hele özellikle belırgın olan ..

8X aa Full high sekilde ASSO acık sekilde Vsync on 30fps sabit 35 vuruyor GTS 512 8800 ekran kartı ile hemde ınanılmaz ıyı oynanıyor yama falan yok. cok sasırdım dorusu

(phsyx disable oyun kullanmadıkca acık tutmuyorum) vga oc li 775\1890\2360 (nvidia control panel de ultra high da)

ambient occlusion

Currently the following 22 titles are enabled with ambient occlusion profiles:

Assassin's Creed
    BioShock
    Call of Duty 4
    Call of Duty 5
    Call Of Juarez
    Company Of Heroes
    Counter-Strike Source
    Dead Space
    Devil May Cry 4
    F.E.A.R. 2
    Fallout 3
    Farcry 2
    Half Life 2 series
    Left 4 Dead
    Lost Planet: Colonies
    Lost Planet: Extreme Condition
    Mirror's Edge
    Portal
    Team Fortress 2
    Unreal Tournament 3
    World In Conflict
    World of Warcraft

http://www.nzone.com/object/nzone_ambientocclusion_home.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 10 Nisan 2009; 10:21:00 >

• Denemelerinden bir kaç örnek görüntü koyabilirsen iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X2

Denemelerinden bir kaç örnek görüntü koyabilirsen iyi olur.

oynarken anlasılır bırsey bu hareket oldukca bellı olan bı ozellık oldugundan yanı goruntude koysam net bellı olan bırsey olmaz

sasırdım nokta 8X AA - 1680x1050 DE Bu oyunun full 30fps sabit calısması oldu SSOA da acık
  • Anladım dostum. Listede belirtilen oyunlardan elimde olanları tekrar kurup bir göz atalım o halde.
  • Psikolojiktir o...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

Psikolojiktir o...

yansımalar daha net
  • Ambient Occlusion
    hocam türkçesi nedir bizde açalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resimleri koyda bi bakalim,nvidia gozluklerinle sen simdi physx te gorursunde...
  • neysem ben arastirma yaptim.hicbirsey bilmedigin icin,oyundan goruntu almayida bilmiyorsundur diye tahmin ediyorum :)oyuzden buyrun,kendi gozlerinizle gorun.bi ise yaramadigini hepiniz gorsun :)

burdada bi kac degisik oyun goruntusu var.Ambient acik ve kapaliyken.http://www.pcgameshardware.com/aid,680762/Geforce-18565-Beta-Ambient-Occlusion-in-comparison/Practice/

22 Nvidia ambient occlusion Games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 10 Nisan 2009; 12:54:15 >
  • rabbitweed ile aynı şeyleri düşünüyorum ama söylemek istememiştim...

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

Psikolojiktir o...

yansımalar daha net

anlıyorum... geçer üzülme
    />

• yapay gölgelendirme değil miydi bu olay.. işaretlenmiş yerlere bakın.. ilk resimden daha karanlık..
    sonuçta oyundaki ışık kaynağına göre değişken gerçek gölgelendirme değil, ama bazı görüntülerin biraz daha gerçekçi olmasını sağlayabiliyor, tabi performans kaybına değer mi bilemeyecegim.
    Muhtemelen bu açıkken gölge kısımlar daha karanlık gözüktüğü için yansımalar daha parlak gelmiştir.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onefootingrave -- 10 Nisan 2009; 13:28:32 >
  • 3 numaralı pervanenin olduğu yere bakın. Baya fark var, ama oyundayken hissetmek imkansız nerdeyse..
  • ATI de kaç oyunvar onların listesini bilen varmı?
  • ati de boyle birsey yok,gerci muhimde degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 10 Nisan 2009; 14:47:20 >
  • Değişik bir vaka yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Değişik bir vaka yine

genelde atide olmayan sey muhim olmayan sey oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 10 Nisan 2009; 14:59:39 >
  • Kendisi 8800GTS aldığından beri Nvidia gözlükleriyle dolaştığı için, bu olayların hep ona olması normaldir

GTX 285 aldığım günden beri Nvidia'nın çıkardığı bu saçmalıkların hiçbir faydasını göremedim ne PhysX olsun nede şimdiki ambient occlusion... Kekleri kandırmak için atılan adımlar sadece. ATI'yi de savunurum Nvidiayı da yeri geldiğinde, sezarın hakkı sezara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 10 Nisan 2009; 16:05:46 >
  • quote:

Kendisi 8800GTS aldığından beri Nvidia gözlükleriyle dolaştığı için, bu olayların hep ona olması normaldir

GTX 285 aldığım günden beri Nvidia'nın çıkardığı bu saçmalıkların hiçbir faydasını göremedim ne PhysX olsun nede şimdiki ambient occlusion... Kekleri kandırmak için atılan adımlar sadece. ATI'yi de savunurum Nvidiayı da yeri geldiğinde, sezarın hakkı sezara.

Madem bu kadar ATI yi çok seviyorsun da niye Nvidia kart aldın ben anlamıyorum ki ?

Basit bir gerçeği dahi kabullenemiyorsun. Yahu anlayacağım ATI şirketi babanın malı veya dayının olsa amenna ama yine de ATI & ATI diyorsun...

Bu bazılarının futbol takımı tutması gibi bir şey. Nvidia ne yapsa yaranamıyor arkadaş. Bak burada Nvidia iyi iş çıkartmış aferin diyorum ama HD4850 His Iceq4 1GB kullanıyorum. GTX 260 almak istiyorum ama 216 core. Halbuki alsam 3455554343 kere 192 sini alırdım. Neden almadım ?

Cidden sende bu marka takıntısı hastalık derecesinde.

• Bu şey gölgelerin yoğunluğunu arttırıp ve görüntünün genel kontrasını artırmasından başka birşey yapmıyor.Çokda önemli bir özellik değil
  • contrastla gölge gölge ince ayar veremezsınız genel bır ayar olur oda bunu kesınlıkle tutmaz bu acıya ve ışığa göre güzel ayar veriyor ve daha yeni ise yaraması guzel bence bu bır basarıdır tebrıkler dıyorum uretıcıye saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 10 Nisan 2009; 18:23:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.