Şimdi Ara

SATILIK => Play Station 5 CD'li Versiyon + 4 Kol + Fifa 23 = 18.000 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK => Play Station 5 CD'li Versiyon + 4 Kol + Fifa 23 = 18.000 TL !

Arkadaşlar herkese merhaba ,

Elimde başlıkta da yazdığı gibi PS5 + 4 Kol + Oyunlar mevcuttur .

PS 5 + 2 Kol Trendyol Havuz Elektronikten alınmıştır . Diğer 2 Kol Vatanbilgisayar'dan alınmadır .

Fatura tarihi 16.03.2022 dir , 2 yıl Sony Türkiye garantilidir . PS 5 + 2 Beyaz Kol .

Diğer 2 kol daha sonra alınmıştır onların garantileri daha uzun sürelidir . Faturaları bulup tarihlerini yazacağım en kısa zamanda .

Yaklaşık 2 3 aydır oyun oynamıyorum artık satmak istiyorum nakit ihtiyacımı gidereceğim .

Kollardan konsol ile birlikte gelen beyaz kolda joystick arada sola çekiyor .

Teknik servisi aradığımda sıfırlayıp tekrar kurunuz dediler ama beceremedim bir türlü .

Başka en ufak bir problem sıkıntı kusur yoktur . Ne konsolda ne de diğer kollarda .

2 Beyaz kol , 2 Siyah kol mevcuttur .

Dijital olarak Fifa 23 PS5 Versiyon mevcuttur .

Fiyat olarak : 18.000 TL düşünüyorum , teklifler değerlendirilir .

Takas olarak ; Laptop veya Iphone ile olabilir sadece .

Fotoğraflar anlık olarak whatsappdan atılır .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Asrock Z77 Extreme 6 || Corsair Neutron 240GB & WD My Book 8 TB || İntel Core i7 3770 & Noctua NH-D14 || Asus Gtx 1050 Ti || Crucial Ballistix Tactical Tracer 2x8gb = 16Gb 1600 Mhz CL8 1600 MHz || Corsair RM750X || C.M Haf X 942 || LG 32LW4500 || Razer Megalodon & Edifier M3300SF || Logitech G502 & Razer Goliathus || Logitech G710+

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.