Şimdi Ara

2025 Yılında Bitirdiğiniz ve Oynadığınız Oyunlar - Sohbet/İnceleme/Görüş (GOTY Muhabbeti ve Anketi!) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
11
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

2025 GOTY

(En Son Oy Tarihi: 20.11.2025)
Giriş
  • Batman Arkham Knight 35 saatte bitirdim.

Riddle saçmalığı ve 2 ek karakter hikayesi dışında her şeyi yaptım, true ending için 243 bulmaca çözülsün diye fikir atan sivri zekalı kimdi şirket içinde acaba. Youtube'dan izledim sonunu.

10 yıllık oyun olmasına rağmen kaplama kalitesi dışında Gotham kusursuz ışıklandırma ambiyans şehrin ortamı modellemesi şimdiki oyunlarda olmayan kalitede.

Gotham'da batmobile sürmek süzülmek uçmak başlı başına zevk, combat eskise de çok sıkmıyor, sadece tank görevleri gereksiz fazla ana hikaye akışında.

Oyunun hikayede baya bir karanlık tonda ve güzel Bane dışında sanırım tüm villianlar var oyunda DC döktürmüş bu konuda elinde ne varsa. Öyle ki baya baba bosslar 3 5 dk gözüküp çıkıyor.

İşte sıkıntı burada başlıyor atmosfer iyi oyunun karanlık tonu iyi bosslar efsane derecesinde fazla, ama oyunu yukarı taşıyacak boss fightlar yok oyunda. Arkham City 12 yıl önce oynadım ve onda bile çocuk aklımla iyi boss fightlar olduğunu anlamıştım.

La bu oyunda yok yok 1 tane yok Deadstroke ile tank savaşı atıyoruz bu ne saçmalık? kimse demedi mi biz ne yapıyoruz diye? her villain için yan görev şeması var sonunda diyoruz ki kapışırız ama oda ne alakası yok penguin, two face, firefly gibi bosslar direkt teslim oluyor çok ucuz kaçmış bu iş.

Zamanı için 9.5/10 olacak oyun sırf bu yüzden 8 puana düşer.

• Heavy Rain

Quantic Dreamın bu tarz yaptığı beyond two souls dışında her oyunu efsane ya .Grafikleri kötü olan Fahrenheit bile efsane.Heavy Rain en iyi oyunlarından biri .fahrenheitin grafikli yenilenmiş hali gibi .birde fantastik öğeler olmadan .çok sevdiğim Prisonersede benzettim.he birde 3 saat olup adam akıllı bitmeyen sıkıcı olan yinede merak ettiren zodiac filmine ama onun çok daha aksiyonlu hali gibiydi .Detroit: Become Human olmasa en iyi oyunu derdim ama bence paylaşırlar gerçekten efsaneydi. Bu tarz olupta bitiremediğim bir until dawn kaldı onunda süper olduğundan şüphem yok .Epicden alacağım onuda .ayrıca şunuda demeliyim başları sıkıcıydı biraz. .9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 8 Kasım 2025; 20:18:0 >

Sonunda bitirdim .65 gb bu tarz oyunlarda hak eden movie/game tarzı oyunlardan en iyi grafikli oyundu benim için .Gerçekten remake gibi remake .Sonynin merak ettiğim stellar bladeden sonra 2.oyunuydu .Çok iyiydi ama şuda var Supermassive Games en iyi oyunu denilen yapımdan daha iyi birşey beklerdim .Yerden yere vurulan quarryde niye yerden yere vurdunuz o zaman .tabi kalite farklı var ama ne bileyim hikayesel anlamda çok über bir fark göremedim .Karakterler çok iyiydi özellikle Sam.Aldığım fiyata değmedi .ama en azından merak ettiğim oynamak istediğim oyunları aldığım içinde çokta sıkıntı değil.oyun gerçekten baya düzelmiş gibi internette videolarına bakıyorum çok takılıyor donuyormuş önceden eski ekran kartımla bir kaç bug dışında sorun yaşamadım .sadece ilk yükleniyor ekranında takılı kalmıştı onuda başlatma ekranına -legacypso yazarak çözdüm..bilmiyorum ama bana heavy rain daha iyi gibi geldi .ek olarak detroitde daha iyiydi until dawn remakeyi onların arkasına koyarım. .8/10

• Evet Game Awards dahil cesitli mecralarin GOTY adaylari netlesmeye basladi. Aralik ayinda oynadigimiz oyunlarin yani sira hangi oyunu GOTY goruyoruz onu da tartisabiliriz. Konuya anket de ekledim. Forumun tercihini gorelim bakalim.

Ben Aralik sonunda yazacagim 2025 oyunlari siralamami cunku Doom Dark Ages ve Metroid Prime 4'u de bitirmek istiyorum. Ancak listenin bir numarasi Clair Obscur olacak gibi benim icin.

All The Game Awards 2025 Nominees And Categories - GameSpot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 17 Kasım 2025; 21:5:2 >

Hikayeye ve karakterlere pek bağlanmam genelde bu yüzden favorilerim çoktur oyunlarda.Ama ninja gaiden 4 iyi olmasına rağmen ryu hayabusayı pek kullanmadığı için ninja gaidenin 1,2,3üne göre benim açımdan sönük kalmış ryu hayabusayla 4 bölüm felan oynuyorsunuz kalanı yakumo 4 bölümlük kısım bile daha zevk verdi bana..yakumoyu kaneki çakması biri sanıyordum .oynayınca o düşüncelerim değişti .seoriyide gayet sevdim ama.bir ryu hayabusa değildi benim için .ayaneyi gördük ama 5 dakika bile yoktu .momiji nerede rachel nerede.bilmiyorum ama ninja gaidenin diğer oyunlarını oynamayan biri için gerçekten güzel bir oyun .ama benim gibiler için yeterli değildi.yinede 44 dolarlık bir oyunu xbox sayesinde bedavaya yakın bir fiyattan oynamak bitirmek gayet iyiydi.

Ardından Sekiro Shadows Die Twice başladım ancak Elden Ring'e göre çok zayıf geldi, bıraktım. İki ay önce Assasins Creed Origins başladım ancak ara verdim, su an The Last of Us Part 1 oynuyorum. Çok hosuma gitti, özellikle Türkçe dublaj olması. Sanırım bu bitince Origins'i de bitiririm, ardından Last of Us Part 2 ye başlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben uzun süre Clair Obscur: Expedition 33 der geçerim diyordum, oyun bende çok sağlam bir iz bırakmıştı. Hem tarzı hem atmosferi çok farklıydı. Ama Kingdom Come: Deliverance 2’ye başlayınca kafam karıştı. Daha çok başındayım ama şimdiden “tamam bu oyun adayların tepesine oynuyor” havası var. Şu an hangisini seçeceğim konusunda net değilim. Expedition 33 daha konsept ve sanat tarafında parlıyor, KCD2 ise oynanış derinliği ve dünyasıyla çok güçlü geliyor. Biraz daha ilerleyince belki netleşir ama şimdilik iki oyun arasında sıkışmış durumdayım.

PSN : NHCanX
  • Her isi ters giden adam kullanıcısına yanıt

Sekiro souls oyunu gibi görmemek lazım bildiğin aksiyon oyunu

kılıç combatı cidden çok başka seviye hala yanına yaklaşabilen yok.Kılıçların vuruşması kadar muazzam bir şey yok

Sekiroya bir şans daha verin cidden bambaşka bir oyun

Olabilir eyvallah hocam, haklısın :)

Hele şu Last of Us başyaptını bitireyim de.

Oynanacak çok oyun var, uzun süredir ayrı kalmıştım bu sektörden. Pc başında oynamayı sevmiyorum, TV'ye bağlayıp oynamaya başladım yakın zamanda, öyle zevk almaya başladım. Oynamadığım o kadar cok oyun var ki... Zaten günde 1 saat anca oynarım, yavaş yavaş artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 19 Kasım 2025; 1:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun #44 Luigi's Mansion - Serinin 2 ve 3. oyunlarını Switch'te oynamıştım ama ilk oyunu oynamak kısmet olmamıştı. Oyun NSO'ya eklenince Switch 2'de oynayıp bitirdim ve seriyi tamamlamış oldum. 2001 yılı için harika bir oyun gerçekten ve günümüzde bile rahatlıkla oynanıyor. Diğer 2 oyundan daha çok sevdim sanırım. Atmosferi çok daha güçlü olduğu gibi, Mansion'un bir bütün olarak tasarlanması da macera hissini daha güzel veriyor. Ayrıca portrait ghost'ların her biri de çok iyi tasarlanmış. Her birini vakumlayabilmek için sunulan ipuçları çerçevesinde ortaya çıkmalarını sağlamak, diğer oyunlarda mevcut olmayan bir haz veriyor. Seriyi genel olarak seviyorum, hiçbiri bir başyapıt olmasa da keyifli vakit geçirten, akıp giden oyunlar. Tamamladığım için mutluyum. 8/10.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.