Bildirim
22.00'dan sonra tekel dükkanları niye açık?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nerde yasak _____________________________ -
cidden böyle yasaklanabileceğini mi düşünüyosunuz?? _____________________________ -
Daha kanunu cumhurbaşkanı onaylamadı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: smsks11
Daha kanunu cumhurbaşkanı onaylamadı.
bıraz once onaylamıs,
Büfeci ; çerez satıyorum kardeşım sıze ne dıyebılır çok rahat 22 den sonra çerez satmaktamı yasak
Kimisi içinse Kana duyulan açlıktır karanlık yolcu,
Bazısı cesurca kabullenir onu dizginler
Bazısı Görmezden gelir fakat günden güne esiri olur.
Bazısı ıse artık odur ! onun kendisi olmuştur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AntiEveryThink
cidden böyle yasaklanabileceğini mi düşünüyosunuz??
neden olmasın ?
resmi gazete çıktığından itibaren yasak başlar. muhtemelen yarın ya da en geç çarşambadan itibaren 22:00'dan sonra satış yasaklanacak_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
neden olmasın ?
resmi gazete çıktığından itibaren yasak başlar. muhtemelen yarın ya da en geç çarşambadan itibaren 22:00'dan sonra satış yasaklanacak
Yok hocam isteyen kişi gene paşa paşa alıp içecek,her şehirde bazı semtlerde/mekanlarda devam eder satışı_____________________________ -
Çok uğraşacaklar sarhoşlarla tekelcilik yapılmaz artık. _____________________________ Seher vakti garip garip bülbül öterkenKirpiklerin ok ok, yar yar cana batarkenCümle alem uykusunda yatarkenKimseler görmeden yar oy, yar oy - gel gizli gizli, gel gizli gizli -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
quote:
neden olmasın ?
resmi gazete çıktığından itibaren yasak başlar. muhtemelen yarın ya da en geç çarşambadan itibaren 22:00'dan sonra satış yasaklanacak
Yok hocam isteyen kişi gene paşa paşa alıp içecek,her şehirde bazı semtlerde/mekanlarda devam eder satışı
sanmıyorum çok ciddi cezaları var ama bakalım, birkaç haftaya belli olur neler yaşanacak_____________________________
-
Çerez de mi almıyah?
_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
Orijinalden alıntı: smsks11
Daha kanunu cumhurbaşkanı onaylamadı.
bıraz once onaylamıs,
Büfeci ; çerez satıyorum kardeşım sıze ne dıyebılır çok rahat 22 den sonra çerez satmaktamı yasak
cuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dünyada Kuantum Teknolojileri İle İlgili 3 Laboratuvartan Biri Olan İÜ Kuantum Teknolojileri Laboratuvarı Kapanmasın Diyorsan TIKLA -
yav he he alkolü yasaklıyormuş başka kapıya sökmez o yasak burada,istediği cezayı versin. _____________________________ -
hiçbir şey olacağını sanmıyorum _____________________________ -
Öğrenci semtinde yaşıyorum işin açığı yasak burayı etkilemez neden derseniz adamlar zaten evlere servis yapıyor gece 2-3 hiç farketmez, arıyorsun içkin kapında bildiğim kadarıyla kutu başı 50 krş alıyorlardı.Diğer semtler içinde gelir kapısı olur artık bu alkol yasağı da.
Not:Alkol kullanmıyorum._____________________________ -
Parkta , sahilde, kumsalda polis yakaladı diyelim ne kadar cezası? _____________________________ -
Kolası var cerezi var Sigarası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla şu parkta sahilde elinde içki şişesi dolanan tipleri alıp götürsünler başka bir şey istemiyorum yoksa adam isterse 7/24 aralıksız satsın umurumda değil. Ben şu ağzıyla içemeyen ayyaş sürülerine uyuzum. _____________________________ 
-
18 yaşından küçüklerinde sigara içmesi iddaa oynaması yasak değil mi? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Kanun henüz yürürlüğe girmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- keskinoğlu tavuk iyi mi
- ısınmadan topa vurdum
- düğünde dolar nasıl takılır
- 7 7 7 7 1 kullanarak 100 bulma
- remember no russian ne demek
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- para sayma makinesi bim
- p**** video
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler