|
2025 listem: •Dying Light: The Beast (-): Bu formülün suyunun çıktığını düşünüyorum, yarıda bıraktım. •Clair Obscur: Expedition 33 (-): Türü sebebiyle belli bir noktadan sonra devam edemedim. Son senelerde bu ve BG3 gibi güzel yapımlar çıksa da, tür hitap etmeyince olmuyormuş.. •Dispatch (-): Senenin gözümde balonu.. Son 2 bölüme kadar da geldim aslında nasıl bu kadar puanlar alabildi hayret ediyorum. Herkes Senua'ya yürüme simülasyonu falan diyordu, nerden nereye... •Lost Soul Aside (-): İlk 5-6 saat aslında güzel gözüküyor ben bunu bitiririm dedim ama sonra yarıda bıraktım. •Assassin’s Creed Shadows (5): Tüm seriyi bitirdim, bu ip'nin bu hale gelmesine üzülüyorum. •Mafia: The Old Country (6): Serinin namına aldık oynadık. Basit ve kompakt bir tecrübeydi asla fazlası değil. •Little Nightmares III (6): Seriyi severim çıkar çıkmaz bitirdim, olmamış. Bundan sonra gittim 2. oyunu bitirdim bi' kendime geldim.. •Singularity (6.5): Arkadaş tavsiyesiyle ufak bir nostalji rüzgarı. •Battlefield 6 (7.5): 50 saat kadar pata küte oynadım sardı yani arada girerim, güzel yapmışlar. •Indiana Jones and the Great Circle (8): İlginç bir şekilde sardı, sonradan çıkan DLC'sini falan da bitirdim. Dümenden uncharted havası, keyif aldım. •Silent Hill f (8): İlk bitirdiğim SH oyunu bi önceki SH2'yi sevmemiştim ama bundan keyif aldım. Puzzla, bulmacalar keyifli, etkileyici müzikler... •Cronos: The New Dawn (8.5): Kısacası benim için 2025 senesinin en iyi oyunu.. Neden kimse konuşmuyor bu kadar underrated kaldı inanılmaz.. •It Takes Two (9): Co-op oyunlara karşı bakış açımı değiştirdi, saf oyun, saf eğlence. •God of War 2018 (9.5): 30 saatte yeniden bitirdim. •Uncharted Legacy Of Thieves Collection (9.5): yeniden bitirmece.. •The Last of Us Part II Remastered (10): Gözümde RDR2 ile beraber oyun dünyasının zirvesi, pcde yeniden bitirmek keyifliydi. 2026 beklediklerim: Resident Evil Requiem, 007 First Light, Reanimal, Crimson Desert, Fable, Phantom Blade. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhilipTandy -- 3 Şubat 2026; 17:9:17 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt