Şimdi Ara

2026 BMW X7 - Full+Full+Full 4.3 milyon lira!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Full + full + full secip de asagidakileri de ekletirsek, aracta Stock Harman Kardon'u bile secmedim de Bowers & Wilkins 1500 watt'lik sistem eklettim (gercek 1500 watt)

Amerika'daki fiyati $105,025 dolar sadece! Onu da 5 yil taksitle ayda $1,886 dolara alabiliyoruz Amerika'da.

Turkiye fiyati ise 35 milyon lira! hem de bu 4000 motorla gelecek mi bilemem :)

Bu da Türkiye fiyatı! üzerine paketleri eklesen 35 milyon oluyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Eylül 2025; 18:59:52 >

• Bu tablo karşısında:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim niye baitclick atıyosun yaa  

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Yalan mi hocam, $105,025 dolar iste ama Amerika'da :), hadi senden $25 dolari da almayalim, bizden bi doner yersin New York'ta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Eylül 2025; 22:38:0 >
  • Amariga da 100k dolar araca verebiliyorsan kralsındır^^

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Hocam, aylik $1887 dolar taksitle 5 yil, oder binersin, ama bu paketlere gerek de yok, arabanin duz modeli $86 bin dolar, ayrica X7'ye ne gerek var, X3 al $60,000'e, 7 kisilik aile misin sanki :D

Yazik valla Turk insanina aciyorum. Hala da sistemi degistirmek icin gidip Dersimli'ye oy verirler bak da gor! Halk da az degil hani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Eylül 2025; 22:44:22 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

bu arabaya Türkiye de bu parayı verip alan birinin bu paraları dert etmediğini biliyor olmalısınız

fazladan verdiği milyonlar zaten faiz / zamanında alınan düşük kredi / zamanında alınan gayrimenkul veya başka durumlardan fazlasıyla dönüyor zaten

Böyle bir ekonomi olan ülkede X7 yi 100 bin usd ye verseler iphone kuyruğunu mumla ararsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • werneke W kullanıcısına yanıt

Valla hocam, ben New York'ta yasiyorum, vallahi ben almam, ama Turk insani iste boyle araba olmadan insan yerine sayilmayacagini bildigi icin mecbur almaya kasiyor. SImdi X7 ile bi yere gitmek var, Lada ile bi yere gitmek var. Ye kurkum ye dunyasi Turkiye.

Rusya'da falan yakisikliysan kiz sana bakar, bir de cirkin ol, altinda X7 olsun, kiz sana yine bakmaz. Heleki 18 yasindaysa :)

Turkiye'de cok yakisikli ol, Lada'ya nbin, kiz sana bakmaz. Turkiye'de X7'den in, 60 yasinda ol, en guzel kiz sana sirnasir.

Boyle bir ulkede adamlar tabiki X7 alacak, baska turlu sistem yurumuyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 4 Eylül 2025; 22:50:12 >

Kişisel tercih bunlar

Türkiye de ki kadar kolay ve büyük para kazanma durumu dünya da az ülkede vardır üstelik kanuna uygun

araba sevdası ile birleşince olabilir , arnavutlar da öyle mesela evlerin dışında sıva yok kapıda bmw mercedes çok gördüm

son 4-5 senede özellikle çok insan fena paralar kazandı , döviz ucuz kredi gayrimenkul vs

öyle kar ve dünyalıklar yapıldı ki yılların firmalarını bile kurtarma gereği duymayıp konkordato yapıştırıp geçiyorlar

avrupada yaşayanlar bile Türkiye de kazanılan paralara harcanan paralara ağızları açık bakıyor

garibim gurbetçiler yıllarca millete hava atmaya gelirlerdi son yıllarda sönük kaldılar

misal caddeye git viyanadan romadan paristen her yerden pahalı , havalarını atacakları tek yer köyleri kaldı

içerideki bu garip kur durumundan ötürü memur kesimi yurt dışı gördü son 2 senede

euro 4 iken yurt dışına gezme hayali bile kuramayan memurlar euro 48 iken elini kolunu sallaya sallaya her yeri gezebiliyor

Doğru yanlış , beğeniriz beğenmeyiz bunlar gerçek. sakat durum ama gerçekte aynı zamanda

Tabi bu bolluk gibi anlatılan durumun yanında nüfusun ciddi bir kısmı da sıkıntı içinde hayatını idame ettirmeye çalışıyor

Burası farklı bir coğrafya , her an her şey olabilir

Dolayısıyla o paraya araba burada satılır tabi başka nerede olacak , bugün 100 bin usd olsa millet birbirini ezer bu da bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 4 Eylül 2025; 23:0:35 >

TR de araç alacak düşük-orta gelirli kesim için çok ciddi bir emek hırsızlığı var maalesef. TR de 1.5 suv alabilmek için ömrünün 5 yıl emeğini heba etmen gerekiyor cidden çok yazık. 25 yıl bu düzene alışan milleti bundan sonra kim gelse değiştiremez. Bu politika devam ederse dolar-euro fırladığı anda kimse birşey alamaz hale gelecek ve sözde enflasyon düşecek^^ İyi günler geride kaldı daha kötüleri bizi bekliyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.