Şimdi Ara

2023'te sınav sistemi değişecek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşırı korkuyom o kadar kitap aldım mezuna kalcam heralde 2023te gircem tir tir titriyom

• 2024 de değişcek bnce

• Değişecek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla belli olmaz. dönem başında herkes 135dk olarak belirlemişti süreyi, şubat ayında 165 dediler. bence her üniversite kendi sınavını yapmalı. bir tane merkezi sınav olucak. onu geçen okulların kendi sınavlarına giricek

• Tyt ilk 300 bin harici okumamalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her sene 1 milyon 12 geliyor hiç kimse sanayi de vs çalışmak istemiyor ya yerleşiyorlar ya da mezuna kalıyorlar bu yüzden 300 bin sınırı istemezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 20 Mayıs 2022; 22:16:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu sene barajların kalkması+sınav süresinin artmasıyla birlikte çoğu kişi üniversitelere yerleşir diye düşünüyorum. 3.2m tyt 2m aytye giricek insan var. seneye 2m u görürüz diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değişse bile nolabilir acaba diye düşünüyorum nasıl bi sistem yapabilirler yani bundan farklı

• Autghust34 kullanıcısına yanıt

Herkes okuyor artık cidden okumanın da değeri kalmadı abi ya. Bundan 10 sene sonra milyonlarca insan üniversiteden mezun olup iş arayışına girince gör cümbüşü o zaman. Ülkenin iyi günleri bu daha. Bence çok daha beter olacak artan nüfusla beraber her şey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.