Şimdi Ara

2026 Yılında Bitirdiğiniz ve Oynadığınız Oyunlar - Sohbet/İnceleme/Görüş (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
16
Favori
5.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git

2025 GOTY

(En Son Oy Tarihi: 4.02.2026)
Giriş

Dying Light: The Beast (-): Bu formülün suyunun çıktığını düşünüyorum, yarıda bıraktım.

Clair Obscur: Expedition 33 (-): Türü sebebiyle belli bir noktadan sonra devam edemedim. Son senelerde bu ve BG3 gibi güzel yapımlar çıksa da, tür hitap etmeyince olmuyormuş..

Dispatch (-): Senenin gözümde balonu.. Son 2 bölüme kadar da geldim aslında nasıl bu kadar puanlar alabildi hayret ediyorum. Herkes Senua'ya yürüme simülasyonu falan diyordu, nerden nereye...

Lost Soul Aside (-): İlk 5-6 saat aslında güzel gözüküyor ben bunu bitiririm dedim ama sonra yarıda bıraktım.

Assassin’s Creed Shadows (5): Tüm seriyi bitirdim, bu ip'nin bu hale gelmesine üzülüyorum.

Mafia: The Old Country (6): Serinin namına aldık oynadık. Basit ve kompakt bir tecrübeydi asla fazlası değil.

Little Nightmares III (6): Seriyi severim çıkar çıkmaz bitirdim, olmamış. Bundan sonra gittim 2. oyunu bitirdim bi' kendime geldim..

Singularity (6.5): Arkadaş tavsiyesiyle ufak bir nostalji rüzgarı.

Battlefield 6 (7.5): 50 saat kadar pata küte oynadım sardı yani arada girerim, güzel yapmışlar.

Indiana Jones and the Great Circle (8): İlginç bir şekilde sardı, sonradan çıkan DLC'sini falan da bitirdim. Dümenden uncharted havası, keyif aldım.

Silent Hill f (8): İlk bitirdiğim SH oyunu bi önceki SH2'yi sevmemiştim ama bundan keyif aldım. Puzzla, bulmacalar keyifli, etkileyici müzikler...

Cronos: The New Dawn (8.5): Kısacası benim için 2025 senesinin en iyi oyunu.. Neden kimse konuşmuyor bu kadar underrated kaldı inanılmaz..

It Takes Two (9): Co-op oyunlara karşı bakış açımı değiştirdi, saf oyun, saf eğlence.

God of War 2018 (9.5): 30 saatte yeniden bitirdim.

Uncharted Legacy Of Thieves Collection (9.5): yeniden bitirmece..

The Last of Us Part II Remastered (10): Gözümde RDR2 ile beraber oyun dünyasının zirvesi, pcde yeniden bitirmek keyifliydi.

2026 beklediklerim:

Resident Evil Requiem, 007 First Light, Reanimal, Crimson Desert, Fable, Phantom Blade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhilipTandy -- 3 Şubat 2026; 17:9:17 >

• fbyram kullanıcısına yanıt

Kombat les demezdim ya o bir oyun dizayni tercihi. Bence her halukarda yilin en iyi 5 oyunundan biri 10. sira hakkini vermiyor. Death Stranding 2 de bir bizim ulkede bu kadar gomuluyor valla globalde begendi insanlar sanki gerek basin gerek oyuncular olsun. Henuz oynamadigim icin yorum yapamiyorum net olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 3 Şubat 2026; 17:9:32 >

Bu combat yerine turn base combat yapsalar emin olun oyun 95lik olurdu. Bende ilk oyundan kalan ekşi tattan dolayı 2.oyuna bakmadan yorum yapmış oldum ama 180derecelik bir değişim olduğunu sanmıyorum. DS2 grafik olarak güzel yapılmış ama ilk oyunun üzerine farklı bir çizgide gelişmediği için beğenilmesini anlamsız buldum. Yerli eleştirileri pek önemsemiyorum, yerli kanallar kcd2 yi yere göğe sığdıramıyorlar. Aynı düşüncedeymişiz gibi algılanmasın benim devam oyunu konseptinden beklentim farklı. Kendi düşüncem DS2 goty adayı olacak bir oyun değil. Mesela Yötei daha iyi bir aday olabilirdi. Split fiction da hak ettiği değeri hiç bir ödül programında vs. bulamadı. 2025 yılında çıkan oyunların kalite skalasının yükselmiş olması da bu tür tartışmaları çıkarıyor.

KCD2'yi devam oyunu olarak başarısız bulmuyorum. O konuda hikayeyi geliştiren bir oyun. Oyun mekaniklerinden dolayı olumsuz düşünüyorum. DS2 oyun mekanikleri ve hikaye olarak 3a oyun kalitesinde görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 3 Şubat 2026; 17:26:55 >

• 2 yıldır kütüphanemde bekleyen Tunic'e başladım metroidvania/souls oyunlarını severim ama bu oyun hiç ama hiç olmamış ya.

3 saat oynadım ve dayanamayıp sildim. Oyunda geçtim haritayı itemlerin bir açıklaması yok, oyunda hikayenin diyalogları o evrene ait saçma bir dil ile veriliyor ve anlamıyoruz oyunu hiç bir şekilde anlamıyoruz nere gideceğiz ne yapacağız ne edeceğiz hiç biri belli değil bir mekanı geziyorsun rastgele bir mekan açılıyor oraya gideyim diyorsun zorluk seviyesi 5 kat artıyor geri dönsen ne yapacağın belli değil karma karışık bir oyun hani buna değecek bir şey var mı diyorsun combat rezalet platform ögesi yok hikaye nedir belli değil ekipman yok karakter geliştirme yok gibi bir şey zorluk ayarı saçma sapan en ufak yengeçler 2 vuruşta öldürüyor etrafında 5 6 tanesi çoğalıyor.

3/10

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.