|
Batman Arkham Knight 35 saatte bitirdim. Riddle saçmalığı ve 2 ek karakter hikayesi dışında her şeyi yaptım, true ending için 243 bulmaca çözülsün diye fikir atan sivri zekalı kimdi şirket içinde acaba. Youtube'dan izledim sonunu. 10 yıllık oyun olmasına rağmen kaplama kalitesi dışında Gotham kusursuz ışıklandırma ambiyans şehrin ortamı modellemesi şimdiki oyunlarda olmayan kalitede. Gotham'da batmobile sürmek süzülmek uçmak başlı başına zevk, combat eskise de çok sıkmıyor, sadece tank görevleri gereksiz fazla ana hikaye akışında. Oyunun hikayede baya bir karanlık tonda ve güzel Bane dışında sanırım tüm villianlar var oyunda DC döktürmüş bu konuda elinde ne varsa. Öyle ki baya baba bosslar 3 5 dk gözüküp çıkıyor. İşte sıkıntı burada başlıyor atmosfer iyi oyunun karanlık tonu iyi bosslar efsane derecesinde fazla, ama oyunu yukarı taşıyacak boss fightlar yok oyunda. Arkham City 12 yıl önce oynadım ve onda bile çocuk aklımla iyi boss fightlar olduğunu anlamıştım. La bu oyunda yok yok 1 tane yok Deadstroke ile tank savaşı atıyoruz bu ne saçmalık? kimse demedi mi biz ne yapıyoruz diye? her villain için yan görev şeması var sonunda diyoruz ki kapışırız ama oda ne alakası yok penguin, two face, firefly gibi bosslar direkt teslim oluyor çok ucuz kaçmış bu iş. Zamanı için 9.5/10 olacak oyun sırf bu yüzden 8 puana düşer. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı