Şimdi Ara

21:9 Oyuncular Klübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
15
Favori
26.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MacBook Pro için hem renk önemli hemde ilerde oyun oynarim düşüncem var sizce ne alayım. Bütçem 3500 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iljan3350

    Ben de Xiaomi 34 inç monitör almayı düşünüyorum. 3000 civarında başka seçenek yok gibi. Gözden kaçırdığım önerebileceğiniz başka monitörler var mıdır?

    aldınız mı memnun musun

  • sekobaba kullanıcısına yanıt

    Bu fiyata bu özelliklerde başka cihaz yok. Aynı paneli kullanan diğer monitörler 6000 civarı. Görüntüsünde sorun yok, tasarımı sade. Ama bendekinin arkasından çok az bir vızıltı sesi geliyor. Arkasına geçtiğimde daha belirgin ama fan sesi arasında falan kaybolur.


    Onun dışında oyunlarda kavisli ekranlarda ben motion sickness yaşıyorum. Sanırım bunu satıp düz 27 inç alacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Bu fiyata bu özelliklerde başka cihaz yok. Aynı paneli kullanan diğer monitörler 6000 civarı. Görüntüsünde sorun yok, tasarımı sade. Ama bendekinin arkasından çok az bir vızıltı sesi geliyor. Arkasına geçtiğimde daha belirgin ama fan sesi arasında falan kaybolur.


    Onun dışında oyunlarda kavisli ekranlarda ben motion sickness yaşıyorum. Sanırım bunu satıp düz 27 inç alacağım.

    ps renk konusunda kullandınız mı

  • sekobaba kullanıcısına yanıt

    Profesyonel kullanıcıyı iyi bir ips kadar tatmin etmez belki ama genel olarak iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Profesyonel kullanıcıyı iyi bir ips kadar tatmin etmez belki ama genel olarak iyi.

  • Arkadaşlar bir sorum olacak 21.9 monitörüm var buna eski bir kasa bağlıyorum ancak görüntü alamıyorum eski olduğundan bu formatı desteklemiyor muhtemelen çünkü tvde görüntü alabildim 16.9 formatında. Sorum şu 21.9 monitörü bir müddet 16.9 a çevirebilirmiyim ayarlarda falan böyle bir şey var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaklaşık 3 senedir eşimle beraber LG 25UM58 wfhd kullanıyorum. Ama epey küçük geliyordu. Eşim 19'' lik 16:9 monitörden LG 25UM58'e geçtiği için ona normal geldi ama ben 22'' lik 16:9 dan geçmiştim. Bana küçük gelmişti. Şimdi ACER PREDATOR X34 sipariş ettim. Ama bu sefer o da wqhd olduğu için küçük gelecek diye düşünüyorum. Kullanan varsa tavsiyelerini beklerim. Bir kere ips olması benim için önemliydi. Zira 3 senedir ips'e alıştım. Artık va paneller çok kötü geliyor. 21:9 dışında zaten artık başka yapamam. Çok büyük rahatlık. Curved ve yüksek hz değerleri de cabası olacak bakalım. Günde 12 saat neredeyse pc başında oturan biri için monitör önemli.

  • Evet ACER PREDATOR X34 monitörümü kurdum ve kullanmaya başladım. Gerçekten muazzam. Bir ips panelde 100-120hz ler alabilmek harika. Bana default 100hz gayet yeterli olduğu için hiç 120'ye çıkmayı dahi denemedim. Zaten bu çözünürlükte 120 leri verecek bir ekran kartım da yok. 3440x1440 çok yüksek bir çözünürlük. Kavis oranı 1900. Hafif bir kavis var. 34'' ultrawide için bence gayet yeterli. Daha fazla olsa saçma olurdu zaten. Hani şu Samsung'un 49'' lik G9 u olsa anlarım. Onda kavis haliyle daha çok. LG ultrawide ips panelden geçmeme rağmen bundaki renk gamasının daha yüksek oluşu direk kendini belli ediyor. Monitördeki dahili hoparlör gayet yeterli. Öyle harici hoparlör gibi bangır bangır olmuyor tabi. Ama benim kablolarıyla her yeri örümcek ağına çeviren 2+1 hoparlörümden kurtulmam için yetti. Yerim açıldı. Monitör aslında çok ideal boyutta ama her yöne tilt yapabilmesini sağlayan ayak kafası dolayısıyla monitör biraz fazla öne doğru geliyor. Bu biraz sıkıntı. Bunun dışında premium bir monitör olduğu için maşallah içinden hdmi, dp, usb vs bir ton kablo çıkıyor, duvara takma aparatı çıkıyor ama standart bir aparat. Yani duvara monte düşünürseniz 170-200tl civarı satılan yine her yöne tilt yapmayı sağlayabilen duvar aparatları var, bu monitöre ancak o yakışır. Ben şimdilik orjinalitesini bozmayı düşünmüyorum. G-SYNC olması yine bir başka artı. Nvidia ekran kartınız ile otomatik tanışıp yırtılmaları önlüyor. Bunun dışında tabi bu monitörle oyun oynamayı planlıyorsanız, daha doğrusu 60fps üstü oynamayı planlıyorsanız, sağlam bir ekran kartına ihtiyacınız olacaktır. Bu da hani en az RTX 2070, 3060 seviyelerinde kartlar. Bende örneğin 1660ti var. Monitör 100hz de de olsa, örneğin trackmania oyununda 60 yerine çıka çıka 70 e çıktım. Hani grafik ayarları da en üstte dahi değil, ortalama da.


    Ama en azından oyun dışında film, kodlama, tasarım vs kısımlarında 100hz ile gözler ekstra dinlenir, rahat eder. Herkese tavsiye ederim. Fiyatı biraz tuzlu evet ama şayet benim gibi günde 12-14 saatinizi pc başında geçiriyorsanız değer.





  • https://www.hepsiburada.com/huawei-mateview-gt-34-165-hz-4-ms-ips-monitor-p-HBCV00000TU79Q


    Soundbarlı monitör bakalım daha neler göreceğiz,artık çoğu monitörde hoparlör yok kaldırıyorlar bunun standına birleşik ses çözümü enteresan olmuş gerçi ses kalitesi iyi değilmiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Kasım 2021; 0:52:38 >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

    bu modeli bende merak ediyorum 32 inç.monitör bakıyorum ama gözüme çarptı incelemelerde güzel gözüküyor paraya kıyıp alasım var :)

  • arda505 kullanıcısına yanıt

    Malesef Türkiye ye gelen modelde sound bar yok onun haricinde 2 adet microfon, 3.5mm jack ve fazladan 1 adet usb-c eksik. 2. usb-c sadece güç olarak kullanılıyor.


    Monitor bugün geldi 3-4 saattir kulllanıyorum.


    Eğer monitöru alacaksanız 5000 tl gözüküyor ama yanında indirim ve hediyeleri var.


    Huawei Android uygulamasondan alınca 250 tl indirim. Yanında ax3 quad-core bir modem veriyor 1000 tl değerinde . Satın aldıktan sonra site de yorum yaparsanız.500 tl değerinde fare için kupon veriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren87speed -- 9 Kasım 2021; 20:23:35 >
  • evren87speed kullanıcısına yanıt

    Siteye koyulan resimde de öyle gözüküyor bende tereddüt ettim eksik görünce.İncelemelerde de sesi için oldukça olumsuz yorum yapmışlar lazım olduğundan değil de zaten kulaklık kullanıyorum genelde,yine de olası alıcılar için bu fiyat bandında geniş ekran isteyene bir başka diğer alternatif kullanılan panel her ne kadar yavaş olsada


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg nin 21:9 monitöründen sonra gigabayt ın 2k 144 hz va paneline geçtim. ve yine 34". 2k görüntü kavis 144hz mükemmel bir monitr.


    disneyi tarayıcından izleyince alt ve üst siyah kalıyor, uygulamada amd de sorunlu kasmalar yapıyor. çözüm var mı ? ekran kartı rx 6700


    GIGABYTE 34" G34WQC A 144Hz 1ms HDMI DP HDR QHD VA Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 30 Aralık 2022; 20:39:12 >
  • Bugün Samsung Odyssey G8 Oled 34" monitörüme kavuştum. 175 hz 0,1 ms gecikme ile gayet iyi duruyor. 30K fiyatı biraz acı. 4080 ile bakalım nasıl olacak.

  • Merhabalar, sakın G-sync monitör almayın aw3423dw gibi geçenlerde bir forumda çok yetkili bir abiye denk geldim ve yorumunu gördüm. AA kendisi de burdaymis zaten @Sasua iyi ki varsınız, ben o kadar dedim arkadaşıma G-sync monitör alma monitörden şimşek çıkıyormuş çarpılarak ölen kullanıcılar varmış hatta Dell bile açıklama yapmış g-sync çok sakıncalı özellikle aw3423dw ürettiğim modelden uzak durun diye dedim ama dinlemedi beni. Sizin sayenizde almadım o monitörü bence buradaki arkadaşlara da tavsiye etmeyelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ben de 32:9 monitör alarak aranıza katıldım. 21:9 alacaktım fakat almışken dedim en iyisi olsun kıydık paraya bakalım inşallah memnun kalırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu monitörü olan var mı MSI 34' OPTIX MAG342CQR

    Monitörü yeni aldım gsync açınca aşırı flicker oluşuyor ekranda kapatınca normal haline dönüyor sebebi ne olabilir? size iade etmeli miyim?

    Bu kadar para verip gsync teknolojisinden mahrum kalmak beni rahatsız etti açıkçası.

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.